Co vaše dítě rádo jí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1685
16.9.13 13:38

Já už mám děti o něco větší, ale obě byl a jsou polívkové. krémové ne, ale poctivé husté. To jim vydrželo do teď, ale nejvíc jede rýže jakkoliv, pečené kuře, řízek s br kaší, zapékané těstoviny. Ale já si teda nemůžu stěžovat, oba jedli vždycky dobře co jsem jim naservírovala. Pak z dobrot brumík, piškoty, domácí buchta, křupky. A když je osalva tak je nechám zobat i brambůrky, to by se mohly utlouct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.9.13 13:42

Naše miluje vařené maso z polívky, pečené kuře a králíka, pečené brambory (ale i kaši), suchou rýži :mrgreen: a záruka jsou u ní ryby - psrtuh, losos, treska… ale jinak s jídlem taky bojujeme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
16.9.13 13:43

My máme 14M a jí všechno a rád :lol: ted jede cottage, těstoviny, rýže, vařená zelenina, křupky, ze sladkého dostává zatím jenom ochutnávat pečené domácí perník, bábovka atd a to mu jede :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
16.9.13 14:04

Malý má 15 měsíců a jí všechno kromě sladkého. Jí rád a pořád. Nejraději má bílý jogurt, ten by dokázal jíst ráno, v poledne i večer. Z teplých jídel má asi nejraději těstoviny. Boloňské špagety úplně nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
16.9.13 14:04

@amarie, omáčky s těstovinou nebo rýží (dělávám ty omáčky ze zeleniny, rajská, svíčková-mrkev, petržel, celer, špenátová). V 16 ti měsících jsem místo smetany nebo mlíka do nich dávala Nutrilon, u staršího už klasicky mlíko nebo smetanu. Pokud vím, tak omáčky obecně u dětí často ještě dlooouho vedou i ve školce a škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
16.9.13 14:14

@Sibyla0 njn,stane se když u toho jedním okem koukáš na dítě a druhým do monitoru…Aspon že jsem u toho to jídlo nepřipálila :) A stejnak by to asi bylo jedno, páč dneska si z něho vybral jen houby a sem tam nějaký maso…ale opatrně aby se nepřejedl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
16.9.13 14:15

Těstoviny v jakékoliv formě, maso, jogurty, ale ty těstoviny jedou asi nejvíc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.9.13 14:19

@pikolino věř mi, že to znám :lol: A ještě horší je to na mobilu, kde mi to hází ty automatický slova, to se někdy nestačím divit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.9.13 14:27

Jednoznačně těstoviny s červenou omáčkou (rajská, boloňská) a pak ryba s br. kaší. Zůstalo mu to dodnes.
A k snídani rohlík s máslem a medem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí