Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
potřebuju pomoc při mojí detektivní činnosti
![]()
Naše malá nám téměř od 3 měsíců spinká krásně celou noc a usíná sama v postýlce, dudlík nepoužíváme od narození. Ale na spinkání má takovou dečku kravičku a bez ní prostě neusne. Když se v noci vzbudí, nahmatá krávu a spí dál. Problém je ten, že ji nemůžu skoro ani vyprat - přes den, když je kráva v pračce, tak prostě nespíme
![]()
Koupila jsem už jiné skoro podobné usínáčky, ale ty nechce. Ta kráva se nám asi brzo používáním rozpadne, navíc mám strach, že ji někde někdy zapomeneme a to by byl horor. Takže potřebuju ještě jednu.
Bohužel jsme ji dostali od známých, jejichž malý ji nechtěl a oni si už nepamatují, odkud ji měli. Žádnou cedulku nemá. Projela jsem internet a nic, obchody v okolí taky nemají
.
Prosím, prosím, pokud někdo narazíte na odkaz, kde se dá přesně tato kráva koupit, případně ji někde uvidíte a byly byste ochotny mi ji koupit a poslat, budu moc vděčná. Přikládám fotku.
Díky.
Vypadá to trochu jako od firmy Nattou http://www.elinka.eu/katalog.php?…
Ale stejného jsem nenašla.
My bohužel máme ten stejný problém, malá je zvyklá na jednoho Mazlíčka, tak mu i říkáme už do 3 měsíců, ted je jí 5.Bez něj se nikam nemůžeme vydat.je stále s námi a bez něj neusne,Je to taky hadřík s hlavičkou.
Postupně jsem je poscháněla na Mimibazaru od maminek, nebot se taky přestal vyrábět.nyní jich máme 5 a já je v klidu můžu prát.To Klárka ale neví, že jich je tolik
To by ji asi zamotalo hlavinku.Jen o prázdninách plánujeme ztrátu, už to tak nejde, je na něm hodně závislá a nerada bych, aby s ním šla i do školy.
Zksute opravud ten MMB, dejte to do kolonky hraček.Opravud doporučuju.Věřím, že ho nějaká maminka doma mít bude.A pak možná zkste drogerie DM, tam prodávají také hodně podobné.Držím palce.
Ahoj,taky usínáme od malička s usínáčkem.Ještě jsem ho neprala
jednak bez něj neusne a jednak je z něj cítit Nikči vůně
![]()
Dino tvého usínáčka nevím jestli jsem někde viděla, ale pokud uvidím, dám echo. Jen bacha na to, je to šílené. Mi měli z C&A a nepřikládala jsem tomu váhu, ano malý s ním usínal, měl ho když se přesouval, válel sudy, šel si hrát, pořád ho musel mít poblíž a jednoho krásného dne? Usináček je fuč. Obešli jsme 6obchodů C&A a nic, prej už se nevyrábí a malý? Řval 3dny, koupili jsme několik usínáčku a nic a nakonec uspěl LAMAZE usináček, tak jsem ráda, protože byl nepříčetný.
Jo a pereme taky mezi spánkem. Včera se mi sekla pračka, tak šel spát o 3/4hodiny později s řevem, protože usináček byl zavřený v pračce, která nechtěla vypouštět vodu ![]()
Jj taky máme šudlací dečku
, akorát mně jí dovolí vyprat. Ráno jsem jí pak musela sušit fénem, aby jí uschla na spaní
. Tak mi seděla u nohy a hlídala, jestli jí s ní něco neprovedu a po usušení mi jí okamžitě vyrvala z ruky.
Lucka měla zase kočku, kterou jsem jí z legrace ušila, když jí bylo 8 měsíců. Má jí doteď a kočka je prostě to nej nej nej. Vypadá jak vytažená z popelnice, takže budu muset udělat novou a to je jí šest let, ta jí snad bude mít až do 18ti
.
Díky za tipy a za pomoc. V DM u nás mají jen takovou zelenou žábu, tak počkám, jestli se něco objeví. Ale ten mimibazar je dobrý nápad, to můžu vyzkoušet.
Jinak já tu krávu musím prát tak jednou za 14 dní. Denisa ji strká do pusy, je celá oslintaná, opatlaná… Naštěstí my ji přes den na hraní nepoužíváme, vždycky vstáváme a ona ji sama hodí do postýlky a tam na ni čeká.
Ale pár dní zpátky - po obědě nemohla jít spát, protože kráva byla v pračce, řvala celou dobu než to dopralo, pak čapla mokrou krávu a do 10-ti sekund spala. Držela ji tak pevně, že jsem jí ji ani nemohla ve spánku vzít a usušit.
Jak tak čtu ty vaše příspěvky, tak mám radost, že v tom nejedu sama ![]()
Už jsem si říkala, že to není normální.
To znám Lucka takhle vyváděla na tu kočku. V roce a půl byla v nemocnici na JIP a tam tyhle hračky nesmí. Tak jí jí zabavili a ta tak strašně vyváděla, že jí to museli dát zpátky, tak jí aspoň vyprali a sestřička říkala, že jí to museli dát mokrý, jinak by se neuklidnila.
MarketaJ píše:
Mám jí. Je to z CA http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Díky, díky, díky - hned paní napíšu. Jsi zlatá ![]()
Dino píše:
Ahoj holky,
potřebuju pomoc při mojí detektivní činnosti![]()
![]()
Naše malá nám téměř od 3 měsíců spinká krásně celou noc a usíná sama v postýlce, dudlík nepoužíváme od narození. Ale na spinkání má takovou dečku kravičku a bez ní prostě neusne. Když se v noci vzbudí, nahmatá krávu a spí dál. Problém je ten, že ji nemůžu skoro ani vyprat - přes den, když je kráva v pračce, tak prostě nespíme![]()
![]()
Koupila jsem už jiné skoro podobné usínáčky, ale ty nechce. Ta kráva se nám asi brzo používáním rozpadne, navíc mám strach, že ji někde někdy zapomeneme a to by byl horor. Takže potřebuju ještě jednu.
Bohužel jsme ji dostali od známých, jejichž malý ji nechtěl a oni si už nepamatují, odkud ji měli. Žádnou cedulku nemá. Projela jsem internet a nic, obchody v okolí taky nemají.
Prosím, prosím, pokud někdo narazíte na odkaz, kde se dá přesně tato kráva koupit, případně ji někde uvidíte a byly byste ochotny mi ji koupit a poslat, budu moc vděčná. Přikládám fotku.
Díky.
Máme to úplně stejné.Jen máme sloníka s chobotem a ten je tedy kvalitně oslintaný,protože malej ho používá i jako dudana,když se mu dudlík zatoulá.Pokud hajánka peru a malej se rozhodně jít spát,čeká na něj a pak ho vděčně přitiskne k sobě a vůbec neřeší,že je mokrej ![]()
nikita066 píše:
Market, tak se ukaža co tahle?
tak to jsem zvědavá ![]()