Vyvýšená postel od kdy?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
11.11.11 09:03

Hele, jestli budou chtít spát na jiné posteli, to je jejich problém 8-) Až se budou chtít „galanit“, ať si to nějak vyřeší. :lol:

My teda máme postele dělané na zakázku, když jsme v obchodě zkoušeli, tak nám nepřipadala dost bytelná. Ale Domestav to teda nebyl, tam bych o kvalitě nepochybovala.

Čtení v posteli by asi problém byl, ale to my zase nepraktikujem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.3.15 17:23
@Sunnyside píše:
lujle,
já mám postele Domino od Domestavu, takže z vyvýšených se můžou udělat nízké postele, taky pochybuju, že mi v patnácti budou chtít spát na vyvýšených postelích :-D

to máš pravdu.

další tipy na tyto postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
15.3.15 17:35

@tasa pak treba jeste gazel, ten je hodne podobny domestavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
15.3.15 17:41

Syn má téměř tři roky a mladší má 10M. starší má postel z domestavu a koncem roku chceme i mladšímu koupit postel z domestavu a udělat z nich nízkou palandu 160cm… az povyrostou pak z ni udělat klasickou vysokou palandou (pokud bude potřeba) a popřípadě ve Velké budoucnosti se dají Vzdy rozdělat na dvě samostatné postele.
Kluci budou mit necele 4 roky a 1,5 roku V době kdy chceme postele delat Tak to snad ten starší zvládne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.3.15 20:41

My zas máme tyhle :) Ale nejlepší jsou poschoďovky co jdou rozložit na dvě postele a složit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.3.15 22:03

A netušíte, jestli třeba existují tyhle postale i v tmavým provedení? anebo alespoň bílej, mě se světlej nábytek nelíbí a hlavně se mi nelíbí buk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.3.15 22:14

A ještě mají s bílím dřevem. A ta zelená deska je taky v různých barvách. Akorát ten bunkr je jen v modré a žluté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
15.3.15 22:17

Domestav má taky možnost moreni do ruznych odstínů. taky jsme morili do bila.
podle me výrobci nábytku udělají barvu jakou budeš chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
7.7.15 22:36

Ahoj nějaké nové zkušenosti ohledně vyvýšené postele pro 2leté děcko?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
7.7.15 23:55

Měli jsme vyvýšené postele hned po malé postýlce, tj. od 2 let. :palec:

• Citovat
  • Upravit
834
8.7.15 00:41

@Kry5t0fek jestli je dobrý v lezení po prolejzkách a jsi si jistá, že dobře kdykoli sleze i vyleze, a to i v noci v rozespalosti, proč ne.. My klukovi postel zvedli na vyvýšenou pár měsíců před třetími narozeninami a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
9.7.15 21:31

@Hanka253 Ano v lezení po prolízkách je opravdu dobrý :D jen mám strach aby nepřepadl přes tu zábranu ale to by muse hoodně řádit a to nedělá a mám v plánu ho zvykat postupně na novou postel ;-)
A ještě se zeptám jde mít pod postelí na nouzové spaní matraci, kolik je pod ní místa? Ještě jsme se nebyli a žádnou podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
10.7.15 11:23

@Kry5t0fek my máme vyvýšenou od Domestavu, zábrana je dost vysoká, že pokud nebude přes ní cíleně přelézat, tak nepřepadne. Postel je vysoká dost, klukovi jsme pod ní udělali „domeček“ s kapsářem na plyšáky.. I matrace samozřejmě by se tam v poho vešla..člověk si tam nestoupne, ale v poho posadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí