Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Kreali ja myslim ze to byla reakce sis tak obecne
ja se snazila tez naucit na plinku,ale dala jsem to moznosti volby a ona si vybrala ze 4 veci v postylce tohle, to same starsi dcera
no ted kdyz uz mam od obou dvojnika,tak jsem mnohem klidnejsi…mit jen jednoho by bylo drama ![]()
Ne, ne - to nebyla reakce na nikoho - já jen chtěla holkám oznámit, že kravičku máme konečně doma a malá rozdíl nepozná. Takže úspěch diskuse 100%.
No jo, když mě nenapadlo dát jí plínu - první dítě, žádný zkušenosti ![]()
Ale teď si tak říkám, že bych možná měla strach, aby se mi do ní nezamotala a neudusila se… Já jí prostě strčila kravičku, protože byla měkká a říkala jsem si, že ji nebude při spaní tlačit a vznikla závislost ![]()
No jo já starší taky naučila na plínku a fungovalo to do osmi měsíců než jsem měla super nápad ušít kočku, no a spí s ní do teď
. Takže u Eli jsem to nějak neřešila, ona byla hodně uplakaný miminko, tak jsem jí koupila tu dečku a od tý doby je relativně klid.
Ahoj ozivuju diskuzi malej je uplny zavislak na svym medovi mudlankovi rika mu mudli je mu temer 14mesicu a chci se vas zeptat nevite kde koupit jednoho do zasoby kdyby se nahodou ztratil bez nej totiz neusne mam ho od tchyne a ta z obchodu kde prodavali luxusni medvidky ale ten asi zkrachoval na medovi je bohuzel listecek ustrihnuty videla jsem jej jen v pompu s botickama a navic v ruzove barve (mam kluka) a stal strasnejch 720 ale to bylo s tema botickama takze vkladam fotku medvidka a jestli se tu najde nekdo kdo poradi nebo vi kde jej sehnat budu nesmirne rada diky moc
Nikdo neporadi nenapise ach jo holky to se mi tu jeste nestalo