Výzkum trhu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výzkum trhu
Děvčata pokud jste na mateřské nebo máte jednou za měsíc trošku času a přístup k internetu, můžete si zkusit přivydělat třeba tady. Já jsem členkou klubu už více než rok a ona každá stovečka se hodí. Jednou za čas prostě vyplním dotazník, kromě času mě to nic nestojí a během roku jsem si vydělala více než tisícovku. Záleží pak na tom kolik dotazníků budete vyplňovat a tak. Vřele všem doporučuji. K ničemu se tím nezavazujete, maximálně jen k tomu, že vám čas od času přijde na email link na ten dotazník. Pokud vím, tak společnost je to seriózní a výplaty posílá na požádání tak jak si o ně řeknete. Tak to vyzkoušejte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Diky za tip - vypada to zajimave.
Jen jsem se chtela zeptat jak je to s temi penezi - to pak musim psat nejake danove priznani nebo se na to dan nevztahuje.
Jelikoz jinak vydelecne cina nejsem tak se priznam, ze kvuli 1000,–Kc za
rok by se mi moc danova priznani psat nechtelo
Jeste jednou diky
Verveve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdepak, žádné daňové přiznání, prostě ti to pošlou složenkou, nebere se to tuším jako výplata, ale jako odměna, určitě to nikam do příjmů uvádět nemusíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak diky moc - jiz jsem se zaregistrovala a uvidime ![]()
Kdyz je clovek na materske tak se hodi kazda korunka ![]()
Verveve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže, teď jsem vás tu pár zalarmovala ohledně výzkumu, protože jsem mezitím začala pro GfK pracovat a potřebovala bych akutně spoooustu maminek s dětmi do tří let pro bleskový výzkum ohledně plenek.
Buď se domluvíme na jednorázové spolupráci nebo kdybyste měly zájem, můžete se stát i členkami našeho On-line klubu a kontaktovali bychom vás tak jednou za měsíc či za dva s dotazníkem (který bychom vám samozřejmě zaplatili - cca 50-100Kč za dotazník). Je to pěkná možnost přivýdělku na mateřské dovolené nebo jak říkám, by se jednalo jen o jednorázovou záležitost, to by bylo na vás. Každopádně vás teď prosím, pokud máte doma dítko do tří let, zda byste mi mohly napsat SZ a v ní uvést váš e-mail a případně i dotazy, které budete mít a já vás pak budu během dnešního dne kontaktovat na ten e-mail s odkazem na dotazník, který by bylo potřeba vyplnit také během dnešního dne.
Děkuju mnohokrát a omlouvám se adminkám, že jsem tu v tom udělala teď asi trochu zmatek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit