25minutový spánek :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
5.10.11 11:33

25. minutový spánek :-(

Ahoj maminky, podělím se s vámi o mojí zkušenost s 25. minutovým spánkem mojí skoro 5 měsíční dcerky Ester…zatím spíme po každém kojení a myslím, že ještě dlouho budeme :-) ale jí prostě stačí 25 minut…ikdyž jí po těch 25 minutách vyndám tak je za 10 min. protivná jak činže, protože se jí chce spát…zkoušela jsem jí pak vždycky ještě znova uvozit (aniž by jí vyndala z kočárku) a pak spí tak 5 minut…když se ale s kočárkem jezdí tak spí klidně hodinu a klidně i dvě hodiny. Máte některá podobnou zkušenost?
Děkuji :-)
Míša :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
5.10.11 11:36

Moje dítě bylo takové,v kočáru spalo dýl,ale jakmile spal v poklidu (v postýlce) byl spánek krátký a pak byl protivný :zed: Museli jsme jezdit s kočárem za každého počasí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
5.10.11 11:38

náš kluk ve 3 měsících spí třikrát denně 25 minut a dýl ani náhodou a můžu dělat co chci, takže jí to asi stačí :think: našemu bohužel jo a já jen závidím maminkám miminka, který spí i dvě hodiny v kuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
5.10.11 11:40

uplne stejne! V kocaru dlouho., doma max 20minut. ale neni teda protivnej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
5.10.11 11:40

je taky mam Ester 5 let. muj 8m spi take jen chvili do 3m mu stacilo i 10, 15 min. :roll: a presne jak pises, kdyz se drncalo, vydrzel i hodinu. ted uz je to o trosku lepsi, vydrzi spat hodinu v kuse (bez drncani) blby je, ze tu hodinu dodrzuje i v noci, tak kojim po hodine :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
5.10.11 11:43

my měli doma třicetiminutovky a v kočáru to bylo dýl. Pak se to srovnalo - i v kočáru nespal dýl jak 30 minut…
A teď je mu 8 měsíců a už se to srovnalo. Doma i v kočáru dá i hodinku. Ale doma ho dávám do naší velký postele. Jakmile je v postýlce, tak je to opět půl hodina a nic navíc :cry:
Takže třeba se to u vás taky časem srovná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
5.10.11 12:12

Ahoj, dcéra má skoro 4 roky ale na jej spánkový režim 3×30 už od návratu z porodnice nezabudnem nikdy :mrgreen:. Našťastie v noci sa budila tak v norme, len na jedlo a hneď zase zaspala.
Ale tie dni :roll: , vstávačka o šiestej, doma zaspávala veľmi ťažko, v kočíku lepšie ale stačilo 5 min. stáť a už mala oči otvorené a tiež to nebolo dlhšie ako pol hodinu.
Mám pocit, že sa to nezlepšilo nikdy :think: , keď trochu podrástla, tak si dala dopoludnia 30, po poludní občas aj hodinu, okolo roka prešla na raz denne hodinu a okolo 1,5 roka začala protestovať voči dennému spánku ako takému.
Zlepšilo sa to až v jasličkách a školke, ale to je zase vykúpené tým, že aj keď stále vstáva ráno okolo šiestej, večer zaspáva až okolo deviatej.

Příspěvek upraven 05.10.11 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
5.10.11 12:13

Ahoj,
tady se to resilo vcera, tak mrkni. :-)
 https://www.emimino.cz/…apani-83101/

• Citovat
  • Upravit
81478
5.10.11 12:35

syn to měl stejně. Po 4. měsíci spal i bez ježdění v kočárku na balkoně déle.
S dcerou je to obráceně. Ve stojícím kočáru spí jak zabitá hodinu. V jedoucím má asi nějaké mikrospánky - chvílema jen tupě kouká, pak na 3 minuty zavře oči a šmitec. Ani by mi to tak nevadilo, ale pokud jedeme někam dýl, po návratu je nevyspalá a protivná a přetažená, nedokáže pak zabrat a usíná se řevem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
5.10.11 13:04

Obvykle to bývá tak, že čím častěji dítě spí, tím kratší ty spánky bývají… Dokud miminko spí 3-4× denně, dá si většinou tak tu půlhodinku - časem, až začne spát jen jednou po obědě, bude spánek delší. U nás to tak bylo s oběma dětmi (s jedním spánkem začaly spát 1,5 - 2 hodiny) a co vidím u kamarádek kolem sebe, povětšinou to mají podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
5.10.11 20:15

Úplně stejně. Taky nám je 5 měsíců. V kočárku usne v poho, když jezdím spí i 1,5h. Doma max. 30 minut. A ještě k tomu to uspávání, moje nervy :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
přibí
22.10.11 21:07

dát si dvacet

Ahoj, tak to můj tříměsíční syn už od narození sice usne sám a kdekoliv, ale přes den nespí víc jak přesně 3×15 minut. V noci spí krásně, od půl osmé do sedmi ráno (kojím v jednu a v pět v noci). Už jsem si na jeho denní bdění zvykla, ale štve mě, že nenávidí jedoucí kočár. Naše procházky, na které jsem se tolik těšila, jsou plné histerických záchvatů. Ale jakmile ho vyndám z kočáru, rozhlíží se dychtivě po okolí. Asi je prostě moc zvědavý. Začínám zkoušet šátkování, protože kvůli malému opravdu nechci hnít doma. Ten den je pak s tím jeho nespaním strašně dlouhý :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510