Kdy začaly vaše děti spát ve vlastním pokojíčku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
189
29.10.11 14:09

Moje nová postel

Mám dotaz,od kdy vaše dítka začali spávat ve vlastním pokojíčku? A zda ste je hned dali do velké postele nebo spali ještě v postýlce.Malý má pokojíček už zařízený ale postel je vyvýšená ,sám ještě na ni úplně nevyleze protože je vyšší a když na ní je tak se vůbec nebojí že by spadl,skáče po ní běhá.
Tak nevím jak to vyřešitpo novém roku mu bude rok a půl.Tak si říkám,že bych ho už přestěhovala,ale bojím se že by z toho lůžka spadl.Jak jste to řešely vy?
Dík za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
29.10.11 14:19

Tak nad tím přemýšlím taky. Malý má 15 měsíců a zatím spí v postýlce, ale v lednu čekáme další mimi a rozhodně se mi nechce kupovat druhou postýlku, tak to vyřeším zatím košíkem a malý pak půjde spát do velké postele. Uděláme mu tam nějakou zábranu, aby při spaní nevypadl a musíme ho naučit slízat dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.10.11 14:29

ja sem pro malou schvalne nechala delat postel nizsi nez je normalni uz kvuli padum…ja padala z postele jeste v 10 letech :mrgreen: ale spava v ni s nama v loznici. ja bych se spat sama v pokoji bala jeste ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.10.11 15:54

Obě starší dcery začaly spát v normální posteli: bez zábran kolem 20 měsíců života. Sem tam pád,ale ve spánku to ani nezaznamenaly :wink:
Zatím se mi to zdá brzo,respektive umí tvé dítko z postele samo slézt? (Aby v noc nedej bože neskákalo…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.10.11 16:00
kleofas píše:
Mám dotaz,od kdy vaše dítka začali spávat ve vlastním pokojíčku? A zda ste je hned dali do velké postele nebo spali ještě v postýlce.Malý má pokojíček už zařízený ale postel je vyvýšená ,sám ještě na ni úplně nevyleze protože je vyšší a když na ní je tak se vůbec nebojí že by spadl,skáče po ní běhá.
Tak nevím jak to vyřešitpo novém roku mu bude rok a půl.Tak si říkám,že bych ho už přestěhovala,ale bojím se že by z toho lůžka spadl.Jak jste to řešely vy?
Dík za tipy.

vlastni pokoj od 6 mesicu, vsichni spi v detskych postylkach a doku se tam vejdou, tak takhle spat budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.10.11 19:40

Spaní

Jo, malý už ví že má sám slézt,jen neví ,že když si stoupne tak může spadnout,je trochu divočejší, :-) tak s tím ještě asi počkáme.Nebo mě napadlo dát na zem jen matraci,to snad pád vůbec nehrozí.ale jinak děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
14.12.11 21:54

Viktorce byly 3,5 roku když k nám přišla, spávala sama v pokojíčku v dětské posteli z Ikei. Ona je na délku menší a není tak vysoko http://www.ikea.com/…s/S39823978/ no a když měla pak Klárka 14 měsíců spinkala v ní ona a Viki šla do velké postele. Teď u 3. dítka půjde pak Klárka do velké a mimi po tom roce do téhle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí