Jak uspáváte vaše mimča

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
632
4.10.11 11:28

jak uspáváte vaše mimča

chtěla jsem se zeptat jaké metody uspávání používáte na svá mimča cca kolem 10 měsíců věku, ve dne a v noci děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
4.10.11 11:30

Nám je taky 10.měsíců,žádný metody nemám.Dám do postýlky,pohladím,přikreju a malá usne.Učila jsem ji tak odmalička.Jinak když ji rostly zuby byla dost protivná,uvozila jsem v kočáru.Přes noc jsme větší problémy naštěstí neměli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.10.11 11:30

malá usínala asi do 15m u prsa :oops: pak už jsem chtěla aby už usínala v postýlce, ale to usínání u prsa mi docela chybí :oops: ale vrátit to už nemůžu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
4.10.11 11:31

Ahojky, položim do postýlky a odcházim, usíná sám…Takto proktikuji už od kdy jsme přišli z porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
4.10.11 11:31

Ahoj,tak ja ji pres den polozim do postylky,dam dudlik,ona si jeste povida nebo knoura a tak se tam co 4 minuty vracim,dam dudlik,pohladim a odejdu.Trva to nekdy i pul hodiny,ale nenosim.To same vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
4.10.11 11:35

Do cca 10m jsem uspavala u prsa (dudlik dcera neprijala). Pak jsem rekla dost a zacala navykat na usinani v postylce. nejdriv byl teda desivy jekot, ale pak pochopila. Lezim vedle ve svoji posteli a cekam, az usne (cca do 10min).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
4.10.11 11:35

Tak nám bylo 10 měsíců o víkendu. Když byl menší nechtěl být v postýlce, takže usínal na zemi, v lehátku, na sedačce vždy po pití. Později cca od 4 měsíců položíme do postýlky, dáme dudlíka a odcházíme, přes den, večer i v noci. U 10 měsíčního mimča už mám vychytané kdy je unavený a má nějaký režim, takže usíná hned, maximálně to zkusí, párkrát kňourne a usne. V noci dám mléko a spí než ho donesu do postýlky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
4.10.11 11:38

Vezmu, položím bříškem na sebe, zpívám dokud neusne. Cca 10 minut. Pak přendám do postýlky. Ve dne i večer. V noci bez zpěvu, buď stačí dudlík nebo prso.
Od narození je chovací, neučila jsem samu usínat. Jednou měla období, kdy usínala i v postýlce, ale pak to přebilo období mamánkovství. Jsem měkká, ale líbí se mi tenhle kontakt, užívám si to tulení. Do patnácti takhle usínat nebude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
4.10.11 11:43

Malá usínala zhruba do 11m u prsa,nebo jsem nosila,teď už prso nevyžaduje,sama neusne,tak vyčkávám až je opravdu unavená,zachuclám do dečky pohoupu,zazpívám a spí,naštěstí je to max. do deseti minut,takže mě to nijak netýrá :hug:

• Citovat
  • Upravit
1371
4.10.11 11:51

Ještě ve 20ti měsících umazlením, utulením a povídáním si :pankac: Spí u nás v posteli, pže z dětský už dokázal vyskočit a na normální posteli by se v noci ještě neudržel - je to velkej cestovatel, rotátor, vrtátor … zábrana na postýlku by nebyla překážkou (je schopnej se ze spaní posadit a div ne přepadnout i přes mě přes kraj postele).

Těch nanejvýš 10 minut v poledne a večer mě neobtěžuje, naopak si to užívám a určitě by mi to hrozně chybělo.

Nechat ležet a odejít funguje, ale usne až třeba po 40ti minutách :roll: Někdy s řevem. Bohužel je blicí a někdy se velkým pláčem i poblinkal.

Dřív jsem se stresila a styděla, záviděla mamčám, který dítě pohladí a odejdou a ono usne. Chtěla jsem to taky tak mít a bejt „dobrá“. Pak mě to naštěstí přešlo.

Sousedka s 18m dítětem už snad měsíc pokouší ASI o Estivilla - netuším, nicméně dítě jí večer co večer hystericky proječí vždycky tak 20 - 60 minut. Evidentně bez úspěchů, má ale dobrý nervy, tak jí to asi přijde OK, takhle drezůrovat dítě, aby uslo po půlhodině strachu, vyčerpání, celý zpocený a vyšťavný :nevim:

Nenech se zviklat tím, že někomu dítě usíná snadno jednoduše samo od sebe za zavřenýma dveřma, a nechtěj po 10ti měsíčním miminku něco, z čeho by mělo panickou hrůzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.10.11 11:55

Tak já položím, zabalím, dám dudlík a kuře, pohladím a odcházím :-)
Večer to dělám stejně, ale to už dítě skoro spí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
4.10.11 11:56
Rampepurna píše:
Ještě ve 20ti měsících umazlením, utulením a povídáním si :pankac: Spí u nás v posteli, pže z dětský už dokázal vyskočit a na normální posteli by se v noci ještě neudržel - je to velkej cestovatel, rotátor, vrtátor … zábrana na postýlku by nebyla překážkou (je schopnej se ze spaní posadit a div ne přepadnout i přes mě přes kraj postele).

Těch nanejvýš 10 minut v poledne a večer mě neobtěžuje, naopak si to užívám a určitě by mi to hrozně chybělo.

Nechat ležet a odejít funguje, ale usne až třeba po 40ti minutách :roll: Někdy s řevem. Bohužel je blicí a někdy se velkým pláčem i poblinkal.

Dřív jsem se stresila a styděla, záviděla mamčám, který dítě pohladí a odejdou a ono usne. Chtěla jsem to taky tak mít a bejt „dobrá“. Pak mě to naštěstí přešlo.

Sousedka s 18m dítětem už snad měsíc pokouší ASI o Estivilla - netuším, nicméně dítě jí večer co večer hystericky proječí vždycky tak 20 - 60 minut. Evidentně bez úspěchů, má ale dobrý nervy, tak jí to asi přijde OK, takhle drezůrovat dítě, aby uslo po půlhodině strachu, vyčerpání, celý zpocený a vyšťavný :nevim:

Nenech se zviklat tím, že někomu dítě usíná snadno jednoduše samo od sebe za zavřenýma dveřma, a nechtěj po 10ti měsíčním miminku něco, z čeho by mělo panickou hrůzu.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
1937
4.10.11 11:56
Ometačka píše:
Ahojky, položim do postýlky a odcházim, usíná sám…Takto proktikuji už od kdy jsme přišli z porodnice

:palec: u nás je to stejné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.10.11 12:02

Ahoj, já uspávám tak, že malou houpu na kolenou a zpívám jí, většinou tak 10 min, pak usne, přes den někdy usne sama, večer musim vždy takto uspat, ale nějak mi to nevadí, je to takový příjemný rituál, tak se to ani nesnažím nijak odbourávat, nechat ji vybrečet jsem nikdy nezkoušela a ani zkoušet nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
4.10.11 12:08

Tak naše malá přes den usíná v kočáře a večer u prsa nebo jí houpu na ruce.Vlastně to tak probíhá už od narození :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí