Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
5.12.18 12:28

@Luciee97 Ahojky, vitej :kytka:
A nemas to psychicky? Me treba za celej zivot brali krev 1× a tak jsem nevedela, jak to snasim a bala jsem se, protoze mam strach z jehel, krve atd… Takze pri prvnim odberu v tehotenstvi jsem svoje obavy sdelila sestricce, ta me nechala lehnout a od te doby vsechny odbery v pohode v sede, jen se nesmim divat. Neboli me to, nevadi mi to a jsem za to rada, ale bala jsem se, ze budu taky omdlivat… Divim se, ze to komentuji, kdyz si chces lehnout :? zkus si nejak zvyknout a brat to v pohode, nestresuj se, nic to neni… Jde prece o tvoje miminko, co bys pro nej neudelala ;) Musis bejt statecna mamka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
5.12.18 12:37

@dandillita asivtam i psychika bude hrat roli samozdrejme tatovi bude padesat a ma to porad , sedet u toho prave nemuzu nazene se mi tlak do hlavy a zaviram oci pak uz si nic nepamatuji ale reakce sestricek me nekdy dost mrzi, zacala jsem brat pritele sebou posledni 2 odbery , sice vypadam jako strasnej straspytel ale moc mi pomaha jen to ze tam stoji a kouka na me :* jen jsem chtela vedet jedtli nemam mit strach u porodu . U tech odberu si leham prave z duvodu abych nesbadla na brisko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
5.12.18 12:38

@Nick Martina to ja teda zas vubec ani nad tim nepremyslim vsem jsem to oznamila ze to proste vedet nechci a respektuji to ani se me na takovy otazky neptaji a jsem diky tomu asi v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.18 12:39

@Issabell0002 Ahoj :) tak bys měla letos maturovat? pokud ano tak bych se snažila aspoň odmaturovat.
Předpokládám, že jde o neplánované těhu? Pokud ano moc to nechápu, v dnešní době není žádné tajemství jak se dělají děti a na trhu je spousty možností jak se chránit, takže já tomu říkám nezodpovědnost, nemáš práci, příjem tak doufám, že máš aspoň partnera co pracuje a je ochotný tě živit (pro mě představa, že jsem plně závislá na manželovi je šílená). Budeš to mít asi těžší, a budeš se muset snažit aby jste to zvládli (aby z tebe nebyla jen další holka, co si z nerozvážnosti udělá dítě a co ted, postarej se o mě státe). Promiň možná to zní dost negativně vůči tobě, jen já tohle chování prostě nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.18 12:54

@Luciee97 Však to vás obdivuji :palec:
Já doufám, že to na příští kontrole bude vidět a konečně se to dozvíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.12.18 13:03
@Nick Martina píše:
@Luciee97 Ahoj :) mi si pohlaví určitě říct necháme nevydržela bych čekat až na porodní sál :D a taky kvůli věcičkám, přece jenom nechci mít všechno v neutrálu :D.
Jinak při odběrech krve mám taky problém, zblednu a jak vylezu z ordinace tak se kácim :D ale pomáhá mi VUBEC se na to nedívat jak jde sestra pro jehlu, natáhnu ruku a koukám na druhou stranu až do té doby než to odnese (jehlu ani krev vůbec nevidím) a v pohodě pak s odběrem nemám problém.

Delam to stejne, jakmile jde sestra pro jehlu, otocim hlavu a nedivam se dokud mi nerekne, at si to podrzim, takze nevidim krev ani jehlu, nic :)

Jo a pohlavi my chceme vedet, protoze jsme chteli holcicku, ja od zacatku tusila, ze to holka bude a tak jsem byla zvedava, jestli mam tuseni spravny a zatim to vypada, ze intuice nezklamala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
5.12.18 13:12

@dandillita teda muzu rict ze jsem tu narazila na celym webu jen na jednu pani ktera drzi do porodu semnou :lol: pritel rika ze stejnyho blazna nenajdu :lol: pritel to vedet normalne chtel ale musi drzet semnou nosim to ja :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
5.12.18 14:59

@Luciee97 Ahoj :) Někdo mi říkal, že když chodí lidi darovat krev, tak jim pak dávají čokoládu. U nás u odběrů krve mají sušenky a bábovky, tak možná pomáhá cukr. A jesli máš ráda sladké, tak by odměna po každém odběru mohla pomoci i psychicky ;)

Jinak přístup těch, co ti berou krev mi přijde dost neprofesionální, měli by se s tebou bavit o něčem pozitivním, abys přišla na jiné myšlenky a ne tě ještě stresovat… Porodu bych se ale nebála, do té doby určitě přijdeš na to, co ti pomáhá :)

Já omdlévám, když dlouho stojím. Tak si sedám do dřepu nebo i na zem, když se mi zamotá hlava a už neřeším, že to minule bylo vé frontě obchodě 8) Možná se někdo koukal divně, ale to jsem jednak neviděla, když všude kolem létaly hvězdičky, a pak mi to přijde lepší, než upadnout :)

Jinak my chtěli vědět, co to bude. Máme trochu problém vybrat jméno a navíc dvojčata, tak mi přijde jednodušší hledat dvě jména míto čtyř :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
5.12.18 15:55

@Thea42 docela si ulevuju kdyz to ctu :lol: a jmena my teda uz mame vybrana budeme mit Samuela nebo Theu ale doma mame hada a ten se taky jmenuje samuel (pritelovi se to jmeno proste libi :lol: ) tak mi rekl ze kdyby neco prejmenuje hada :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
5.12.18 16:09

@Luciee97 Jojo, ten problém znám :) Máme dvě kočky Theo a Mia. Reálně jsem navrhovala, že přejmenujeme kočku, ale neprošlo mi to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
6.12.18 21:00

@Thea42 Já teda u doktora nebyla, ale paralen beru taky a pak jitrocelový sirup a septisol nebo jak se to jmenuje ..v lékarně vždy poradí no :D a tak je mi o něco lépe no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
6.12.18 23:10

@Issabell0002
Ahoj, mne je 19, 7+5 dnes, napiseme si? :lol:
na urad se musim prihlasit taky, tak si muzeme vzajemne predavat rady :)
Jinak, me moje mama mela v 17ti, prerusila kvuli tomu ekonomku v druhaku a potom si to dodelala, to zvladnes. :hug: :kytka:
A kdyby se tu nejaka nahradni matka :lol: mela potrebu starat o muj vek, tak nebojte, sice je to opravdu neplanovany, ale otcem ditete je muj snoubenec a budeme se v breznu brat, takze zadny postarej se o me state :jazyk: tak prosim rejpalky ani nereagujte dekuji :lol: :P :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
7.12.18 06:51

Ahoj maminky

Ahoj premiérové maminky ;)
Také s partnerem zažíváme naše první těhotenství, tak že každý den je pro nás zcela nový a jen čekáme čím nás překvapí. Termín porodu máme 18.6.2019. hezké ráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.12.18 21:08

Ahoj holky:) jsem rada, ze tu nejsem sama, je mi 19 a jsem 18+5. Maturovala jsem letos a vejsku jsem prerusila a pujdu na dalkac:) to uz je drobnost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.12.18 08:43

@Adula99
Ahoj. Moc gratuluji k mimískovi i k matuře :-). Já jsem teprve 12tt+3.
Z vejšky bych si hlavu nedělala, studovala jsem jí kvůli pracovní nabídce také dálkově a řekla bych, že ve srovnání s prvákem, který jsem měla denně, to bylo lepší. Naučili nás více a donutilo mě to více makat. To bez problémů dáš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí