Co vaše dítě rádo jí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
16.9.13 12:52

Co vaše dítě rádo jí?

Ahoj, mám 16 měsíční dítě, které toho moc nesní. Tak by mě zajímaly nějaké tipy, co mají vaše děti rády ;-) dík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26833
16.9.13 12:56

Náš má taky 16m…jí všechno a rád a ideálně pořád :mrgreen: Ne, tak co mu fakt jede jsou těstoviny s boloňskou omáčkou, ty miluje. Pak plátkový sýr nebo šunka, poslední dobou se může užrat i piškotů…to jsou takový ty top. No a pak samozřejmě kynutý povidlový knedlíky od babičky nebo štrůdl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
16.9.13 13:01

Naše malá má nejraději rýži (s masem, na sladko, rizoto s masem, se zeleninou…) a těstoviny (na jakýkoliv způsob), polévky a řízek.
:palec: Knedlíky a omáčky nejí. A má moc ráda i ryby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
16.9.13 13:01

My mame 17mesicu a taky toho moc nepojime.
Ale Samuel miluje testoviny s bolonskou omackou, a brokolicovy krem s testovinama. Toho se muze ujist. Piskoty a krupky do sebe taky dokaze tlacit od rana do vecera ale posledni dobou ma nejradeji skittles na mlsani.
Na snidani ma rad chleba s lucinou, syrem nebo maslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.9.13 13:03

Všechno a hodně.. v tomhle věku ideálně něco, co nesměl :mrgreen: takže ochutnávky kořeněných jídel, pálivých a pod… nechápu, co ho na tom bavilo :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.9.13 13:05

Vývar - kus hovězího nejlépe s kostí, mrkev, kousek cibule vše do papiňáku a za 20 minut bývá hotovo. Do toho domácí drobení - polohrubá nebo hrubá mouka s vejcem do těstíčka, nastrouhat, nasušit, nesolit - pak by bylo vlhký. Hodit do polívky, chvíli povařit. Samozřejmě maso obrat a nakrájet. Mrkev taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
16.9.13 13:06

Tak u nás nejvíc vedou samotné těstoviny, sterilovaná kukuřice a sušené ovoce. Hlavně všechno rukama a žádná lžička nebo něco podobnýho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.9.13 13:11

@pikolino u nás se v jedný ruce drží vidlička a druhou se hrabe v talíři a ji :lol: Věřím, že jednou se to poddá :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.09.13 v 13:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.9.13 13:11

Až doteď jsou nejoblíbenější těstoviny, klidně i suché, taky vždycky měla ráda pečené kuře s rýží, rohlík s šunkou (i šunku bez rohlíku :D ), ze zeleniny cherry rajčata a salátovky :) ale ona je docela jedlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
16.9.13 13:13

@Reinka jj,tak to je podobný…neřešim, nehrotim, vždycky očistim a čekám kdy to samo přijde. Stejný je to u nás s nočníkem, přebalováním, pítím i mluvením…týdny vysvětlování mě už unavilo, tak teď mám oddychový čas… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
16.9.13 13:15

To náš malý by zas byl nadšený, kdybych za ním s každou lžičkou běhala po celém bytě!!! :x :-) Ale s tím jídlem…jako pořád mu jěště dávám nutrilon, tak jsem přemýšlela, jestli to nemůže být i tím, že pak tomu ostatnímu pak moc nedá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.9.13 13:18

@amarie tak to nevím, já mu od roka UM nedávám :think: Ale jedl mi hodně i při UM :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
16.9.13 13:33

Náš malej-226 měsíců-a taky dávám ještě UM ráno a večer trochu na zapití.„Žravost“se u nás střídá s nimráním, takže to moc neřešim. Dostane jídlo a když nechce, má smůlu a další krmení je za 3 hodinky. Nutit stejnak nemá cenu, tak co. Podvyživenej neni a aspon neni ani tlustej. Však oni si ti prckové sami řeknou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
16.9.13 13:34

Samo sebou 26 měsíců… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.9.13 13:34