Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o radu, už fakt nevím co s malou. Doma v pohodě (občas se taky vztekne, ale pořád pohoda), ale ve společnosti katastrofa… Vztekání, nechce se dělit o hračky, dělá něco jiného, než po ní chci… Jsem na nervy. poraďte mi prosím někdo, jak na to. Jsem bezradná. Vždy se jí snažím domlouvat, nebo jí prostě chytnu, dám vyřvat vedle, pomůže jen na chvíli… ![]()
@sisi 1111 píše:
Prosím o radu, už fakt nevím co s malou. Doma v pohodě (občas se taky vztekne, ale pořád pohoda), ale ve společnosti katastrofa… Vztekání, nechce se dělit o hračky, dělá něco jiného, než po ní chci… Jsem na nervy. poraďte mi prosím někdo, jak na to. Jsem bezradná. Vždy se jí snažím domlouvat, nebo jí prostě chytnu, dám vyřvat vedle, pomůže jen na chvíli…
tak to jsem zvedava na ty rady.je nas vic draha…moc dobre vim o cem mluvis ![]()
Obávám se, že jediná rada je tohle období přežít. Zkoušela jsem kde co. Včetně studené vody, nevšímání si ho i vysvětlování. Ještě jsem musela syna hlídat aby se nezmrzačil, protože v afektu mlátil hlavou o zem či nábytek a občas přestal dýchat a omdléval. Nepomáhalo nic. Teď je mu deset a je to pohodový kluk. Nicméně jsem ráda, že už je to za mnou a u dcery to tak divoké nebylo.