Vzaly byste tuto práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vzaly byste tuto práci?
Čistě zvědavá otázka.
Mám kamarádku, která je na tom finančně bídně. Pomáhám ji, ale živit jí i děti nemohu.
Kolegyně sháněla úklid, po, st a pá zhruba od 10 do 14 hodin, běžný úklid, žehlení, mytí oken 4× za rok, občas oloupání brambor nebo naložení masa či nakrájení zeleniny (ne klasické vaření).
Nabízela čistého na ruku za měsíc 7000.
Mně to přijde dost dobrý za 12 hodin týdně.
Kamarádka odmítla (hlídání by měla babičku a ochotnou), cesta asi 40 minut busem (opruz, to jo).
No, nepřemlouvala jsem jí, nabídla, odmítla, kolegyně už má paní na úklid přes jinou známou.
Vrtá mi to hlavou, možná je to fakt málo, možná je to daleko, já bych to na jejím místě brala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak asi natom není zase tak špatně
za 12 hodin týdně a když hlídaní má to stojí pokud nic lepšího nemá
a tobě radím nepomáhej ji pokud odmíítá práci tak asi pomoc nepotřebuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamka chodí uklízet cca 3 hodiny denně za 3500,–, takže ano, já bych to za těchto podmínek brala všemi deseti. I za cenu toho dojíždění, zvlášť, když hlídání má.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na tom asi není tak bídně, jak si myslíš.
Na jejím místě bych to taky vzala - třeba jenom na přechodnou dobu a hledala při tom něco jiného. Za tu práci mi to málo peněz nepřipadá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka002 píše: Čistě zvědavá otázka.
Mám kamarádku, která je na tom finančně bídně. Pomáhám ji, ale živit jí i děti nemohu.
Kolegyně sháněla úklid, po, st a pá zhruba od 10 do 14 hodin, běžný úklid, žehlení, mytí oken 4× za rok, občas oloupání brambor nebo naložení masa či nakrájení zeleniny (ne klasické vaření).
Nabízela čistého na ruku za měsíc 7000.
Mně to přijde dost dobrý za 12 hodin týdně.
Kamarádka odmítla (hlídání by měla babičku a ochotnou), cesta asi 40 minut busem (opruz, to jo).
No, nepřemlouvala jsem jí, nabídla, odmítla, kolegyně už má paní na úklid přes jinou známou.
Vrtá mi to hlavou, možná je to fakt málo, možná je to daleko, já bych to na jejím místě brala.
Tak asi takhle podlě mě jak bych to udála já kdybych byla v takový situaci i kdybych v takové nebyla a nemněla práci tak bych vzala cokoliv i když jen za pár korun ale lepší mít něco než vůbec nic a jakmile by šlo o dítě tak bych se hooodně snažila aby se měly dobře. takhže podle mého je hloupá že to nevzala takové lidi promin ale musím to říct si pak stěžujou že není práce ale ona je jen jsou vybíravé a když to není práce podle jejich představ tak jí nevezmou. pak se takové lidi nemůžou divit že nic nemaj. ale určitě bych to vzala a až bych třeba našla práci za lepší peníze tak bych šla jinám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávno tu byla diskuze o úklidu, směny, dva pracovní víkendy, paní za to měla mít 7500 čistého, z toho dva tisíce projela a vzala to, páč je na tom zle, tvoje kamarádka je vyžírka, za sedmičku už uživí sebe i syna, za těch pár hodin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi to prijde jako velmi slusna nabidka. i kdyby to brala s cestou, ze ji to vyjde na 4hod, tak ale porad jenom 3× tydne.
ale nicmene bych neodsuzovala kamaradku, ze to nevzala. nekomu to proste vadi, pomahat u nekoho v domacnosti. neco jineho je uklizet treba ve firme. spousta lidi to ma v hlave nastavene tak, ze u nekoho doma jsou za sluzku.
ja si to taky popravde nedokazu predstavit, ale zas kdybych tim pomohla svemu diteti k lepsim podminkam, tak bych do otho sla. ale soudit jine nemuzu, situaci neznam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte pravdu, ale já pomáhám těm dětem, moje mají kiwi, mandarinky, víno, jahody… a její jablka a jeden banán napůl. Takže jim 1× týdně ted nakupuju tašku ovoce za 500 a 1× měsíčně balík plen, víc nemohu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bych mela hlidani tak bych to vzala..
Asi na tom neni tak spatne a spoleha ze ji nekdo bude porad pomahat.
Zda se mi to jako velmi dobra nabidka a vzala bych ji klidne i ja pokud by mi ji nekdo nabidl a ja mela hlidani
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamka pracuje na hotelu na Šumavě a většina personálu (servírky, barmanky, uklízečky, údržbáři) maj okolo těch 8 - 9 čistého a to za plnej úvazek a za směnný provoz (takže někdy 12 hod. denně ne týdně)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
7000:54 hodinami je 130Kč na hodinu na ruku, to už by se podle mého vyplatilo zvednout zadek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka002 šmajrá, já bych za takovou práci urvala ruce… šla bych do toho hned…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka002 píše:
Máte pravdu, ale já pomáhám těm dětem, moje mají kiwi, mandarinky, víno, jahody… a její jablka a jeden banán napůl. Takže jim 1× týdně ted nakupuju tašku ovoce za 500 a 1× měsíčně balík plen, víc nemohu.
500 za tašku ovoce týdně??
když by kilo ovoce stálo 50Kč (což nestojí), tak je to 10kg…to ty děti snědí??? takže ty jí dáš 2000,– za měsíc za ovoce?? to je hodně dovrej luxus…to myslím nemají ani děti, jejichž maminky na to mají… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzala bych to klidně i ke svojí práci jako brigádu. Za ty prachy je to super nabídka a práce se mi nezdá bůhví jak namáhavá, doma to dělá člověk denně a zadarmo, že. Kamarádko na tom asi není zase tak zle nebo je líná a spoléhá stále na ostatní, že ji vždy pomohou. Jako já nemít peníze na jídlo pro děti, tak jdu klidně umývat i tramvaje nebo prostě cokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit