Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero píše:
@Virginian jen teda nevím, jak to uděláme, když já mám osm dní a on sedm…Naštěstí jednou za 56 dní nám to vyjde i spolu…Jo, je to blbost…
a nebo se počítá psychický věk, ne fyzický…
tak oni tam nepíšou mezi manželským stykem, tak se hold jednou za 56 dnů sejdete doma spolu, vyměníte nabyté zkušenosti a hurá zase do světa…
@Regina Hero píše:
@Virginian jen teda nevím, jak to uděláme, když já mám osm dní a on sedm…Naštěstí jednou za 56 dní nám to vyjde i spolu…Jo, je to blbost…
to mě taky napadlo, mě vyšlo jiný číslo než jemu. ![]()
@Virginian píše:
Tak prej věk děleno pěti dá optimální počet dní mezi stykem. Mně se to zamlouvá, bo podle toho výpočtu šukám jak démon Kabuki, ale manželka ze všech nejlepší tvrdí že je to blbost a prej častejc.Co myslíte?
@Virginian Asi budu muset vysvětlit chlapovi, že je starší, takže už nesmíme tak často
![]()
Podle mě to je hloupost, ve 43 letech by vycházelo 1× za 8,6 dní. To je pro zdravého chlapa s neokoukanou partnerkou málo. Jinak po 25 letech pořád s jednou by to asi mnozí považovali i za „dostatečné“. Nevím, protože s tou dlouholetou už dávno nejsem.
@Virginian optimální počet dní mezi stykem?? to by byla teda bída, dle mého a v našem(mém a přítelově) věku
Naštěstí u nás tohle tedy neplatí ![]()
souhlasím tedy s manželkou ![]()
Hele a nebylo tam napsáno, že od určitého věku je potřeba ještě výsledek tou pětkou znova podělit? ![]()
@Kakika píše:
Jak já jen vysvětlím chlapovi, že podle vzorce je ještě brzyA v čem je ten počet dní optimální? Aby nás při plíš častém sexu neklepla pepka?
@Regina Hero píše:
To se to vytahuje, ale počkejte až vám bude devadesát ![]()
Našel jsem to tady: Ohlédnutí (A týden uplynul), 14. 4. http://www.gentleman.cz/
zdroj neuveden ale prej je to kvůli prostatě, tak jen pro kluky ![]()