Vyvolání menstruace - rady

83
9.6.18 12:37

vyvolání menstruace-rady

Nemáte někdo radu, co by mi pomohlo na menstruaci(tedy konkrétně na vyvolání). Už přes půl roku ji nemám vůbec, pouze takové špinění v podobě bílého výtoku a jinak nic. Vážím stejně jako maminka a sestra a obě to mají v pohodě(výška stejná). Doktoři mi chtějí píchat injekce na vyvolání, ale já nevím jestli je to dobrý nápad(mám strach že mi to zhorší výsledky ve sportu jako když jsem dříve brala HA)…nemáte nějaké jiné rady prosím?…jenste mi jeden šaman doporučil čínské byliny a akupunkturu ale to je dost drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
9.6.18 12:48

Čaj s kontryhele, kapky gynex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
9.6.18 12:48

Víš, kolik procent tuku máš v těle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
9.6.18 12:52
@Tableta píše:
Víš, kolik procent tuku máš v těle?

13% ale já závodně běhám, to je ještě hodně na běžkyni(normálně mají třeba 6-8) ale to není věc kterou bych řešila, nejsem nijak na dietách ani podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
9.6.18 12:53

Měla jsem s nimi vždycky problém, ale kdysy mi na to dali HA pak to bylo v pořádku ale kdyz jsem ji vysadila šlo to zase k vodě…pak injekce a po 4/5 ted nevím se dostavila asi 2roky ok a ted zase nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
9.6.18 12:53
@iiiv píše: Čaj s kontryhele, kapky gynex

o kapkách gynex jsem slyšela a myslíte že opravdu fungují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
9.6.18 13:01
@kacud97 píše:
Nemáte někdo radu, co by mi pomohlo na menstruaci(tedy konkrétně na vyvolání). Už přes půl roku ji nemám vůbec, pouze takové špinění v podobě bílého výtoku a jinak nic. Vážím stejně jako maminka a sestra a obě to mají v pohodě(výška stejná). Doktoři mi chtějí píchat injekce na vyvolání, ale já nevím jestli je to dobrý nápad(mám strach že mi to zhorší výsledky ve sportu jako když jsem dříve brala HA)…nemáte nějaké jiné rady prosím?…jenste mi jeden šaman doporučil čínské byliny a akupunkturu ale to je dost drahé

Rekla bych, ze zde pomuze jen pidavani hormonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24529
9.6.18 13:44

@kacud97 není normální nemít menstruaci. Chce to řešit s lékaři. Zřejmě je to sportem, nebo můžeš mít i jiný problém. Chce to vzít i odběry- hormonální profil, štítnou žlázu. Doma bych to sama neřešila, už kvůli tomu, že jednou budeš chtít mít děti a tady přes počítač ti nikdo neřekne co máš za problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
9.6.18 13:47
@anavi13 píše:
@kacud97 není normální nemít menstruaci. Chce to řešit s lékaři. Zřejmě je to sportem, nebo můžeš mít i jiný problém. Chce to vzít i odběry- hormonální profil, štítnou žlázu. Doma bych to sama neřešila, už kvůli tomu, že jednou budeš chtít mít děti a tady přes počítač ti nikdo neřekne co máš za problém.

no oni mi právě vyšetření už dělali a řekl imi že proste všechno v pořádku jenom ta sliznice nikdy nedoroste do plné velikosti…takže mi na to chtěli dávat ty hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24529
9.6.18 13:55

@kacud97 to je moc dobře, já bych lékaře poslechla. Ono to není úplně tak jednoduché s tím cyklem. Zřejmě to budeš mít způsobeno fyzickou zátěží. Pokuď to jde trošku zvolni a zkus trošku nabrat tuk, ono někdy stačí nepatrně, ale ty léky cyklus nakopnou a pak už třeba nebudou třeba. Po poradě s lékařem si myslim, že můžeš v pohodě i k lékům zkusit gynex nebo kontryhel. To by nemělo vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí