Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
nikita066 píše:
Market, tak se ukaža co tahle?
Si děláš srandu
, to byla náhoda, ani jsem nečekala, že jí tam najdu.
MarketaJ píše:nikita066 píše:Si děláš srandu
Market, tak se ukaža co tahle?
, to byla náhoda, ani jsem nečekala, že jí tam najdu.
ale když najdeš, tak ti budu mooooooooc vděčná, byl to i můj oblíbený, moc se mi líbil. A malý sice vzal na milost Lamaze, ale ten už není takový top - pro maminku ![]()
A to byl nějakej medvídek ? Ono to s tý fotky není tak dobře vidět. No já mám poslední dobou taky pocit, že vybírám hračky podle toho, co se líbí mně
. Ale holky naštěstí neprotestujou.
jn takový méďa a tělíčko měl z těch barevných látek a je to taky C&A. Ale v obchodech už nikde nejsou ![]()
Ahoj, náhradní mazlík nemusí být řešení. Švagrová rovnou koupila dva, asi po půl roce neteř toho druhého našla ve skříni. Chvíli byla úplně zmatená, koukala z jednoho na druhého. Pak oba očuchala a nového zahodila. Neměl ten správný ožužlaný odér : -)
Griffin píše:
Ahoj, náhradní mazlík nemusí být řešení. Švagrová rovnou koupila dva, asi po půl roce neteř toho druhého našla ve skříni. Chvíli byla úplně zmatená, koukala z jednoho na druhého. Pak oba očuchala a nového zahodila. Neměl ten správný ožužlaný odér : -)
No právě-taky jsem chvíli přemýšlela,že seženu stejného usínáčka.Ale když vidím jak je ten jeho užmoulanej a jetej a jak ho zbožnuje-myslím,že by to neklaplo
Holt oblíbená hračka
![]()
Tak naštěstí Lucka přijala i novou kočku, protože už jednou jsem jí musela udělat plastickou operaci
, to znamená, že dostala nový tělíčko, teď jí to čeká znova.
Pozor! Holka od mojí známé spala s dečkou skoro do deseti let. Když jí deku zabavili, tak neustále a zarputile chodila a fňukala tak dlouho, až si ji vydupala. Nepomáhalo nic. Řešily to opravdu dlouho…
Však ať s tím spí klidně do 18ti…mě na tom nepřijde nic zvláštního, někdo má oblíbenou peřinu, polštář, plyšáka tak proč ne dečku ![]()
Tak na tohle jsem byla upozorněna od známé,nedávat žádnou určitou muchlací dečku.První dcera měla jen plínu,takže tak to má tedka i ta druhá.Plinek máme dost,takže můžu prát jak oteklá
![]()
Ahojky, ja pred par mesici zakladala diskuzi a hledala jsem kralika
dcerka bude mit tri a teprve nedavno jsem stejenho nasla na ebay. Nicmene dcerka jej bere jako kralikovu sestru, bere si ji taky na spani,ale bere jej jako druheho kralika. Toho puvodniho proste nenahradi ![]()
Druha dcera ma neco malompres rok a naucila se na ruzovou muchlaci decku z mothercare. Nedavno jsem sehnala jeste jednu,opet na ebay
a prijala ji jako prvni, takze jednu peru v pracce a s druhou spinka ..nekdy ma u sebe obe,ale k uklidneni ji staci jedna .......
Ja jsem cetla ze mit takovou uklidnujici hracku je vyhoda, dite se v krizovych situacich dokaze mnohem lepe a rychleji uklidnit,nez deti ktere zadnou takovou zachranu nemaji… Ja sama mam tteba svuj usinaci polstar a pokud nocuji mimo domov,tak si jej sebou take beru
nevidim na tom nic spatneho…
My už máme druhou kravičku doma a Deniska v nich rozdíl vůbec nepozná. Jedna je v prádle, s druhou spinká a naopak. Je to super. A já na tom taky nevidím nic špatného. Zase si myslím, že je tohle naopak lepší, než třeba dudlík.
Tímto moc děkuju za pomoc při pátrání ![]()
Jestli jsou to reakce na mě,tak já to nemyslela zle.Jen jsem chtěla říct,že u nás vede normální plínka na muchlání.A myslím si,že proto nemáme takovej problém se sháněním stejného usínáčku…