Polštářek přes obličej - mohla to být tragédie...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.10.11 22:35

Mohla to být tragédie...

Ahoj holky, je mi hrozně… :-(
Malou jsem dala spát, chvíli si hrála a pak usnula. Byla jsem ve vedlejší místnosti, nechtěla jsem ji kontrolovat, protože ji mé kroky občas vzbudí. Asi za deset nebo patnáct minut jsem si šla pro krém na ruce do ložnice a tak jsem se na ni mrkla a ona měla polštářek přes obličej :-? Měla ho za hlavičkou, nikdy jsem ji ho tam nedávala, nevim, co mě to napadlo … :nevim: :zed: :zed: :zed:
Chudinka pod ním byla scelá vyvrácená, jak lapala po dechu…je jí půl roku…
Ani nechci domýšlet, je mi hrozně…jsem fakt kr..a :zed:
Omlouvám se za tak hysterický dotaz, ale potřebuju ujištění, že se jí nic nestalo… :cry: :cry: :cry:
děkuju…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
15.10.11 22:39

Myslim, ze je zcela urcite v poradku!!! :kytka:
Moje dcerka miluje prikryty oblicej a pokazde se zababusi do plenky, perinky nebo zasouva hlavicku po polstar, jinak fakt neusne! :think:
Pokud ten polstarek nemela opravdu pevne obtoceny okolo oblicejiku, myslim, ze by se ji nic nestalo… :think:
A pokud ted normalne spinka, dej jen polstarek pryc - at jsi klidnejsi a bez si v klidu lehnout. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
15.10.11 22:43

Ahoj anonymní, malá je v pořádku - to je hlavní. Zkratujeme všechny, díky Bohu maj děti 100 andělů nad sebou. :-)
Můžu Tě ujistit, že každá z nás zažijeme někdy moment, kdy si nadáváme, jaký jsme kr-vy pitomý a ani radši nemyslet, co svýma zkratama můžeme zavinit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65295
15.10.11 22:44

:hug: Neboj,malá je v pořádku :hug:
Jinak mě Mates spal jako malej asi takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.10.11 22:45

Podle mě by jsi jí ho musela držet tlakem na obličeji, prostě ji dusit aby jí něco bylo. Neboj, je v pořádku. Vvrácená spíš byla proto, že se z pod něj neumí ještě dostat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926

Jo a jinak na tom, že děti mají rádi polštářek/peřinu na hlavě něco bude! U nás si mladší ročňátko přetahuje peřinu přes hlavu a chce tak spát. :zed: :zed:
A byla tu i diskuze o tomhle…
Neboj se že by nebyla malá v pořádku! Jasan že je, přece ho neměla pevně přitisknutej na obličeji. :wink: Kroutit se a lapat mohla i z toho, že se lekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
Petra Z píše: :hug: Neboj,malá je v pořádku :hug:
Jinak mě Mates spal jako malej asi takhle

Takhle mi spí dcera, má furt pusu v mantinelu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
15.10.11 22:46
Petra Z píše: :hug: Neboj,malá je v pořádku :hug:
Jinak mě Mates spal jako malej asi takhle

Ty jo takhle přesně spí můj manžel. 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.11 22:46

holky díky :hug: polštář jsem okamžitě vzala a odnesla do obýváku…jsem už klidnější, ale ta představa, co se mohlo stát…

• Citovat
  • Upravit
65295
15.10.11 22:49

Janinko…postýlka už není…jen ten polštářek musí mít pořád,taky si ho dává i přes obličej :lol:
Davdan.....neeee opravdu to nemá po tvém manželovi :mrgreen: :mrgreen:
jen---prostě chlap :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.10.11 22:49

je to mazec… hned jsem jí měřila tep, znáte to, všechno my mámy vydíme černě :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.10.11 22:50

a už jse se odhalila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65295
15.10.11 22:51

Nevadí,vždyt nemusíš být anonym ---proč taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.10.11 22:51
Anonymní píše:
holky díky :hug: polštář jsem okamžitě vzala a odnesla do obýváku…jsem už klidnější, ale ta představa, co se mohlo stát…

Ale jdi ty :kytka: kdybych to mela brat takto, nemuzu s ni jit ani curat!!! Protoze tam to muze spolknout, tam si muze rozbit hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13744
15.10.11 22:53

Neboj se, malá bude v pořádku!!!

Já jsem se teda toho nikdy neděsila, že by se mohlo dítě dostat pod polštář nebo pod plínu (to mi přijde ještě nemožnější)… Připadá mi, že se tak udusit nemůže, leda by mělo nějaký těžký péřový polštář… Při těch dnešních dutovláknových to snad ani neni možné, vždyť jsou prodyšné, lehké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí