Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Olčík, @Sušinka, @Radka75, @Pajuša5, @webparazit, @neli23, @Abinta, @Petrajan a zbytek diskuze. Nevm o co Vám jde, já Vás absolutně neznám, nic jsem neudělala a podle toho co řeším s adminem vypadá to, že je to omyl. Já jsem nikde nikoho neurážela a vůbec ani nevím kde by to mělo být. Takže to, že jedna z vás dá do diskuze na mě odkaz nedává logiku. Tak mi prosím na ten profil nechoďte jak na běžícím pásu. Děkuji
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nevím, o co jde, ale po tomhle vzkazu teď budeš mít návštěv 3× tolik ![]()
@Seizdra No jenže oni dámy moooc dobře vědí…Pomlouvají mě a nemají k tomu důvod.
Taky koukám jak blázen, jak to tady žije ![]()
A určitě je nejlepší, když chci něco říct pěti uživatelkám eMimina, udělat si na to zvláštní diskusi! ![]()
je to k zamyšlení. Jsme tu dospělý baby a pere se to tu jak ve skolce ![]()
@Brouk Pytlik Víš kdyby si věděla co mi udělaly tak to pochopíš. Někdo tady za mě něco psal a já to mám odnášet:( Dost smutné…
@Makinaa007 Přesně tak já nic neudělám a pustí se do mě jak malý holky.
@Brouk Pytlik píše:
Taky koukám jak blázen, jak to tady žije
A určitě je nejlepší, když chci něco říct pěti uživatelkám eMimina, udělat si na to zvláštní diskusi!
A proc ne - obcas je dobre kdyz se v kurniku provetra vzduch…
No tak to buď řeš v soukromí, nebo veřejně se všemi detaily, ne?
Ať máme i my ostatní vzrůšo ![]()
Kdo, kdy s kým… ![]()
NO nebylo by lepší to řešit s adminem než takhle veřejně? Stejnak to bude bzo zamčené, když ne kvůli takovému tématu tak proto že se to tu jisto jistě brzy pokouše ![]()
Kdyby, alespoň nebyly tak nápadné, ale když jsou všechny z jedný diskuze to je divné. Řeším to s adminkou, jenže ta než odepíše tak to udělám takhle.
A jak si si jistá že tě pomlouvají?? jen proto že to lozí na profil ne nebo si s něma byla v diskusi?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat