Spánek u miminka na zádech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
11.10.11 18:31

spánek u miminka na zádech

Čauky, synáček nám poslední dobou nechce usínat v postýlce na zádech, vždy když ho ospalého položím do postýlky, žačne brečet :cry: a vydrží to i 14min. Nevíte někdo co s tím mám dělat, nerada bych ho nosila v náruči a naučila ho usínat u mě :oops: Díky moc předem za rady, mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
11.10.11 18:44

kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.10.11 18:46
barborka7 píše: Čauky, synáček nám poslední dobou nechce usínat v postýlce na zádech, vždy když ho ospalého položím do postýlky, žačne brečet :cry: a vydrží to i 14min. Nevíte někdo co s tím mám dělat, nerada bych ho nosila v náruči a naučila ho usínat u mě :oops: Díky moc předem za rady, mějte se

Tak simuluju kočárek, u malýho se to osvědčilo.. polož ruku na bříško a houpej s ním.. prostě ho válej jak těsto :lol: :lol: dělej ššš ššš… a uvidíš…
Nebo pevně zavinuj, zkus bílý šum pustit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
11.10.11 18:52

Moje zkusenost j, ze od urcityho veku uz dite nespi jen na zadech. Ruzne se prevaluje a nic se s tim moc neudela. Myslim ze to zacalo kolem sestyho mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.10.11 19:15
Alpaka píše:
kolik mu je?

pardón :zed: , jsou mu tři měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.10.11 19:17

Díky moc za pár rad :potlesk: , vyzkouším a dám vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
11.10.11 19:23

zkus zavinout a na bok..nebo ten bílý šum..dudlík nemá?..nebo zkus zpívat a hladit po čele.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
2803
11.10.11 19:32

Pokud nezaberou tyhle rady, tak zkus polohovací válečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.10.11 19:49

Já radím nezačínat učit na cokoli,co budu pro vás později pěkný bič.Zkusila bych ho dát třeba spinkat na boček a naučit ho spinkat s nějakým plyšáčkem,který bude jen na spinkání.On je ještě maličký,tak potřebuje s tím spinkáním pomoct.Ono když dítko ne a ne spát,tak už pak člověk ze zoufalství a touhy se aspon trochu vyspat udělá cokoli jen aby byl klid.Však uvidiš,určitě na něco přijdete,co bude malému vyhovovat.Nebo mu dát do postýlky tvoje lehce :mrgreen: onošené triko,at má maminku na blízku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
11.10.11 19:59

Prcek mi od narození spinkal jen na břiše :mrgreen: na zádíčkách začal spinkat až zhruba před měsícem. Nikdo se nad tím nikdy nepozastavil, akorád se mě jednou mudra zeptala jestli mám monitor dechu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.10.11 20:39

Jestli to vydrži pouhých 14 min a pak usne, tak v čem je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.10.11 21:08

mně malá jeden čas spala jenom na bříšku, na zádech se hned vzbudila… pak jí to zas přešlo a už spí na zádech v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
12.10.11 07:54

Nam maly spal na brise uz od zacatku druheho mesice. V noci se hodne budil a brecel kvuli brisku. Dr. mi doporucila, at ho teple oblecu, dam pryc perinku a polozim ho do postylky na brisko (samozrejme musis mit tvrdsi matraci). A pomohlo mu to. Od te doby, a to mu je ted uz skoro rok, spi tak porad. Jinak ani neusne. Ale tim nechci radit, vim z ruzne literatury, ze by deti do pul roku na brisku spat nemely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
12.10.11 10:15

Nám spal malý na boku od narození…jsem ho zavinula, dala na bok, před obličej dala plyšovou ovečku, ať má pocit bezpečí a hned zavřel oči a spal…pak začal spát na zádech s rukama a nohama do X prostě rozlapený přes celou postýlku a přikrytý peřinou…a teď se začal sám převalovat na bok a spí s oběma rukama přes obličej…chce to vyzkoušet…ale s fénem a vysavačem atd…bych počkala…je plno různých způsobů jak na to…no a 14 min pláče mi nepřipadá dlouho, pokud po tom usne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí