Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1simona1 No třeba to nestihne tak rychle zamknout a jestli jo tak je to sprostý. Tohle by měl někdo řešit a když nechtějí tak ať to vidí dámy takhle. Nepřijde mi to normální jednání.
@Medvíďátko píše:
Kdyby, alespoň nebyly tak nápadné, ale když jsou všechny z jedný diskuze to je divné. Řeším to s adminkou, jenže ta než odepíše tak to udělám takhle.
Aspoň tady zas nebude nuda ![]()
A to tě pomlouvají před tebou, že to víš tak najisto?
to pak už snad není ani pomluva, já když někoho pomlouvam, tak za jeho zády (v tomto případě monitorem)
@Medvíďátko Jo, takže na to založíš novou diskuzi, aby si to všimlo co nejvíc lidí a jelikož je člověk (a ženská dvojnásob) od přírody tvor zvědavý, tak začne pátrat o co šlo… ![]()
Ještě by bylo vhodné název obnovit na vzkaz pro členky z oné diskuze ![]()
@1simona1 Píšu si s adminkou a vím to
A když jsem napsala všem tak dělají, že tu zprávu nevidí a to mi nepřijde fér. A pak adminka řekne že někoho urážím když já o ničem nevím nemám páru, ale že prý to bylo s mého pc, a jenže já tu mám x lidí na ten pc a nechce to řešit, je to urážení mé osoby já nikoho neurazila.
@j.a.n.i1 Nepřijde mi to k smíchu ano založím, aby si to přečetli, když jim to nemám jak říct. Fakt mi to nebaví.
@Medvíďátko píše:
@1simona1 Píšu si s adminkou a vím toA když jsem napsala všem tak dělají, že tu zprávu nevidí a to mi nepřijde fér. A pak adminka řekne že někoho urážím když já o ničem nevím nemám páru, ale že prý to bylo s mého pc, a jenže já tu mám x lidí na ten pc a nechce to řešit, je to urážení mé osoby já nikoho neurazila.
v tom případě si zjisti doma kdo zná tvé heslo na emimi a nebylo by na škodu si ho změnit a po každé se odhlašovat ![]()
@Etcetera78 píše:
Mě to teď taky svrbí, podívat se ti na profil
Já se podívala ![]()
@Etcetera78 píše:
Mě to teď taky svrbí, podívat se ti na profil
A já tam teď koukla tobě s tím, že se podívám, kolik malá vážila při narození a v kolikátým se narodila, ať mám srovnání, máš ho ale zamklej ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat