Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nevědala jsem jaká kategorie tak jsem dala vše možné ![]()
Potřebovala bych nějakou radu od chlapa mechanika, nejlíp kdyby byl doma ![]()
V posledním čase se mi často kazí auto. startuji ale auto se nechytá, motor se vůbec neotáčí, x krát jsem si zavolala mechanika přímo k auto ale než odšel auto jakoby „zázrakem“ chytlo a já vypadala jak blb ![]()
Můj mě říkal že neumím startovat a blá blá blá, chlapy se mi smáli když to šli „opravit“ a ono to jelo ![]()
Nedávno se to konečně stalo aj mojemu chlapovi
a já nebyla za blbku, auto dal samo sebou spravit, vyměnil se palivový filtr, olej, čistili se jakési hadičky
, měnili se svíčky, no vrazili se tam prachy do starého čerepu, ale dnes se to stalo zas, mojemu chlapovi samo sebou a já byla vedle něj
, pořád točil klíčkem, kontrolky svítili jak měli ale auto nechytlo, prostě se motor vůbec netočil, nechali jsme ho asi půl hoďky tak ale ani obraz ani zvuk,
Abych nezapoměla, někdy jak to chytlo když jsem se snažila přidávat plynu ale jelo to jen na jedničku a i to se motor dusil
, co jsem dala dvojku, aut se začalo třepat tak zpátky na jedničku,
no hrůza, pak to po pár metrech chytlo a auto jelo ![]()
Holky, doufám že máte doma nějaké chlapy co poradí nebo já u nevím
co by se tam mělo měnit ![]()
Děkuji moc za případné rady ![]()
Já měla u auta to stejný…připadala jsem si jak úplnej blbec, že mi to nechce jet a když se rozjelo, tak mi to hopsalo a najednou se to rozjelo. Chlap mi vyměnil svíčky a ještě něco, ale nepomohlo to. Taky jsem poslouchala, že neumím jezdit, dokud se to nestalo i jemu ![]()
Zjistil, že jsem měla nějaký kabel v půlce děravý a tak to nasávalo vzduch. Ale jaký kabel, to ti neřeknu, protože jediný co vím je to, že mám modrý auto
ale můžu se zeptat chlapa až přijede z práce.
Docela by bylo dobre vedet, co je to za motor - nafta/ bezin…
Pri startovani se nedeje „nic“, nebo starter toci, ale motor nenaskoci?
Muze byt problem s baterii, ale to by bez dobiti nestartovalo vubec.
Pokud toci starter, ale motor nenaskoci, tak bud palivo, nebo zapalovani.
Pokud se nedeje nic, je to pradvedpodobne starter, jak psala @Verca1989 .
@Janinac píše: …
Zjistil, že jsem měla nějaký kabel v půlce děravý a tak to nasávalo vzduch.
Kabel je tak nejak stvoren pro elektrinu. Na vzduch byvaji hadice.
Napr. televize ma kabel a vysavac ma kabel i hadici.
@Verca1989 píše:
@1simona1 napadl mě startér
Startér jsme opravovali před rokem tam byla závada taky ale teď to je něco jiného ![]()
@1simona1 zkuste to hodit na diagnostiku. Mě podobné problémy dělal snímač otáček. Taky jsme na to nemohli dobu přijít a byla jsem za blbce stejně jako ty.
@Janinac píše:
Já měla u auta to stejný…připadala jsem si jak úplnej blbec, že mi to nechce jet a když se rozjelo, tak mi to hopsalo a najednou se to rozjelo. Chlap mi vyměnil svíčky a ještě něco, ale nepomohlo to. Taky jsem poslouchala, že neumím jezdit, dokud se to nestalo i jemu
Zjistil, že jsem měla nějaký kabel v půlce děravý a tak to nasávalo vzduch. Ale jaký kabel, to ti neřeknu, protože jediný co vím je to, že mám modrý auto![]()
ale můžu se zeptat chlapa až přijede z práce.
@Ivan PPZ píše:
Docela by bylo dobre vedet, co je to za motor - nafta/ bezin…
Pri startovani se nedeje „nic“, nebo starter toci, ale motor nenaskoci?
Muze byt problem s baterii, ale to by bez dobiti nestartovalo vubec.
Pokud toci starter, ale motor nenaskoci, tak bud palivo, nebo zapalovani.
Pokud se nedeje nic, je to pradvedpodobne starter, jak psala @Verca1989 .Kabel je tak nejak stvoren pro elektrinu. Na vzduch byvaji hadice.
Napr. televize ma kabel a vysavac ma kabel i hadici.
no jaký motor nevím, je to benzín,
startér, auto se tváři že chytnout chce, ale jak říkám když přidávám plyn tak ručička motoru se vůbec netočí,
teď nevím jestli jsem to popsala dobře, to je pech když ženská musí tohle řešit
ale volala jsme mojemu nech řekne tomu pánovi o té hadičce ![]()
@Aspera píše:
@1simona1 zkuste to hodit na diagnostiku. Mě podobné problémy dělal snímač otáček. Taky jsme na to nemohli dobu přijít a byla jsem za blbce stejně jako ty.
to už bylo x krát a nic se neukázalo ![]()
A co je to za auto? pry by to mohl byt rozdelavac, ale zalezi co je to za auto-vzkazuje muj manzel mechanik
@pipiinka píše:
Tip auta, potrebuje vedet
je to Felicie pokud stačí tohle ![]()
On právě můj chlap, když už vyměnil všechno, co mohl, tak nastartoval a rukou šahal na tu hadičku a řiká, že drží dobře, že tím nemůže být ten problém…a rukou šel dál po té hadičce a ona byla prasklá až o kus dál. Prostě zpuchřela, takže to vyměnil a fakt od té doby je klid.
Taky čekám, že i u tvého auta, to bude něco takového, protože kdyby to bylo něco „vážnějšího“ tak prostě nenastartuješ vůbec.
Tak je to indukcni civkou:-))je to 1,3?pokud by to byla 1,6tak to muze byt snimac otacek. odkud ses?