Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hodně čtu články o této antikoncepci. Od začátku užívání, bylo vše dobrý. S menšíma přestávkama jsem jen špinila, ale pomalu dobírám poslední plato a váhám, zda si jí zase nechat předepsat nebo nechat napsat jinou. Jelikož už jsem jen nešpinila, ale začala mi klasická ms a jaksik nemá konce. Už je to 10 den a stále žádné slábnutí. A při změně antiny by mě doktor musel prohlídnout a s ms by to nejspíš šlo těžko. A kdo ví kdy se to zastaví.
@Hanýsek123 No, jde o to, zda ještě kojíš, pokud jo, tak si stejně nepomůžeš, neb ty jsou na jedno brdo.
@j.a.n.i1 Už nekojím, malá i to málo co ještě mám už odmítá. Takže bych mohla už přejít na klasickou dvouhormonální anti., ale vrtá mi hlavou ta kontrola u lékaře. Jak se objednat, když nevím, kdy se to ustálí.
@Hanýsek123 Já bych neřekla, že je ta kontrola tak nezbytná… nasadila bych dvoufázovou a objednala se, až třeba po prvním měsíci, ono se to nezblázní. Nebo vysadit úplně, chránit se jinak a objednat se pak, ale záleží jak máte dlouhé objednací lhůty, já můžu jít během týdne, tak to není problém.
Me doktor neprohlizel. S Azalii jssm mela podobny problem jako popisujes takze jakmile jsem prestala kojit, zavolala jsem dr. a ten mi predepsal tu co jsem brala pred tehotenstvim
@Hanýsek123 proč si stojis na prohlídce? Ta se dělá jednou za rok, jiná indikace k ní neni, to že lékař napíše na recept jiná písmenka neznamena, že se musí vrtat ženské v klíně.
Jinak bych změnila.
Doktor tě prohlídnout nemusí. a nebo může, myslíš že nikdy neviděl trochu krve? normálně bych za nim šla a řekla jak to je.:)
@xjuklickova píše:
@Hanýsek123 proč si stojis na prohlídce? Ta se dělá jednou za rok, jiná indikace k ní neni, to že lékař napíše na recept jiná písmenka neznamena, že se musí vrtat ženské v klíně.
Jinak bych změnila.
Dobrý den, já jen, že když jsem ještě nebyla těhotná a měnila jsem antinu, tak mě doktor chtěl vždy prohlídnout, než se napsali prášky. A při těhotenství jsem měla nového doktora. Tak proto se ptám ![]()
Tak vyřízeno. Doktor mě chce vyšetřit než napíšeme prášky, takže snad do domluveného termínu už budu ok jinak budu muset přeobjednávat.