Vzít raději postinor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
25.10.16 10:10
@Anonymní píše:
@Gosi Že by se těhotenství nehodilo neznamená, že bych šla na potrat. To ani náhodou. V takové situaci jsem ochotná svou odpovědnost převzít. Ale nebylo by to jednoduché.
Jde mi spíš o tu míru rizika - prostě nevím, jestli je to riziko neplánovaného těhotenství tak velké, abych hned teď sedla do auta a jela 20 km do lékárny.

Jak pisu, pokud by se jen nehodilo, ale postarat by jste se o nej zvladli, tak bych to asi riskla… ale ja deti neplanuju, ale kdyz prijdou tak je chci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 10:13

@saadet Už jsem tu vysvětlovala, že dítě by pro mě nebyl nepřekonatelný problém.
Jako mnohem větší problém vnímám pravidelné zobání HA. To fakt nechci.
A ani ten postinor nechci brát jen tak pro nic za nic, protože vím, že by přede mnou mělo být ještě několik dní, ve kterých s velkou pravděpodobností k ovulaci nedojde. Stát se nehoda za pár dní, nic neřeším a už dávno jsem byla v lékárně.
Takto se spíše přikláním k mnou popisované verzi číslo dvě - hlídat se a vzít si prášek případně až den před ovulací (pokud by k ní došlo dříve než je u mě zvykem - většinou bývá ten 16DC, ale známe murphyho zákony, že?).

• Citovat
  • Upravit
14895
25.10.16 10:17
@Anonymní píše:
@saadet Už jsem tu vysvětlovala, že dítě by pro mě nebyl nepřekonatelný problém.
A ani ten postinor nechci brát jen tak pro nic za nic, protože vím, že by přede mnou mělo být ještě několik dní, ve kterých s velkou pravděpodobností k ovulaci nedojde. Stát se nehoda za pár dní, nic neřeším a už dávno jsem byla v lékárně.
Takto se spíše přikláním k mnou popisované verzi číslo dvě - hlídat se a vzít si prášek případně až den před ovulací (pokud by k ní došlo dříve než je u mě zvykem - většinou bývá ten 16DC, ale známe murphyho zákony, že?).

tak si ho neber klasika nechces nechtej nebrec az bude mimi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
25.10.16 10:37
@Anonymní píše:
Takto se spíše přikláním k mnou popisované verzi číslo dvě - hlídat se a vzít si prášek případně až den před ovulací (pokud by k ní došlo dříve než je u mě zvykem - většinou bývá ten 16DC, ale známe murphyho zákony, že?).

Tak kdyz fakt nechces tak nechtej, ono je mnohem lepsi se nacpat postinorem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 11:19

@saadet To je věc názoru. Pokud ho použiji jednou za 10 let, a to ještě s rozmyslem, beru ho jako mnohem menší zlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1