Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eviella na další prohlídce jen zkontroluje, jak se tehu vyvyji..jestli bije srdíčko a tak a tu krev to budou brát až ve 12tt (já byla 11+5) a to už je nalacno
takže buď v klidu, nikam nespěchej.. vždy ti všechno řeknou ![]()
Já taky byla že začátku vyvalena že všeho, co po mě chtěli.. A nakonec mi vždycky vše vysvětlili a napsali na papírek
jsou docela v pohodě.. vi že to nezname, tak vysvětluji ![]()
@Nick Martina no přesně, pořád si musíš hlídat, kolik ke a abys to stihla domů.. No hrůza
ale určo máš pravdu, užívejme dokud můžeme
![]()
@Nick Martina Děkuji
. Jak to tak vidím raději půjdu taky na lačno, kdyby náhodou a když mi na další kontrolu zase nic neřekne, tak se budu lépe informovat sama ![]()
@eviella mě na to doktor ale dopředu upozornil, že mám být na lačno… objednal mě také brzo ráno,abych to na lačno zvládla
, nebo si tam zkus zavolat, je pravda, že někteří doktoři dávají i průkazky mnohem později než ten můj.
@Pepe22 To joo
Já to teda mám po celý den. Hlavně ráno, po obědě mám klídek a pak večer ![]()
@eviella já teda průkazku dostala hned, ale chodila jsem na kontroly, pak ve 12 tt screening + krev. A pak záleží, co vše má doktorka u sebe a co ti nabídne. Já jsem hned dostala papír, kde jsou vypsané balíčky, popř. co se kdy dělá v jakém týdnu ![]()
@eviella No myslím, že by tě na to fakt upozornili a taky by tě objednali hned brzy ráno. Moje Dr. zas tak pečlivá není a co nemusí, to neřekne mám pocit, ale tohle mi i napsaly se sestřičkou na papírek. Mě v 8tt ukázali srdíčko, změřili velikost mimča a pogratulovali a zbytek bude až v tom 12tt.
Já sama se obávám, jestli k nim na lačno vůbec dojdu, bude to asi dost dobrodrůžo
řekli m8, ať si vemu i snídani, ať se hned po odběru můžu najíst… Asi ví, jak to s náma „blicíma“ je ![]()
@me-ow Jojo, nějak tak
a nejlépe když ležím a chci odpočívat ![]()
Ahoj maminy, já mám termín podle MS 12.6. podle UZ 6.6.
Jsem teprve na začátku a bylo to neplánované a okamžitě (jen z „kapičky touhy“).
Nejdřív jsem si myslela, že mám jen nějakou virózu či chřipku. Bolela mě hlava, byla jsem strašně unavená… sice mě bolely prsa a MS jsem dlouho nedostala, ale nebrala jsem na to zřetel jelikož jsem přes léto měla cyklus rozházený, tak jsem to třeba i měsíc nedostala. Když jsem začala zvracet, měla šílenou touhu po bílém, čerstvém rohlíku a jediné co jsem v sobě udržela byla „čínská polévka“ z pytlíku tak už mi to bylo divný. Holky z práce(matky skoro dospělých dětí) říkaly, že jsem těhotná. Já jsem říkala, že to není možné, že přítel „to“ do mě nedělá. No tak mi koupily test hned jsem si ho šla udělat. Vzala jsem si zkumavku, co dáváme zaměstnancův kvůli preventivní kontrole u obvoďáka. No ani jsem to do té zkumavky nemusela ponořit, jen jsem se toho lehce dotkla a okamžitě naskočila druhá a úplně jasně červá čárka ![]()
hned jsem se objednala na gyndu a byla jsem už v 7+4 podle MS.
Cca týden jsem měla hrozné nevolnosti. teď už je mi dobře, akorád jsem pořád hrozně unavená a spala bych.
Do práce docházím a doufám, že budu až do nástupu mateřské. Dělám v kanceláři, takže super. ![]()
@Drzticzka ahoj vítej!
tak to je věc, že se vám to povedlo takhle
ty nevolnosti ti snad brzy skončí
a blahopřeji ![]()
Chichi, taky dobrý! Tak hlavně jestli z té kapky touhy máte oba radost ![]()
My to plánovali dlouho, ale zas nějak jsme nechvátali, kolem mě se šířily názory, že to dneska není hned a když mi i doktorka řekla „no nemyslete si, že otěhotněníte hned, počítejte tak 1-2 roky“, tak jsem si říkala, tyyyjo, to abysme asi začali.. A jednou jsem si tak uvědomila, že jsem vždycky chtěla májový dítě a že to ještě stíháme, tak jsme to zkusili a klaplo to
takovej malej zázrak. Jen jsem jaksi netušila, co mě čeká za nevolnosti. A že to není jen zvracení a jen po ránu ![]()
@Pepe22 děkuji!
no my jsme chtěli miminko, ale až tak za rok či dva. Oba jsme byli opravdu překvapení
, nepochopila jsem, jak to bylo snadné, ale máme oba hroznou radost. Přítel snad ještě větší než já ![]()
@Drzticzka No já bych taky byla
nám se to taky povedlo napoprvé, tak to trochu chápu, to překvapení
ale hlavně, že jsou ti tatínkovi šťastní ![]()
@Drzticzka Gratuluji
to je dobře, že se tatínek těší, když je to tak nečekané ![]()
My jsme tedy též taky počali na první pokus, což nás dost překvapilo, když člověk pořád kolem sebe čte o umělém oplodnění, nebo snažení 1-2 roky.
Jsme moc šťastný, a těšíme se na drobečka.
Už abych šla zase na kontrolu a mohla jej vidět a slyšet.
@Nick Martina píše:
Holky, co takhle napsat o sobě pár informací?
- Odkud jste?
- Kolik je Vám let?
- Jste vdané?
- ........
Ahoj, mě je 30. Jsem ze Středočeského kraje a nejsem ani vdaná, ani zadaná a mimčo nebylo ani neplánované
Jinak jsem uplne na začátku 5+6 dnes a po potratu v 6+0 tak se modlim