Proč se budí pláčem a nespinká déle?

7811
3.10.11 14:37

Proč se budí pláčem a nespinká dýl

:cry: Ahojky chci se zeptat malej má 8 měsícu rano se vzbudí v kolem sedmé hodiny pak jde spinkat kolem deváte a odpoledne spí od jedné do pul třetí nekdy i mín.vzbudí se a hrozně řeve nevím co s tím asi tak před týdnem mě odpoledne spaval krasne to spal od jedné do 15 nekdy i do 16 a tedka mě spí tak málo a eště se probudí pláčem.Jo a když spinká jen hodinu a pul tak pak si musí jít ještě zdřimnout kolem pate jinak je protivnej.Myslíte že se mu mužou poposunovat zoubky nebo čím je to že plače a spinká malo?nebo nemám ho davat spaT DŘÍV? Večer pak chodí normálně 19 45 a spí do peti.Tak nevímnebo esi mám vynechat spanek dopoledne?on je pak protivnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
993
3.10.11 14:43

Ahoj, když to budu brát podle mé dcery, která je opravdu spáč. Tak jsme měli něco podobného, zrovna v tomto věku se hodně během dne budila s pláčem. Dnes jsou dceři 2,5 roku a když se vzbudí s pláčem tak protože neni dospaná. Něco jí prostě vzbudí, třeba jako bolest, růst zoubků, nebo že na ni něco leze a neni ji dobře a tak. Takže si myslim, že i tehdy to bylo z nedospání, můžou ho opravdu zlobit ty zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
3.10.11 15:18
mína77 píše:
Ahoj, když to budu brát podle mé dcery, která je opravdu spáč. Tak jsme měli něco podobného, zrovna v tomto věku se hodně během dne budila s pláčem. Dnes jsou dceři 2,5 roku a když se vzbudí s pláčem tak protože neni dospaná. Něco jí prostě vzbudí, třeba jako bolest, růst zoubků, nebo že na ni něco leze a neni ji dobře a tak. Takže si myslim, že i tehdy to bylo z nedospání, můžou ho opravdu zlobit ty zoubky.

Souhlasim,
nasemu je 5 mesicu a vypozorovala jsem to same. Cetla jsem ze po 30 minutach se jim meni spankovy rezim a to je vetsinou doba, po ktere nas Dominic zacne plakat. Pokousim se ho znovu uspat, ale malokdy uspesne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20950
3.10.11 15:36

Když bylo Matymu 8 měsíců, tak spal 3× po půl hodině. :nevim: Teď ve 13ti měsících spí 2× po půlhodině. Víc prostě nedá. Takže závidím každé mamince, která má jen o trošku většího spáče než já. :oops: Jsem zvědavá na další reakce. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
3.10.11 15:44
Scarlett2011 píše:
mína77 píše:
Souhlasim,
nasemu je 5 mesicu a vypozorovala jsem to same. Cetla jsem ze po 30 minutach se jim meni spankovy rezim a to je vetsinou doba, po ktere nas Dominic zacne plakat. Pokousim se ho znovu uspat, ale malokdy uspesne. :nevim:

to je jak u nas. janik spi 3× denne 30 minut. je presnej jak hodinky, po tech 30 minutach se vzbudi s placem. pokud vyjimecne vydrzi dyl, tak se pak budi docela klidnej. jenze on spi spatne i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10137
3.10.11 19:48
Vanda9 píše:
Když bylo Matymu 8 měsíců, tak spal 3× po půl hodině. :nevim: Teď ve 13ti měsících spí 2× po půlhodině. Víc prostě nedá. Takže závidím každé mamince, která má jen o trošku většího spáče než já. :oops: Jsem zvědavá na další reakce. 8-)

máme to podobně.. tudíž tiše závidím.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
3.10.11 23:00
xsaleen píše:
Vanda9 píše:
Když bylo Matymu 8 měsíců, tak spal 3× po půl hodině. :nevim: Teď ve 13ti měsících spí 2× po půlhodině. Víc prostě nedá. Takže závidím každé mamince, která má jen o trošku většího spáče než já. :oops: Jsem zvědavá na další reakce. 8-)
máme to podobně.. tudíž tiše závidím.. :oops:

máme to taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí