Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@siringa Taky budu mít postýlku, matraci a nějaký věcičky po ségře a v rodině máme ještě malého bratránka a synovce takže po nich třeba taky něco kápne
, ale kočárek chci nový plánujeme dvě děti tak se investice vyplatí a tak celkově na mimi jsem si šetřila, abych si mohla koupit co se mi bude líbit
. Přebalovací pult, přemýšlela jsem o něm, ale asi si ho pořídíme, nechtěla bych mít třeba počůraný gauč, a plínky, mazadla všude možně
. A koupaní ve vaně stojí více vody, aby bylo dítko ponořené tak vaničku asi pořídíme (není to zase tak velká investice) aspoň až bude sedět bude to „bezpečnější“ než velká vana na uklouznutí.
@siringa myslím, že není kam plasit
a s tou vaničkou a prebalovalem mám stejný názor, koupat budu jen ve vaně, kam si dám třeba ručník či plenku a prebalovat kde se dá, třeba na posteli, stejně se ti mimi pak tak prevraci, že bych se ještě bala, aby mi nespadlo z tě vysky ![]()
Ale určitě je konečný rozhodnutí stejně jen na tobě
třeba zjistíš, že ti to takhle nevyhovuje a půjdeš si koupit vanicku i prebalovak…nebo naopak
ooupis a zjistis, že je to k ničemu ![]()
Právě, kámoška říká, že hodila na postel deku nebo takové ty přebalovací vatové podložky…nechci aby mi ty veci pak překážely
A jste některá taky na PN a taky se tááák moc nudíte? ![]()
@siringa jooo, já jsem na PN a asi se unudim k smrti
jsem teda až od září a jen Teď do půlky prosince, tak to není tak strašný, ale i tak, nemůžeš nic a nikam, dokud neodbije 1h ![]()
Taky jsem na pn… Ale zatím jsem se tolik nenudila. Prvně mi bylo dost blbě, takže seriál a filmy.. teď už kutim i něco doma, chci umýt okna, upéct cukroví, už dělám dárečky nebo kreativní nálady mě sem tam chytnou tak vyrabim ![]()
Jinak já jsem nejdřív ten přebalovací pult chtěla koupit,ale nakonec to soupnu do koupelny na pračku. A koupání vidím ve vaně. Koupím jen to lehátko a protiskluzovou podložku. ![]()
Já ted honem doháním práce na baráku at na jare s bubnem nemusím po zednících uklízet…zrovna tu mám obkladače na venkovní schody, jenom to počasí už moc nepřeje
Taky jsem chtěla přebalovat na pračce, ale honem jsem si usmyslela, že obložím ve sklepě místnost kde udělám prádelku, takže pračka poputuje dolů. Nechala jsem se ještě přesvědčit od známých, že sušičku budu určitě taky potřebovat
Tož penízky jenom letí..
@siringa Přebalovací pult asi kupovat budu, doma moc kde přebalovat nemám. Akorát budeme kupovat nějakou komodu a na to ten přebalovací pult a pak se dá využít jen komoda
Nebo v Ikei mají přebalovací pult s komodou a později se to dá využít pro dítě jako rostoucí stůl - super věc.
Co se týče vaničky, asi to bude fajn na léto. My jsme teda v bytě a jak bude horko, tak mimčo třeba dám na chvilku do vaničky ať se ochladí místo bazénku. Akorát vaničku máme půjčenou, jinak bych ji asi nekupovala hned, ale až později - díky bohu za vanu ![]()
A sušičku taky budeme kupovat - nežehlím a nehodlám s tím nějak začínat. Navíc doma máme 4 kočky, takže chlupy jsou všude a sušička aspoň pomůže
ale vyplatí se do ní investovat a nekupovat tu nejlevnější
@siringa jojo, máme vyhlídnutou Beko. Kupovali jsme schválně pračku Beko, ať pak můžeme na to hodit sušičku a nemusíme tak řešit místo
Co se týče přímo sušičky tak asi tuhle - https://susicky.heureka.cz/…y-8506-gxb1/, má tepelné čerpadlo, takže šetří. Ještě jsme koukali na levnější variantu, ale ta je bez toho čerpadla a využívat asi budu často no. Hlavně pro prcka.
Teď jen čekáme, zda nevyskočí něco lepšího díky černému pátku ![]()
@me-ow asi tě budu kopírovat
co my pak budeme celé dny dělat když už ani žehlit nemusíme ![]()
@siringa Kopíruj
Musíme koupit něco, co mi to hlavně odchlupí .. ať už chlupy od koček či od psa nebo od koní ![]()
A co budeme dělat to nevíím .. po x letech jsme si teda koupili myčku a ještě mám robotický vysavač. Ten teda pouštím jak kdy no
Ale věřím, že za tyhle věcičky pak v únoru budu vděčná.
@me-ow @siringa Tuto sušičku jsme si s přítelem koupili před měsícem a je skvělá, takže rozhodně doporučuji
nikdy jsem neměla sušičku, ale tato mi vyhovuje a hlavně je tichá ![]()
@Veerousek Super
Pár lidí si stěžuje na hluk, ale tím, že to bude v jedné malé místnosti, kde zavřu dveře, tak nic neuslyšíme
Když pouštím pračku, tak je to samé no ![]()
Tak se taky pridavam ja jsem 17+3 . Zjistila jsem to kdyz jsem byla v 8 tydnu
to uz mu bilo srdicko
ve 12 tt mi delali ten prvni screening + brali krev na lacno ted jsem Objednana na velky screening ve 20tt tesim se az se dozvime konecne co to bude zatim nohy u sebe a neukazalo ani jednou:D … Jinak na neschopence jsem uz od zacatku a budu asi az do konce jelikoz uz pres pul roku marodim po operaci kotniku a porad mam rehabilitace a do prace vic nez hodinovy dojezd…ze zacatku jsem mela problem jk s tou nohou chodit tak mi do toho bylo prvni 3 mes. Zle:D ted uz je to o neco lepsi , dokazu se normalne najist aniz by me nabiralo:D …k otazkam vyse: jsem ze slezka, je mi 28, a vdana nejsem ani to ztim v planu neni:D
@Nick Martina píše:…
@dandillita Není vůbec začMě nikdo žádný výsledky z krve ohledně toho zda mi něco chybí neříkal, ale je možný že kdyby něco chybělo tak se ozvou
.
Jinak já si myslím, že i kdyby z nějakého důvodu musel udělat i vnitřní ultrazvuk tak že by to přítel asi zvládnul ne? V místnosti je přítmí a stejně se bude soustředit na obrazovku a pak bude určitě u porodu (nebo ne?).Nebo by si případně odešel dřív z té místnosti, pokud by to vidět opravdu nechtěl.
Jinak já byla při tom ultrazvuku taky nervozní hlavně když byl doktor na chvíli ticho až mi z toho kručelo v břiše