Vyvolání porodu

2377
26.10.11 19:02

Vyvolání porodu

Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli nevíte,zda je možné,jestli by mi na to v porodnici přistoupili kdybych si řekla o vyvolání porodu,zítra začínám 41.týden.Už 3 noci jsem nespala,mám stále bolesti do zad,že se to kolikrát nedá vydržet a od úterý mě bolí břicho a chodím furt na velkou.Vím že se nechává většinou přenášet tak týden,ale já už nesnesu pomyšlení na další takovou hrůznou noc.Zítra mám jít na kontrolu,tak nevim aby na mě nekoukali jak nevim co když si řeknu o vyvolání kvůli bolestem sotva den po termínu,taky bych nesnesla kdyby mi třeba řekli at vydržím do pondělka..každá další noc je hrozná představa :-( Díky za odpovědi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
26.10.11 19:11

Já si myslím že pokud k tomu není důvod tak ti to neudělají.Max. zkusí třeba Hamiltona udělat.U nás nechávají přenášet max. do 40 plus 6.
Jinak tě chápu,já měla ty poslední dny taky takový a pak bylo málo sil na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
26.10.11 19:11

Ahoj, mě nechali přenášet 9 dní vím o čem mluvíš, vydrž!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.10.11 19:19

Za zeptání na kontrole nic nedáš.Záleží kde rodíš,já jsem taky čekala a neptala se a když jsem řekla že chci vyvolat,tak neměli místo a musela jsem se objednat a tím jsem čekala další dva dny!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
26.10.11 19:20

Budu rodit v Jilemnici,doktor ke kterýmu chodím,je celkem fajn a milej,tak jsem myslela že by mi na to mohli přistoupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21560
26.10.11 19:22

no já ti nevím. ale mě bolestma břicha, které střílely do zad a chozením na WC začaly oba porody… je možné, že pomalinku rodíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
26.10.11 19:28

Kéž by to tak bylo,každou chvíli mám bolesti a furt nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
26.10.11 19:33

já přenášela šest dní a když už jsem na další kontrole řekla,že už mě všechno bolí,tak se nademnou smilovali(čekala jsem cvalíka) ale na vyvolání mě vzali až za další tři dny,protože bylo plno.No a nakonec jsem nastoupila na vyvolání v sobotu v 7 ráno a dcera se mi narodila po 30-ti hodinách v neděli ve 14:02 (53cm a 4180g).Tak pokud nečekáš cvalíka,tak ještě vydrž,lepší,když se ti to rozjede samo,to mi věř :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
26.10.11 19:34

Mě to doktorka dovolila, ale jen proto, že jsem byla otevřená na 2 prsty a porodní cesty byli připravené. Říkala,že pokud by zatím nic nenasvědčovalo, že se porod chystá, tak by mi to nedoporučila, protože tablety by nemuseli vůbec zabrat, nebo by to trvalo moc dlouho. Mě dali tabletu v osm ráno a ve 12.14 byla malá na světě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
26.10.11 19:47

Za zeptání nic nedáš, ale jak tu některá psala, pokud nebude nic nasvědčovat porodu asi ti nepomůžou. U mě to vypadalo, že to půjde a vyvolávali mi porod 3 dny. Když se to konečně rozjelo, byl malej za 4 hodiny na světě. Hlavně ať dlouho netrpíš a máš to brzo zlatíčko u sebe. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
26.10.11 19:50
Tedys píše:
Mě to doktorka dovolila, ale jen proto, že jsem byla otevřená na 2 prsty a porodní cesty byli připravené. Říkala,že pokud by zatím nic nenasvědčovalo, že se porod chystá, tak by mi to nedoporučila, protože tablety by nemuseli vůbec zabrat, nebo by to trvalo moc dlouho. Mě dali tabletu v osm ráno a ve 12.14 byla malá na světě :lol:

můj případ,ani tři tablety nezabrali,až mi píchli vod,tak se to začalo rozjíždět,ale i tak,to bylo hrozně dlouhý,nekonečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
26.10.11 19:53
slonikova píše:
já přenášela šest dní a když už jsem na další kontrole řekla,že už mě všechno bolí,tak se nademnou smilovali(čekala jsem cvalíka) ale na vyvolání mě vzali až za další tři dny,protože bylo plno.No a nakonec jsem nastoupila na vyvolání v sobotu v 7 ráno a dcera se mi narodila po 30-ti hodinách v neděli ve 14:02 (53cm a 4180g).Tak pokud nečekáš cvalíka,tak ještě vydrž,lepší,když se ti to rozjede samo,to mi věř :lol: :lol: :lol: :lol:

Ahojky plně souhlasím,na vyvolání bych už jít nechtěla :-? ,raději at se to rozjede samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
26.10.11 19:55
slonikova píše:
Tedys píše:
Mě to doktorka dovolila, ale jen proto, že jsem byla otevřená na 2 prsty a porodní cesty byli připravené. Říkala,že pokud by zatím nic nenasvědčovalo, že se porod chystá, tak by mi to nedoporučila, protože tablety by nemuseli vůbec zabrat, nebo by to trvalo moc dlouho. Mě dali tabletu v osm ráno a ve 12.14 byla malá na světě :lol:
můj případ,ani tři tablety nezabrali,až mi píchli vod,tak se to začalo rozjíždět,ale i tak,to bylo hrozně dlouhý,nekonečný.

No mě nezabraly ani tablety,ani kapáky,kontrakce co 3 min ale otevřená jen na 2 cm,nakonec mi píchly epidural a pak už to šlo,myslím že to bylo tím že to nešlo tak jak to tělo chtělo ale na sílu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.10.11 20:21

Určitě bych se zeptala, za to nic nedáš, ale jak říkají holky: pokud nejsi aspoň minimálně připravená, tak ti ho asi nevyvolají. Já rodila vyvolávaně dva dny po termínu kvůli velkému mimču, ale měla jsem rodit už v 38tt., bohužel nebylo možno. Byla jsem plně zavřená, čípek celý, dítě strašně vysoko. Řekli mi, že nemají kam zavést tabletu na otevírání a vyvolávat nemůžou, že by to vedlo akorát ke komplikacím. Ty dva dny po termínu jsem byla prostupná na prst, takže to se už vyvolávalo, stačila jedna tableta, do hodiny kontrakce a do hodiny a půl byl malej na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
26.10.11 20:22

no ja myslim, ze ne..ale za zeptani nic nedas. ty posledni dny jsou hrozny :-) preji lehky porod a zdravicko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí