Usínáček, muchlací dečka

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4232
8.11.11 16:32
nikita066 píše:
Market, tak se ukaž :lol: a co tahle?

Si děláš srandu :lol: , to byla náhoda, ani jsem nečekala, že jí tam najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
8.11.11 16:39
MarketaJ píše:
nikita066 píše:
Market, tak se ukaž :lol: a co tahle?
Si děláš srandu :lol: , to byla náhoda, ani jsem nečekala, že jí tam najdu.

ale když najdeš, tak ti budu mooooooooc vděčná, byl to i můj oblíbený, moc se mi líbil. A malý sice vzal na milost Lamaze, ale ten už není takový top - pro maminku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
8.11.11 16:56

A to byl nějakej medvídek ? Ono to s tý fotky není tak dobře vidět. No já mám poslední dobou taky pocit, že vybírám hračky podle toho, co se líbí mně :mrgreen:. Ale holky naštěstí neprotestujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
8.11.11 17:00

jn takový méďa a tělíčko měl z těch barevných látek a je to taky C&A. Ale v obchodech už nikde nejsou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
8.11.11 17:37

Ahoj, náhradní mazlík nemusí být řešení. Švagrová rovnou koupila dva, asi po půl roce neteř toho druhého našla ve skříni. Chvíli byla úplně zmatená, koukala z jednoho na druhého. Pak oba očuchala a nového zahodila. Neměl ten správný ožužlaný odér : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
8.11.11 19:22
Griffin píše:
Ahoj, náhradní mazlík nemusí být řešení. Švagrová rovnou koupila dva, asi po půl roce neteř toho druhého našla ve skříni. Chvíli byla úplně zmatená, koukala z jednoho na druhého. Pak oba očuchala a nového zahodila. Neměl ten správný ožužlaný odér : -)

No právě-taky jsem chvíli přemýšlela,že seženu stejného usínáčka.Ale když vidím jak je ten jeho užmoulanej a jetej a jak ho zbožnuje-myslím,že by to neklaplo :wink: Holt oblíbená hračka :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
8.11.11 19:55

Tak naštěstí Lucka přijala i novou kočku, protože už jednou jsem jí musela udělat plastickou operaci :lol: , to znamená, že dostala nový tělíčko, teď jí to čeká znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
8.11.11 21:05

Tak tady byl usínáček-hajánek,ještě čistoučkej :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Káťa01
9.11.11 09:55

Usínáček

Pozor! Holka od mojí známé spala s dečkou skoro do deseti let. Když jí deku zabavili, tak neustále a zarputile chodila a fňukala tak dlouho, až si ji vydupala. Nepomáhalo nic. Řešily to opravdu dlouho…

• Citovat
  • Upravit
20296
9.11.11 10:05

Však ať s tím spí klidně do 18ti…mě na tom nepřijde nic zvláštního, někdo má oblíbenou peřinu, polštář, plyšáka tak proč ne dečku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
11.11.11 13:47

Ahojky!
www.babyveci.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
17.12.11 21:48

Tak na tohle jsem byla upozorněna od známé,nedávat žádnou určitou muchlací dečku.První dcera měla jen plínu,takže tak to má tedka i ta druhá.Plinek máme dost,takže můžu prát jak oteklá :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.12.11 21:57

Ahojky, ja pred par mesici zakladala diskuzi a hledala jsem kralika :mrgreen: dcerka bude mit tri a teprve nedavno jsem stejenho nasla na ebay. Nicmene dcerka jej bere jako kralikovu sestru, bere si ji taky na spani,ale bere jej jako druheho kralika. Toho puvodniho proste nenahradi :mrgreen:
Druha dcera ma neco malompres rok a naucila se na ruzovou muchlaci decku z mothercare. Nedavno jsem sehnala jeste jednu,opet na ebay :mrgreen: a prijala ji jako prvni, takze jednu peru v pracce a s druhou spinka ..nekdy ma u sebe obe,ale k uklidneni ji staci jedna .......
Ja jsem cetla ze mit takovou uklidnujici hracku je vyhoda, dite se v krizovych situacich dokaze mnohem lepe a rychleji uklidnit,nez deti ktere zadnou takovou zachranu nemaji… Ja sama mam tteba svuj usinaci polstar a pokud nocuji mimo domov,tak si jej sebou take beru :nevim: nevidim na tom nic spatneho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
18.12.11 11:14

My už máme druhou kravičku doma a Deniska v nich rozdíl vůbec nepozná. Jedna je v prádle, s druhou spinká a naopak. Je to super. A já na tom taky nevidím nic špatného. Zase si myslím, že je tohle naopak lepší, než třeba dudlík.
Tímto moc děkuju za pomoc při pátrání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
19.12.11 17:12

Jestli jsou to reakce na mě,tak já to nemyslela zle.Jen jsem chtěla říct,že u nás vede normální plínka na muchlání.A myslím si,že proto nemáme takovej problém se sháněním stejného usínáčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí