Vývar z mraženého masa?

69
8.8.20 10:04

Vývar z mraženého masa?

Ahoj, chci udělat vývar, a mám jen maso z mrazáku.. Můžu prostě hodit mražené kuřecí do hrnce se studenou vodou? Nebo s vařící? Nestane se tomu nic? Dík za info

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4268
8.8.20 10:05

@Aliana můžeš. A prodat studenou. :)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
275
8.8.20 10:07

8o ja tak varim malemu

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
69
8.8.20 10:10

Dík. Ja vždycky vařila z čerstvého, a nebo jsem ho nechala přes noc v lednici rozmrazit. Takhle jsem si právě nebyla jistá, já na to vaření moc nejsem :D

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
24220
8.8.20 10:19

V pohodě, vařím tak běžně, i peču ;) Vodu dej studenou.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
746
8.8.20 10:22

V nouzi nejvyšší to taky dělám.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
825
8.8.20 10:44

Můžeš, zalij studenou vodou. Polívce to nijak extra neublíží.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
8807
8.8.20 10:51

Můžeš, extra dobré to nebude, ale když nejsi gurmán, tak je to asi jedno.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1327
8.8.20 12:37

Já vždy nejprve vytáhnu z mrazáku a dám do lednice do druhého dne. Pak vařím vývar. Maso a kosti dám do studené vody a pozvolna nechám táhnout tak 4, 5 hodin. Vývar je pak silný.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
13232
8.8.20 12:47

V pohodě můžeš ;) taky se mi nekdy stane, ze zapomenu vyndat maso.
Na polivku to nevadi, na omacku je to horší :)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama