Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, neznáte nějaké webovky, kde se dá stáhnout vyzvánění na mobil opravdu zdarma. Když zagooglím, najdu „milion“ odkazů, ale když se proklikám a konečně najdu vybranou melodii, vyskočí na mě zpoplatněná sms někde za 79, nebo i 99. Díky moc.
A máš kabel k propojení mobilu s PC? Pak jsou možnosti neomezené.
A já jsem myslela, že to už dneska nikdo nevyužívá..že každej si stáhne skladbu a nahraje do telefonu přes USB nebo paměťovku.. ![]()
lyrica píše:
A já jsem myslela, že to už dneska nikdo nevyužívá..že každej si stáhne skladbu a nahraje do telefonu přes USB nebo paměťovku..
stáhne odkud? ![]()
třeba z Ulozto, nebo prostě si oblíbenou skladbu stáhneš z CD do PC a pak přetáhneš do telefonu
holky, já jsem ten zaostalec, který používá 5 základních vyzvánění, který byly nahraný v mobilu (kupovaném před čtyřmi lety) ![]()
takže jde normálně stáhnout usb kabelem písničku přímo z počítače a pak použít jako vyzvánění?
jak na to? třeba z uložto? uložím a pak překopíruju do mobilu?
katek78 píše:
holky, já jsem ten zaostalec, který používá 5 základních vyzvánění, který byly nahraný v mobilu (kupovaném před čtyřmi lety)
takže jde normálně stáhnout usb kabelem písničku přímo z počítače a pak použít jako vyzvánění?
jak na to? třeba z uložto? uložím a pak překopíruju do mobilu?
jj, přesně tak
![]()
No jasně
Uložíš si to do složky Music nebo co ti to nabízí a pak si to v mobilu nastavíš ![]()
jen si hlídej velikost souboru, jestli nemáš v telefonu paměťovou kartu, tak se ti tam toho asi moc nevejde, jestli ale máš (což by 4 roky starý tel. už mohl mít), tak se můžeš parádně vyřádit ![]()
paměťovku mám, kapacita sice nic moc, kdyžtak koupím větší
hurráááá, já mám radost, konečně mi bude hrát oblíbená Tubla ![]()
teď jenom vybrat tu největší pecku ![]()
„paměťovku mám, kapacita sice nic moc, kdyžtak koupím větší
hurráááá, já mám radost, konečně mi bude hrát oblíbená Tubla ![]()
teď jenom vybrat tu největší pecku“
tak si nahraj všechny
![]()
jasně, a pak přidělím jednotlivým volajícím:
mamka - matka
manžel - život s tebou …
to mám týden co dělat, ale co, čemu jinému s radostí věnovat čas, než mým oblíbencům