Vyvolaný porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
196
28.1.05 00:39

Taky. Malá nacvičuje v břiše spartakiádu, nebo co. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
28.1.05 06:06

Ne,ne mala ji uz nacvicuje v postylce… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.1.05 08:17

Ahoj Soňko,

s tím nespaním si moc těžkou hlavu nedělám. Jsem ve fázi 8O „Vždy připraven“. Nemůžu spát už od konce listopadu. Musím ale přiznat, že jsem tím už dost vynervovaná :cry: 3. 2. máme termín v nemocnici, aby jsme si promluvili o vyvolání. Holky k tomu už hodně napsaly, hlavně dobrého, tak doufám, že mě už brzo konečně vysvobodí. Pohyby jsou krásný zážitek a kor, když malý začne tancovat mazurku, ale už fakt nemůžu. (Noci trávím ve vaně s horkou vodou. I když se to nesmí, je to jediné, co je příjemné a pomáhá!!!)

Měj se moc krásně i Vy ostatní nastávající maminky :P

Iva a Michael 35tt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
28.1.05 10:38

Ahojte Bambulky!
joj , nechcela som vystrašiť, fakt veľmi sa ospravedlňujem. Radšej sa pekne vyspinkajte, uvolnite, cvičte gravidjogu, tá uvolňuje svalstvo, to som fakt nechcela.
zabudla som ešte dopísať, že ja mám dosť veľké zmeny na chrbtici, čo sa týka platničiek, ale proti epidurálu neurológ nič nemal, tak som sa nebála.
Ale moja Soňa/8mes/, bola ku koncu otváracej doby dosť zle otočená a nechcelo sa jej von, takže viac faktorov.
Soni, zdravím, máš krásne meno! :P :P :P :P :P :P :P :P
Ale teraz je to fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.1.05 11:43

Vyvolávaný porod do vody

Já jsem rodila do vody vyvolávaným porodem, celé to trvalo 3 hodiny, velké bolesti nastoupily hned po 2 minutách, ale dalo se to vydýchat do břicha. Takže do vody klidně můžeš a vyvolávaný porod aspoň netrvá tak dlouho jako spontánní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100