Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@me-ow píše:
@Mihalka88 Já teda mám taky nadváhu, ale šlo to na mě poznat až o dost pozdějiteď to jde poznat, ale když mám volné oblečení, tak horko těžko
Ale teda nahoře mám jen 4,5 kg a to jsem 26+5 tt
Ty jo, tak to je skvělý, to máš málo nahoře. Některý holky jsou po porodu štíhlejší než před otěhotněním, moc bych se nedivila, kdyby to byl tvůj případ
. No já už mám 2 kg teď, ale můžu si za to sama no, to ta žravost ![]()
@smolkja píše:
Ahojte holkypokud můžu, přidám se k vám. Čekám prvni miminko a termin mam v červnu.
Nevolnosti, bolest prsou mě už netrápí asi dva týdny, takže mám obavy jestli je vse v pořádku. V pátek jdu na screenening, tak uvidima taky uz to budou pomalu tri tydny, co jsem skoncila na neschopence, ale doufam, ze do prace se budu moct jeste vratit.
Kolem toho konce 1. trim. to prý často přechází, neboj. Držím palce na screening. Mně už se to taky blíží ![]()
@Jlucie88 přesně tak, jen je to ještě čerstvé, tak nějaké to štěstí budeme ještě potřebovat ![]()
Zdravím. Čekám první miminko. Termín za 3 týdny, už se to blíží. Mám dotaz. Po porodu smí se používat parfémové vložky nebo ne. Čtu různé články a někde píšou jo, ne. Děkuji za odpovědi.
@Agnes 25 jeee, to pak urcite napis jak probíhal porod. A jak se citis?
@Jlucie88 už se začínám pomalu bát porodu. Nevím co mě čeká
. Nemuzu spát, malý kope jak by měl fotbalový zápas. Už se tolik nemůžu hýbat hned se zadycham funim jak parní lokomotiva
ale to je normální. Ale co se týče vyšetření tak je vše v pořádku i malý.
@Agnes 25 a byla jsi i na tom 3d ultrazvuku? Měřili ti, jak maličký je velky? Ja uz se taky zacinam zadychavat do schodu:) a kolik mas ted nahore? ![]()
@Jlucie88 3D ultrazvuk ne. Doktor mi dělá ultrazvuk na každé kontrole. Teď v úterý jsem měla prvni pásy. Malého zhruba zvážil kolem 2500 g. Přibrala jsem 12 kg, ale teď začínám hubnout ale to prý je normálni při konci těhotenství. Terminek mám mezi 10 - 14 prosincem. Doufám že nebudu přenášet pac mam jistý pobyt v nemocnici na svátky ![]()
@Agnes 25 tak to mas super. Muj doktor je uplne proti tomu, takže ja musim jezdit do prenatalu ho centra. Takže malinkeho zase ted uvidim po 6 týdnech, udělají mi fotecky, tak se moc tesim. Tak to uz ma peknou vahu, tak super. Tak ja doufam, ze se ke konci taky hubne:)
@Jlucie88 vždycky se koukne na srdíčko a na pupeční šňůru jestli není omotana kolem krku. Teď kontrola každý týden tak je to fajn.
@Pukrle takže do třetice všeho dobrého, snad to už dopadne dobře
a jak jsi teď daleko?