Vyvolání porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
26.10.11 22:45

chudáku, vím jak ti je :hug:

já přenášela 10 dní a bylo to čiré peklo, co nemocnice to jiné praktiky ale taky si myslím že ti porod nevyvolají

já tuhle větu z duše nesnášela ale vydrž už to bude :mrgreen: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.10.11 23:07

Ahojky tak určitě se na tu možnost zeptej… Vím jak se cítíš, já měla mít vyvolávačku na 41+3, nakonec se mi porod rozjel sám ve 40+5, porodila jsem 40+6 akutním CS (po 38hodinách porodu), z toho po 12hodinách neúspěšného vyvolávání, kdy do mě lili oxytocin po litrech :roll:
Držím palce ať máš hladký porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
27.10.11 09:55

Ahoj, zkus vydržet - pokud už to není na umření. Já už bych nikdy vyvolávat nechtěla. Byla jsem 40+6 a lituju toho dodnes, že jsem se nechala přesvědčit - i když voda i malej byli OK.
Posílám hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
27.10.11 10:34

Díky moc,dnešní noc byla lepší,tak jsem říkala že to ještě vydržím,doktor říkal že to pokročilo že to je krásně připravený že na vyvolání snad nedojde,tak se budu modlit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
21.10.13 18:19

Ahojda holky, dnes jsem 37+5tt a potřebuju poradit…

Od 11.-16.10 mě moje doktorka poslala do nemocnice kvůli podezření na preeklampsii, tlak byl a je pořád okolo 140/100 někdy méně, nohy mám oteklý. Po týdnu mě pustili domů, že prý ok.Beru třikrát denně dopegyt. Dnes jsem ale byla na kontrole a mé doktorce se to opět nelíbí a je pro vyvolání. Zítra mám jít zase do nemocnice, myslíte, že těhotenství ukončí vyvoláním hned? Nebo si mě tam zas nechají na několik dní a pak nedejbože pošlou domů :nevim: :nevim: :nevim:

Už bych byla pro to vyvolání, protože tohle lítání mezí domovem, gyndou a nemocnicí je děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
21.10.13 18:20

Jo a jinak otevřená jsem jen na prst a na porod to zatím prý nevypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.10.13 18:23
@SarkaLo píše:
Ahojda holky, dnes jsem 37+5tt a potřebuju poradit…

Od 11.-16.10 mě moje doktorka poslala do nemocnice kvůli podezření na preeklampsii, tlak byl a je pořád okolo 140/100 někdy méně, nohy mám oteklý. Po týdnu mě pustili domů, že prý ok.Beru třikrát denně dopegyt. Dnes jsem ale byla na kontrole a mé doktorce se to opět nelíbí a je pro vyvolání. Zítra mám jít zase do nemocnice, myslíte, že těhotenství ukončí vyvoláním hned? Nebo si mě tam zas nechají na několik dní a pak nedejbože pošlou domů :nevim: :nevim: :nevim:

Už bych byla pro to vyvolání, protože tohle lítání mezí domovem, gyndou a nemocnicí je děs…

Není to asi úplně košér, ale postěžuj si na bolesti hlavy a na bolesti pod žebrama. Pokud jsi pro vyvolání, mimčo je dopečený, tak ze sebe trochu udělej chudáka a oni vyvolaj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
21.10.13 18:26

@Seizdra To mi taky radila…asi to tak udělám… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
21.10.13 18:27

@SarkaLo ja jsem mela cukrovku, mimco bylo velke a cekali do 38+0.Tak nevim jestli ti ho vyvolaji drive pokud nejsi v ohrozeni.Spis te tam budou drzet a hlidat.Ja osobne bych radeji byla doma nez vyvolavany porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
21.10.13 18:27

@SarkaLo Měla jsem to samé…tlak dokonce o něco nižší…šla jsem na první monitor do porodky a už si mě tam nechali…to bylo v úterý, na porod nebylo připraveno vůbec nic, ale měla jsem i bílkovinu v moči…hospitalizace z důvodu preklampsie…24 hodin jsem sbírala v porodnici moč, aby věděli jak se bílkovina zvedá…ve středu mi zavedli první tabletu na vyvolání…malej se narodil z pátka na sobotu ve 38tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
21.10.13 18:30

@Lucík 25 bílkovinu v moči mám taky a moč jsem sbírala už tu minulou hospitalizaci…už doufám, že to vyvolají, tohle je fakt děsný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
21.10.13 18:30

@SarkaLo Ale pokud je ti dobře a mimčo má v pořádku ozvy, tak bych počkala, ten vyvolávanej porod není žádný žůžo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
21.10.13 18:32
@SarkaLo píše:
@Lucík 25 bílkovinu v moči mám taky a moč jsem sbírala už tu minulou hospitalizaci…už doufám, že to vyvolají, tohle je fakt děsný…

hmmm… tak to je divný…já měla tlak max. 145/95 a vyvolávali…po porodu i zjistili, že kvůli tomu špatně vyživovala placenta…tak trošku zasimuluj ;) prcek už je dopečenej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
21.10.13 18:36

@Lucík 25 Pro vyvolání je moje doktorka a já už teď taky. O co je to horší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
21.10.13 18:37

Já osobní zkušenost nemám, ale se mnou na pokoji na rizikovém byla slečna s podezřením na preklampsii, sbírala moč, pořád jí měřili tlak. Říkala, že tlak měla celé těhotenství v pořádku a 14 dní před termínem jí vyskočil. První den v porodnici byl tlak normální a druhý den jí najednou vyskočil tlak na 180/140. Měřili jí půl dne co hodinu digitálním i normálním tlakoměrem, tlak občas nižší, občas vyšší, ale pořád dost vysoký oproti běžnému tlaku. Nakonec jí brali v noci rychle na císaře. Takže ač nejsem moc pro vyvolávání porodu, v tomto případě bych asi udělala vše pro to, aby to ukončili. Taky mi přišlo docela divné, že u mě, která jsem byla naprosto bez problémů, vyvolávali porod jak diví a na sál mě táhli ještě naprosto nepřipravenou a jí tam nechali s takovým tlakem půl dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí