Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
14.11.18 09:50
@Nick Martina píše:
A holky berete vitamíny? A jaký názor na ně máte?
V prvním trimestru jsem brala docela pravidelně Mamavit s DHA, ale měla jsem ke konci už opravdu problém tak velkou tabletu spolknout a dělalo se mi z toho špatně. Teď začínám 2. trimestr juhuu konečně se cítím mnohem lépe, a koupila jsem si femibion 2, protože to má menší tabletky, ale nechci je jíst pravidelně (1 kapsly DHA + tabletku v jeden den dle návodu).
Ptala jsem se doktora a ten mi řekl, že proti vitamínům není, že když je budu brát mimčo si to vezme :D. Nejsem zrovna ten typ co má pestrou stravu, snažím se, ale vím, že to co jím je pro prcka asi málo.

Taky beru ten mamavit.. o moji strave se radeji ani nevyjadruji pestra rozhodne vubec neni:/ a ikdyz se snazim tak proste tu zeleninu do sebe nenacpu:( … Takze doufam ze bude prcek v pohode a hlavne doufam ze nebude mit stravovaci navyky jako jeho maminka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.11.18 11:07

@me-ow jooo zvířátka :lol: původně jsem děti nechtěla, spíš další koně a víc psů, ale to bych musela prodat barák a koupit farmu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.11.18 20:12

@beazav ahoj, vítej :kytka: to ti aspoň začátek rychle utekl :D nám se taky malá ukázala až v tom 20tt :hug: dala si pěkně načas :lol: takhle to máš lepší doma, jak s kotníkem, tak i s tím dojezdem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.11.18 20:17

Ahooj holky, tak se k vám taky přidávám :) jsem 14+6 a prý to bude holčička :srdce: dneska jsem byla na kontrole.. super pocit ji zase vidět a vědět že je vše v pohodě :palec: jsem vždycky mezi kontrolama nervózní.. máte to taky tak? :) Jinak jsem svobodná, je mi 24 a jsem ze Šumperku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.11.18 20:27

@E-foxx ahoj :) tak blahopřeji k princezně!! Hlavně, že je vše v poradku :) taky to tak mám :lol: nejraději bych chodila každý týden :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.11.18 21:29

@Pepe22 děkujeme :andel: a co vy čekáte? ;) Přesně to mě těší že nejsem sama :lol: asi si pořídíte ultrazvuk domů :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.11.18 22:11

@GoldGirl Ahojky, no nemůžu se úplně přesně zaškatulkovat, protože nesplňuju přesně veškerá pravidla veganství, mám spíš svou vlastní cestu, ale ta teda obnáší, že nejím maso, jen výjimečně rybu/krevety, nepiju mléko a nejím mléčné výrobky, jen výjimečně sýr, a vajíčka jím jen domácí od známých :) . Ale nakupuju jen vegansky, když už někdy mám sýr nebo rybu, je to spíš na návštěvě nebo v restauraci.. A kosmetika taky jen rostlinná a nesnáším kůži a kožešiny co se oblečení, obuvi atd. týká. Prostě miluju zvířátka :srdce: :andel:
Promiň za obsáhlou odpověď :oops:
Ty jsi vegan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.11.18 22:38

Holky, tak ja cekam cele dny, az mi prijde upozorneni na novy prispevky a ted zoetne zjistuju, kolik z vas mi reagovalo na muj prispevek a psalo :nevim: to brzo :D Skoda, musela jsem vsechno docist zpetne.
Zitra jedu na ten screening, tak jsem zvedava a podle vasich reakci radsi budu pocitat s variantou pres bricho i vnitrne :oops: Ale aspon, ze je tam pritmi, to jsem rada…
V kolikatem tydnu jste tam byli? Ja jsem 12+3, tak si rikam, ze je mimi jeste hodne malinky, co tam tak muze byt videt? :nevim:
Jsem zvedava..

Jinak ja jsem na PN mesic a rozhodne se nenudim! Pres dva tydny jsem prolezela u TV, jak mi bylo zle, jen jsem zvracela a nemohla jist.. To se nedalo nic… Jinak mam pejska, takze ty 2 prochazky denne nejak dat musim, at je, jak je :D
Ale co je mi lip, tak dohanim spoustu restu doma. Nez prijde mimi, chci dodelat upravy bytu, vyhazet a probrat hodne veci, skrine, skrinky, regaly a udelat misto pro detske veci. Umyt okna, vanocni peceni a pripravy a mam co delat teda :mrgreen: Slibila jsem v praci, ze od prosince prijdu :roll: Ale asi budu litovat :D Nejak tusim, ze s brichem toho moc neudelam a po porodu taky ne. Sice mame malej byt, ale o to vetsi prace je vsechno uskladnit a nezblaznit se z nedostatku mista. Nemuzem ani najit gauc, ktery by se nam vesel, aby mel pritel na cem pohodlne spat, kdybysme ho s mimcem vykopli z loznice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.18 23:45

@dandillita já byla na screeningu ve 12+2, přes břicho nešlo všechno vidět tak pak se doktor díval vnitřně, stejně jsem pořádně nevěděla o čem mluví, ale vše bylo ok, tak aspoň tak. Taky jsem na PN už od poloviny září a začínám se docela nudit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
15.11.18 08:58
@dandillita píše:
@GoldGirl Ahojky, no nemůžu se úplně přesně zaškatulkovat, protože nesplňuju přesně veškerá pravidla veganství, mám spíš svou vlastní cestu, ale ta teda obnáší, že nejím maso, jen výjimečně rybu/krevety, nepiju mléko a nejím mléčné výrobky, jen výjimečně sýr, a vajíčka jím jen domácí od známých :) . Ale nakupuju jen vegansky, když už někdy mám sýr nebo rybu, je to spíš na návštěvě nebo v restauraci.. A kosmetika taky jen rostlinná a nesnáším kůži a kožešiny co se oblečení, obuvi atd. týká. Prostě miluju zvířátka :srdce: :andel:
Promiň za obsáhlou odpověď :oops:
Ty jsi vegan?

Tak to je super:) Jj jsem ale ono nejde byt vegan na 100% a postupne se ucim a pridavam veg veci - ted jsem u te kosmetiky:) Ja maso zadne, mleko a vejce ne ale jim obcas susenky a v nich je oboje. Prcka budes take vychovavat vegan tzn zadne zivocisne produkty? Ja 100% ano. Urcite si nehodlam zabijet dite masem a mlekem plne hormonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
16.11.18 13:40

@GoldGirl Můžu se zeptat a vy byste nesnědla ani žádné bio? Myslím, že není moc dobré dítě vést k veganství, sám se rozhodne co chce a nechce, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.11.18 14:05

@GoldGirl Ahoj, no u prcka to dopredu moc neresim a budu to resit, jak to prijde. Muj pritel a zbytek rodiny maso ji, i kdyz ne porad. Myslim, ze je dost casu a ze mimi pak samo da najevo, co chce. Ale jelikoz maso proste nekupuju, nejim a nevarim, tak to se ani s mimcem nezmeni a ode me se masa nedocka :) jestli to budu tatinkovi a rodine zakazovat, krmit ho masem to nevim, na to asi nejsem. Spis jim reknu, at mu ho nenuti, nenabizi, ale kdyz si o nej „rekne“, branit mu nebudu. Ja si totiz, mozna mylne, myslim, ze deti samy od sebe maso nechteji a nevyzaduji. Ja to tak teda mela a tech deti je mnohem vic.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
16.11.18 14:57

@dandillita To ano, ale myslím si, že je nefér, že když vy zrovna nejíte maso, tak syna k tomu též nepovedu. Maso obsahuje hodně vitamínů, bílkovin a dítě by mohlo chátrat někde jinde..... Jestli vy si tak jíte tak ano, ale dítě bych vedla naprosto ke všemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.11.18 15:10

@Veerousek Jojo, ja jsem jen odpovidala slecne na dotaz. Nikomu jeho nazor neberu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.11.18 18:11

Hezký večer děvčata, přidávám se k vám do diskuze :)
Je mi 34 ( jsem zvědavá jestli tu budu nejstarší :D ), jsem ze Zlínského kraje a vdaná nejsem, zato rozvedená ano, takže do další svatby se asi moc nepohrneme. Miminko je neplánované, otěhotněla jsem po 4 měsících vztahu, zatím spolu ani nebydlíme, takže je mi často smutno.
JO a jinak jsem 16.týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky