Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hele, jestli budou chtít spát na jiné posteli, to je jejich problém
Až se budou chtít „galanit“, ať si to nějak vyřeší. ![]()
My teda máme postele dělané na zakázku, když jsme v obchodě zkoušeli, tak nám nepřipadala dost bytelná. Ale Domestav to teda nebyl, tam bych o kvalitě nepochybovala.
Čtení v posteli by asi problém byl, ale to my zase nepraktikujem ![]()
@Sunnyside píše:
lujle,
já mám postele Domino od Domestavu, takže z vyvýšených se můžou udělat nízké postele, taky pochybuju, že mi v patnácti budou chtít spát na vyvýšených postelích
to máš pravdu.
další tipy na tyto postele?
@tasa pak treba jeste gazel, ten je hodne podobny domestavu.
Syn má téměř tři roky a mladší má 10M. starší má postel z domestavu a koncem roku chceme i mladšímu koupit postel z domestavu a udělat z nich nízkou palandu 160cm… az povyrostou pak z ni udělat klasickou vysokou palandou (pokud bude potřeba) a popřípadě ve Velké budoucnosti se dají Vzdy rozdělat na dvě samostatné postele.
Kluci budou mit necele 4 roky a 1,5 roku V době kdy chceme postele delat Tak to snad ten starší zvládne ![]()
My zas máme tyhle
Ale nejlepší jsou poschoďovky co jdou rozložit na dvě postele a složit ![]()
A netušíte, jestli třeba existují tyhle postale i v tmavým provedení? anebo alespoň bílej, mě se světlej nábytek nelíbí a hlavně se mi nelíbí buk
A ještě mají s bílím dřevem. A ta zelená deska je taky v různých barvách. Akorát ten bunkr je jen v modré a žluté.
Domestav má taky možnost moreni do ruznych odstínů. taky jsme morili do bila.
podle me výrobci nábytku udělají barvu jakou budeš chtít.
Ahoj nějaké nové zkušenosti ohledně vyvýšené postele pro 2leté děcko?
Děkuji ![]()
Měli jsme vyvýšené postele hned po malé postýlce, tj. od 2 let. ![]()
@Kry5t0fek jestli je dobrý v lezení po prolejzkách a jsi si jistá, že dobře kdykoli sleze i vyleze, a to i v noci v rozespalosti, proč ne.. My klukovi postel zvedli na vyvýšenou pár měsíců před třetími narozeninami a v pohodě.
@Hanka253 Ano v lezení po prolízkách je opravdu dobrý
jen mám strach aby nepřepadl přes tu zábranu ale to by muse hoodně řádit a to nedělá a mám v plánu ho zvykat postupně na novou postel
…
A ještě se zeptám jde mít pod postelí na nouzové spaní matraci, kolik je pod ní místa? Ještě jsme se nebyli a žádnou podívat
@Kry5t0fek my máme vyvýšenou od Domestavu, zábrana je dost vysoká, že pokud nebude přes ní cíleně přelézat, tak nepřepadne. Postel je vysoká dost, klukovi jsme pod ní udělali „domeček“ s kapsářem na plyšáky.. I matrace samozřejmě by se tam v poho vešla..člověk si tam nestoupne, ale v poho posadí.