V noci se mockrát budí

461
20.10.11 19:43

V noci se mockrát budí

Dobrý den,možná je už tento problém někde řešen,ale nemám čas číst všechny příspěvky.Malé je 8 měsíců, docela odmala špatně spí,často se budí.Momentálně minimálně třikrát,v horším případě i pětkrát,šestkrát.Ze začátku jsem pokaždé vždy kojila,to jsem změnila na pití z lahve-čaj,voda.Malá si cucne a spí.Během noci ji ale min.jednou nakojím,pak nad ránem.Chtěla bych cucání z lahve odbourat,myslím si totiž,že je to zlozvyk.Jenže když ona tak děsně řve,že to nevydržím a dám ji opět cucnout.Máte nějakou lepší radu,než nechat řvát?Chodí spát kolem půl sedmé a vstává v šest,někdy i v půl šesté…Pak už neusne,i když je evidentně unavená.Natahovat ji spaní na později,aby se později budila je dost o nervy,protože už kolem půl šesté,šesté večer je unavená a protivná.Díky za radu :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
20.10.11 19:49

a co dudlik? Já mám sice bezdudlikový dítko, ale pro klid vás obou.. K maturitě s ním nepůjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.10.11 19:51

Díky,dudlík bohužel odmala odmítá,nyní ho bere jako hračku. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
20.10.11 19:51

Třeba by jí pomohl dudlík,jestli už ho teda nemá. :think:

• Citovat
  • Upravit
Omálka
20.10.11 19:52

Aha :think:

• Citovat
  • Upravit
Omálka
20.10.11 19:52

Aha :think:

• Citovat
  • Upravit
1626
20.10.11 19:55
bedrunec píše:
Díky,dudlík bohužel odmala odmítá,nyní ho bere jako hračku. :-(

tak pár loků vody jí neublíží, aspoň má dost tekutin. Ale věřím, že je to o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.10.11 19:57

TAkže dudlík u nás bohužel nehrozí.No a ještě k tomu spaní…malá chodila tak kolem páté spát tak na půl hodky a pak normál usla kolem sedmé.Ted už třikrát usla a spala dále…čekala jsem,až se vzbudí a pak povečeřela-nakojila jsem ji.Nevím,jestli ji mám to spaní v pět zruškit a vydržet až do sedmi,nebo nechat jít spát,když je kolem páté marná a pak čekat,až se vzbudí a nakrmit…jenže co pak s mytím a převlíkáním? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
20.10.11 20:05
bedrunec píše:
TAkže dudlík u nás bohužel nehrozí.No a ještě k tomu spaní…malá chodila tak kolem páté spát tak na půl hodky a pak normál usla kolem sedmé.Ted už třikrát usla a spala dále…čekala jsem,až se vzbudí a pak povečeřela-nakojila jsem ji.Nevím,jestli ji mám to spaní v pět zruškit a vydržet až do sedmi,nebo nechat jít spát,když je kolem páté marná a pak čekat,až se vzbudí a nakrmit…jenže co pak s mytím a převlíkáním? :nevim:

násilím vzhůru bych nedržela. Pak bude zbytečně protivná. naše půlroční chodí do postýlky kolem 8. Když někdy usne třeba v půl 8 na zemi nebo se mnou na posteli tak jí nechám, probudí se třeba kolem devátý, tak jen v tichosti nakrmim, oblíknu a šup do postýlky. A nestane se mi, že by neusnula. Koupací rituál nemáme, koupu jí po ránu když se pokadí. Zatím se mi přes den nezamaže,tak to nepotřebuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
20.10.11 20:05

Náš malej má taky 8m a spí dvakrát denně - dopo cca 2 hodiny a hodinu odpoledne ne však později než do čtyř. Večer chodíme spát po sedmé, v noci se budí jednou, max. dvakrát. Já bych zkusila zrušit spaní v pět a vydržet do těch sedmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.10.11 20:11

No,je to složité,chtěla bych pro ni nějaký režim,na druhou stranu jí vyhovět,když je unavená, protože když je marná,tak zabere nošení na rukách,ale to jí nechci zvykat. Zkoušeli jsme to tak i tak,někdy vydrží,někdy nevydrží,tak možná to je řešení,přizpůsobit se malé a dělat to,jak to v ten den bude potžeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
20.10.11 21:02

malej ma 8 mesícu dyž sem ho kojila budil se 5 i 6 za noc o d 4 měsícu ma flašu budí se jednou.Ted se mě stalo že nplkala tak sem mu nedala mlíko a pak ho chtěl až v 6 a pak nespal.Jenže tedka se mě budí ve 4 dam mliko a spí do pul osme.Přws den spí dopoledne pil hodiny a odpol 2 A dudel mame :-D :-D :-D zkus to s tou vodou pochovat položit tak sem to dělala já a ma oblíbenej plštař na usínaní musi ho držet a tulit se k nemu :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
20.10.11 21:04

Bedru a jaký má režim spánku a jídle během dne?
syn je o měsíc starší a chodí spát podobně jako tvoje dcera, napíšu jak to máme my:
ráno kojo v5 - 5:30 (většinou budíček) někdy usne do 7
sváča v 8
spánek asi od 9(30 minut)
oběd 11:30
dle probuzení jdem spát ve 12:30 nebo 13 :30
svačina 15:00
spánek max do 15:00(14:00)

• pak už je vzhuru do večera, musím ho hodně zabavit :wink:

a v 17:30 koupání, kaše, kojení a v 18:30 - 19:00 usíná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.11 21:05

ahoj, já tak malá dávám napít vodu a i když se nebudí tak než jdu spát tak jí dám cucnout, já se taky v noci musím napít ale takle často to je fakt moc, bych jí pohladila a šla, at si je jistá že tam někde jsi, a dala jí napít jen jednou během noci, ona si možná uvědomí že z toho moc nekápne a nebude tak vyvádět, s tím dudlíkem škoda, já toho závisláka moc nemusím ale je to lepší než pláč a buzení a jak tu někdo psal, není to navěky, tak hodně zdaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.10.11 21:13

Ahoja. Já taky moc neporadím, spíš se tu snažím něco vyčíst. Co já bych za to dala, kdyby se malej budil „jen“ 4× za noc :zed: Malému bude 11 měsíců a poslední 2 měsíce se budíme i po půl hodinách :zed: :zed: Dopo spí tak 1,5 hodiny. Odpo cca taky a večer chodí spát po 20 hodině. Spí max. 2-3 hodiny v kuse a pak už jede masakr :roll: Když mi spí 1,5 hodiny v kuse, tak jsem děsně happy. Akorát ze mě už je skoro mrtvolka, páč se vůbec nevyspím :zed: Zoubky nám vylezly teprve před 2 týdny, dva spodní. Takže tím to není. Vždy se v postýlce začne mlít a kňourat. Z kňourání přechází do řevu, když nepřijdu s flaškou. Většinou má očička zavřený. Ale když ho nechám dojít do ječení, tak se úplně probere a pak je problém, aby zabral. Dám mu vždy cucnout mlíčka a on chrupká dál. Dudlíček nezabírá. Čajík ani šťáva taky ne. Už nevím co s ním :zed: Na to, abych ho nechala celou noc ječet nemám sílu a navíc si říkám, co sousedi :-? Tak alespoň vidíš, že jsou na to jiní i hůř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí