Vyvážená strava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Možná budu jediná, ale přijde mi, že držíš dietu??Toto mi přijde jako redukční jídlo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pořád se opakuji, ale hoď si to do Stobu - sebekoučink a uvidíš. Možná máš málo bílkovin, jsou třeba při hubnutí. Jestli máš málo jídla, tak nehubneš, nýbrž nabíráš, tělo si dělá zásobu.
Od pc se dobře radí, já vím
hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja kdyz drzela podobnou redukcni dietu, tak jsem vecerela jen zeleninu a bilkoviny ![]()
Vetsinou teplou nebo studenou zeleninu, kopecek syru nebo sunky, olivac…
A nejvetsi chyba, co delas je, ze mas pouze pet jidel, ackoliv vstavas v pet hodin… To bys musela chodit spat v sedm, aby ti to stacilo. Jez kazde tri hodiny bez ohledu na pocet chodu za den.
Dala bych si po obede za dve az tri hodiny kefir, za dalsi dve hodiny ryzove chleby, veceri napriklad v sest a nez pujdes spat, klidne bych dala jeste kousek syru, zeleninu… Nebo si tu veceri udelej vetsi a snez dvakrat…
- Citovat
- Upravit
Řekla bych možná trochu zvýšit příjet tuků a bílkovin, to na úkor sacharidů, kterých máš poměrově ve stravě hodně. Ještě bych, ne kvůli hubnutí, ale kvůli zdravé stravě, doporučila zvýšit množství zeleniny. Jinak taky doporučuju zapisovat jídlo do sebekoučinku ve stob klubu a uvidíš.
- Citovat
- Upravit
Urcite pridat ovoce a zeleninu a hlavne nehladovet telo si pak dela zasoby a nehubne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Devčata, děkuju za rady, na to stob už jsem se zaregistrovala, ale připadne mi, že tam není spousta potravin, které jím, hlavně teda pečivo, a jaksi když si dám těstovinový salát tak přesně nespočítám ty suroviny, jelikož vaří manžel, tak je to pro mě docela komplikace.
Je to naprd. Takže myslíte, že spíš přidat ještě jednu svačinu? já nemám vůbec představu co svačit aby mě to zasytilo. Ovoce a zelenina každopádně nepomáhá ![]()
- Citovat
- Upravit
Dej tam tvaroh, ten tě zasytí víc než chlebíky a sýr, který má zase víc tuku
- Citovat
- Upravit
No vidiš, ten mě nenapadl.
… Pokud máte další tipy na bílkovinové sváče, tak uvítám
- Citovat
- Upravit
Ahoj, je tady i bezplatná poradna zdravé výživy, pokud máte dotaz na odborníka, zkuste tam
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chci poprosit holky, ženy, které rozumíte skladbě stravy. (Myslím si, ze už i já v tom umím chodit, ale nějaké mouchy se ješte najdou). Chci aby jste zhodnotili můj jídelníček. Ráno vstávám v 4:50 a jdu snídat : celozrnný rohlík 75g, flora light, a tak 5g medu. Pak jdu hned cvičit (30min) jdu pešky do práce 1,5km. V 7:30 si dávám svačinu nakrájím 1 banán do toho jakékoli oříšky asi 6ks, trošku cornflakes a pár kuliček hroznu. Oběd v 10.30 buď těstoviny, brambory, rýže a nějaké maso vždy připravené jen na troše olivače. Prostě klasické jídla připravované na zdravý způsob. Svačina buď 2ks rýžových chlebíčků s vejcem na tvrdo, zelenina, nebo bilý jogurt s rýž. chlebikama. Večeře bývá stejná jako oběd, nebo někdy michaná vejce s pečivem nebo větší slunečnicový rohlík obloženy šunkou, syrem, zeleninou. Nemyslite, ze mam ve stravě moc sacharidů? Připadám si stejně pořád hladová. Hlavně dopoledne. A po odp. svačině už se třepu na večeři. Práci mám, že se celkem pohybuju. Váha je ustálená a drží se pořád stejně takže kdybych měla málo jídla, tak hubnu ne? Už si nejak nevím rady jak to jídlo zkombinovat, abych se cítila dobře (bez hladu). Díky.