Přiblblé sny - dá se jich zbavit?

11502
29.10.11 12:36

Přiblblé sny - dá se jich zbavit?

Ahoj holky,

nevíte některá zda se dá zbavit přiblblých snů co postrádají veškerou logiku? Mě už totiž nebavěj a štvou mě. Každou chvíli se mi zdá o hadech a nebo dinosaurech! Přitom k tomu nevidím důvod! Jo, z hadů mam fóbii, ale z dinosaurů??? To mi přijde už krapet ujetý. Navíc na ně vůbec nemyslim, něco jsem o nich sice párkrát viděla, ale že bych si je ve spánku v podvědomí chtěla vyvolávat to fakt teda ne. Navíc jsem těhotná a tak ty sny dostávaj docela dost živý nádech a já se občas budim s hrůzou a musim se překonat abych hned neusnula, protože vim, že by ten sen dál pokračoval. Navíc jsem už tak unavená a nevyspalá, že toho mam prostě dost! Sem tam se mi zdá i něco jinýho, ale hadi a dinosauři pravidelně :roll:

Předem díky za jakoukoliv radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
29.10.11 12:40

Co s tím nevím (číst si něco pěkného před spaním?). Ale obecně divoké sny či až noční můry jsem měla pouze v těhotenství. Takže moje rada je: porodit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.10.11 12:42

To je normální, každý má různá období v životě, kterým odpovídají opakující se sny :nevim: S tím moc nenaděláš, max se můžeš pídit po tom, co ty sny mají symbolizovat a hledat souvislost ve tvém běžném životě. Já měla třeba dřív kolotoč snů, kdy mě vcucávalo nebe, kdy jsem se neustále zasebevražďovala skokem z okna, kdy mě naši vytáčeli tak, že jsem je ve snu rubala jak koně, neustálé útěky kamsi a nestíhání zabalit vše potřebné..je toho spousta. Takže vlastně radu nemám, jenom uklidnění, že to tak prostě bývá :mrgreen: Až porodíš, zas se ti může opakovat něco úplně jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
29.10.11 12:43

Radu asi nemám, napadá mě jen nějaký čaj pro lepší spánek, levandule, jiné bylinky? :nevim:
Jen Tě chci trošku uklidnit - v těhotenství jsem taky mívala ujetější sny než obvykle :lol:, přešlo to po porodu se starostmi o miminko.
Já tedy mívám dost zvláštní a hodně nereálné sny i normálně, tak mi to nepřijde moc neobvyklé :think:. Třeba včera se mi zdálo, že mě honí po domě rudý masový můžíček, co vypadal jako řízek :roll: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
29.10.11 12:53

Taky mívám pitomý sny a to nejen v těhotenství. Kolikrát se celou noc kvůli tomu budim a ráno jsem jak praštěná po hlavě :nevim:
Můžu myslet na cokoliv, můžu sledovat horory i komedie, můžu si číst a nepomáhá nic. Holt divný sny se zdají každýmu, ale někdo holt má tu smulu, že si jich hodně pamatuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
29.10.11 12:59

Holky, no jsem ráda, že v tom nejsem sama, ale u prvního syna jsem takový sny snad neměla a vlastně o těch hadech a dinosaurech se mi zdálo i když jsem těhu nebyla, jen nebyly tak živý a barvitý jako jsou teď.

Navíc si myslím, že teď poslední dobou s usínáním ani problém nemám, bych usnula snad i za chůze. Ale porodit bych si už přála, jen si musím ještě nějaký ten čas počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.10.11 13:02

Mě se nikdy nic nezdá a nezdálo, ale v těhotenství jsem teda měla ve snech fantazii pěkne bujnou. Věčně se mi teda zdálo o utýraných zvířatech nebo autonehodách (fuj), ale zrovna tak i úplný kraviny, jako třeba jak „šalina plná jeptišek jede po silnici na rybářský veletrh do Brna“ - tenhle opravdu nikdy nezapomenu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
29.10.11 13:04

Já mám teď pár dní za sebou taky takové blbé sny, dneska mě můj musel dokonce budit, jak jsem se sebou mlela. Já hledám většinou tady: http://www.provaz.cz/sny/news.php

Had, chce-li tě uštknouti - znamená nemoc. Zdálo se mi o tom zrovna včera, ale já už nemocná jsem :-? Dnes se mi zdálo, jak brečela přítelova dcerka, tak jsem zadala děvče - plačící viděti a to znamená svadbu, ta nás snad taky čeká :wink:

Celkem mě zajímá, co ty sny asi znamenají, pokud si je pamatuji 8-) Nějak tomu nevěřím, ale pro zajímavost hledám :wink:

Jinak bych zkusila na noc levandulovou koupel a třeba si dát hrnek teplého mléka s medem, nebo kakao :pankac: Jenže já teď mléčné moc nemůžu, kvůli kašli.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.10.11 13:07

Já mám dycky ty nejblbější sny, když mám rýmu… v těhotenství je to o něco častěji :mrgreen: takže jo, porodit pomůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
29.10.11 13:23

eVerčo, já si právě málokterý nepamatuju. Nedávno se mi zdály 3 za sebou, normální sny, žádný horor akce a vzpomněla jsem si na všechny i když na ten poslední s odstupem času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
29.10.11 13:28

Pomeranco, no jo, ale do dubna času dost, dyť víš sama :mrgreen:

Maky, no dobrej sen :lol: , ti hadi mě ani uštknout nechtěj, ale honěj se se mnou :roll: a nemocná jsem teda taky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.10.11 13:55

Jé tak to já mám celej život, ani se neptej, co se mi zdálo včera :zed: :mrgreen:

Ale zase na druhou stranu mě to neobtěžuju..sny si pamatuju, přes den na ně myslím..

A přijde mi spíš smutný, když někdo říká, že se mu nikdy nic nezdá..to je nudááááá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
29.10.11 15:44

Nechoď spát přejezená :-D to mi dělává,když se přecpu tak se mi zdají debilní sny.Třeba že můj manžel byl králem Narnie :-D

• Citovat
  • Upravit
11502
29.10.11 17:22
levmah28 píše:
Nechoď spát přejezená :-D to mi dělává,když se přecpu tak se mi zdají debilní sny.Třeba že můj manžel byl králem Narnie :-D

no, tak na to, že jsem toho poslední dobou moc nesnědla a místo abych přibírala, tak jsem hubla, což se dr. nelíbílo, tak fakt přecpaná spát nechodim :mrgreen:

Lizbet, tak to máš dobrý, já jak se mi začne něco zdát, tak prostě fakt cítim, že nespim a proto si skoro všechny sny pamatuju, jsem si řikala jak se musim snažit abych se pořádně vyspala než se prcek narodí, protože nevim jak to s nim bude v noci, s prvnim to bylo v pohodě, ten prospal celou noc, ale u toho druhýho si tak nefandim, a ono prdlajs, já se prostě nevyspim a v důchodu taky ne, pač se žádnýho nedožiju, no tak jedině až potom :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
1.11.11 09:45

Tak opět se mi zdálo o dinosaurech a ve výkladu snů to znamená velkolepé setkání. No to by mě zajímalo s kým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí