Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
5.1.19 10:37

@Nick Martina jsem to same 🤣 perinu strkam vsude…pak je mi zima…ve finale je perina na zemi 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
5.1.19 11:51

@Ivuska2812
Jj tak to pomuze :) ja si ho davam treba jen za sebe pod zada a prestali me bolet :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
5.1.19 11:53
@Mini arasid píše:
@Denise93 ja si chci nejaky poridit, hlavne na spani ale je jich docela dost druhu…takze nejak presne nevim do ktereho jit :nevim:

Mam ten velky do C a doporucuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
5.1.19 11:56

@Pavculinka
Myslim,ze mas pravo na prerazeni na jinou praci,ale jestli to musis mit napsane od doktora nebo jak to funguje to nevim :nevim:
Ale sla bych kdyztak na nemocenskou,miminko je priorita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.1.19 12:16

@Nick Martina Hm, ten vypadá dobře, pratelný potah bude určitě fajn až bude používán při kojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.1.19 12:20

@Pavculinka Ty jo, tak to je síla, do 17.1. to určitě dáš, ale pak bych se poradila s gynekologem a šla bych asi na rizikáč a nebo si najdi něco v zákonech, myslím, že těhu mají nárok na nějaké úlevy, ale stejně i kdyby jo, tak pak by se ti mohla vedoucí mstít a stejně by to bylo na nic :-/ Vždycky mě zaráží, jak když to nějaká zvládla v pohodě si myslí, že ostatní to mají stejně, porod taky někdo dá jak nic a někdo se z toho zotavuje nevim jak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
5.1.19 12:25

@E.winka 2 probírala jsem to s přítelem od A do Z a je pro abych zůstala doma. Takže jsem rozhodnutá jít v pondělí k doktorovi (mám ho kousek od domu a jelikož je součástí týmu IVF tak to bude bez problémů když mu to řeknu - snad Teda). Normálně jsem vážně chtěla pracovat ale riskovat to že přijdu o mé vytoužené miminko se mi nechce a momentálně je pro mě prioritou aby bylo v pohodě zdravé (krásné určitě bude taky). Doufám že nikdo jiný takový problémy řešit nemusí a vaše těhu probíhá stále ukázkově ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
5.1.19 12:27

@JanncaH právě že každý nemá stejný průběh těhotenství a její názor je mi docela proti srsti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
5.1.19 12:36

Chci se ještě zeptat: už jste některá začali vybírat kočárek? Kupovat ještě nechci, ale nechci být za pako když začnu vybírat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
5.1.19 13:39

@Pavculinka
Myslim,ze delas dobre,nestoji to za to. Je sprosty,ze te nechaji v praci tahat tak tezke veci a nemaji ani spetku pochopeni :( To je videt,jak se jim nechce nic menit,jak jsou pohodlny a jak si te vazej.
Ja v praci v pohode,jsem osvc mame s pritelem trafiku,jsme tam sice stale,ale muzeme se tam stridat dle libosti a mame na vypomoc brigadnika. Chci pracovat dokud to pujde,pak budeme muset za me sehnat nekoho na plnej uvazek. Tak uvidime :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
5.1.19 13:58
@JanncaH píše:
@Pavculinka Ty jo, tak to je síla, do 17.1. to určitě dáš, ale pak bych se poradila s gynekologem a šla bych asi na rizikáč a nebo si najdi něco v zákonech, myslím, že těhu mají nárok na nějaké úlevy, ale stejně i kdyby jo, tak pak by se ti mohla vedoucí mstít a stejně by to bylo na nic :-/ Vždycky mě zaráží, jak když to nějaká zvládla v pohodě si myslí, že ostatní to mají stejně, porod taky někdo dá jak nic a někdo se z toho zotavuje nevim jak dlouho…

Ahoj, já řešila s mým dr také odchod na nemocenskou, a on mi říkal že zaměstnavatel je ze zákona povinný mě upravit podmínky tak abych nemusela odcházet na neschopenku. Osobně dělám ve firmě, kde vyrábíme velké operační roušky a teda zadnou ulevu jsem nedostala, až 14 dnů před vánoci mě stáhli z linky a dělám jinou práci. Zatím Teda chodím do práce, ale 16 jdu n kontrolu a to už si nechám napsat že chci být doma. Dr s mi říkal že s tím nemá problém že můžu kdykoliv přijít a napíše mi to. Vydržela jsem to dlouho teď jsem v 19 týdnu, a nezvládám ráno vstávat o půl 5 atd.od začátku tehu pořád zvracím takže zůstat doma bude Asi nejlepší.

Holky co jste na tom podobně co se týká týdne tehu, už cítíte pohyby? Já pořád ne, tak si říkám že snad je vše v pořádku. Ale říká se že když je žena poprvé tehu tak to nejde tak brzy poznat. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
5.1.19 14:00

Jste zlatý holky, díky za podporu :srdce: ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
5.1.19 14:17

@kacaaa
Koncim 18 tt a uz par dni neco citim,nejspis male kopanecky. Obcas se mi stane,kdyz mi ztvrdne deloha a nebo rano po probuzeni mam na brisku takovy hrbolek vetsinou na levo jednou byl na pravi, tak to bude urcite prcek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
5.1.19 14:44
@E.winka 2 píše:
@kacaaa
Koncim 18 tt a uz par dni neco citim,nejspis male kopanecky. Obcas se mi stane,kdyz mi ztvrdne deloha a nebo rano po probuzeni mam na brisku takovy hrbolek vetsinou na levo jednou byl na pravi, tak to bude urcite prcek :mrgreen:

Juuuuu tak toje asi ono. Já občas zacitim jakoby šimrání, ale těžko říct. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
5.1.19 14:45

@kacaaa
Koncim 18 tt a uz par dni neco citim,nejspis male kopanecky. Obcas se mi stane,kdyz mi ztvrdne deloha a nebo rano po probuzeni mam na brisku takovy hrbolek vetsinou na levo jednou byl na pravi, tak to bude urcite prcek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí