Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ducha vidím ale pokud krev nepotvrdila tak možná bylo biochemko a teď klesá HCG..nicméně hodnota 2 se považuje za negativní..do pár dní MS dojde, ted test zachytáva zbytkové HCG..moc mě to mrzí..
@Anonymní píše:
Ahoj holky jdu si k vám pro radu a dotaz..
Meska mi ms 6 dní. Z krve se hcg nepotvrdilo jsou tam 2 jednotky.. doktor mi dal dnes vyvolávací injekci. Když jsem přišla domů tak jsem měla ještě 1 test a zkusila ho no vidím tam ducha zase.. už asi 5 dní tam je (10tkovy test) předtím mamatest a teď test sluníčko.
Jaky co myslíte já už jsem zufala může to být ještě teh nebo? Nebo já už nevím co si o tom myslet
Mě to připadl spíš jako ryska, ale může to být, jak píšou ostatní. Také je mi to moc líto ![]()
Menstruace nedorazila mám po vyvolavacke dva dní a mám pocit že mi čárka na testu sílí.
@Anonymní píše:
Menstruace nedorazila mám po vyvolavacke dva dní a mám pocit že mi čárka na testu sílí.
Ahojka, menstruace se po vyvolávačce může dostavit až do 12 dnů..je tam dost velké okno..nepřijde hned..
@Anonymní píše:
hele taky se mohlo stat, že se ti zpozdila ovu a těhotenství je ještě příliš mladé, ale pak mi ty krevní testy moc nesedí.
Jestli testy sílí, tak by to spíš naznačovalo, že MS měla ve skutečnosti přijít až později.
Ahoj holky jdu si k vám pro radu a dotaz..
Meska mi ms 6 dní. Z krve se hcg nepotvrdilo jsou tam 2 jednotky.. doktor mi dal dnes vyvolávací injekci. Když jsem přišla domů tak jsem měla ještě 1 test a zkusila ho no vidím tam ducha zase.. už asi 5 dní tam je (10tkovy test) předtím mamatest a teď test sluníčko.
Jaky co myslíte já už jsem zufala může to být ještě teh nebo? Nebo já už nevím co si o tom myslet