Jak upravit spánkový režim?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7811
15.10.11 13:32

Jak upravit spankový režim

Ahojky potřebuju poradit malej - 8. měsíců - mě spaval vždy tak, že se vzbudil v 6 pak šel spát v 9 na hodinku a odpoledne v 13 a to spí hodinku a pul nekdy dve. Jenže ted vstáva 7:15 a pak chce spát až v 11 jenže to už mě nevychází z jídlem, když pak chci, aby chodil spavat po obědě. Tak přemýšlím, jak to upravit. Jestli ho nedavat spát DOPOLEDNE a davat jen po obede, nekdy po obede spí i jen hodinu a pak do pul osme nevydrží. To ho pak musím ještě davat spat kolem čtvrté-páte. Tak nevím, co s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101524
15.10.11 13:38

Já neupravuju, malý spí podobně jako tvůj, usne kolem 10-11, budí se tak 12:30-13, tak prostě po probuzení dám oběd a nechám ho si hrát, odpoledne chodí spát tak kolem 15, spí do nějakých 16-17 a pak před 20 jde spát.
Jemu to vyhovuje, tak proč mu do toho rýpat, stejně se to ještě x-krát změní, než bude čas to řešit kvůli školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
15.10.11 13:59

ahoj, já malé spánek nikdy neřídila,když chtěla spinkat, tak šla a sama se postupně v jednom roce dobrala jednoho spaní přes den a večerní usínání cca v půl osmý a začíná spát celou noc (občas se sice probudí, ale to jen pohladím, případně dám napít a spíme dál). ale pokud je se spaní nějaký větší problém asi je třeba upravit, ale to bohužel neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.10.11 22:04

Moje dítko vstává v 7.15 většinou a spinkat chodí tak v 10.00, jenže spí klidně 3 hodiny a pak jde spát až v 21.00 večer. Takže obědvá klidně třeba o půl druhé a vůbec mě to nevadí, vůbec ji nijak ve spánku kvůli jídlu nebráním, podle mě to není dobré řešení.
Podle mě ti jídlo vychází hezky - v 7.15 vstane, hned snídaně, před spaním svačinka (cca v 10), stihne spaní, potom oběd, zase spaní… ale nevím jakou máš představu, kdy dávat oběd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí