Vzorky zdarma

1274
14.8.06 22:20

vzorky zdarma

Určitě se najde spousta tipů, kde něco dostat bez práce…tak sem s nima! Na mateřské se nám hodí všechno!!!! 8) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15326
14.8.06 22:36

Verou, verou!!!!! Že se nestydíš!! :D :D :D :D :D
Takhle chamtit!
Ale poradím ti: Petulka třeba dostala v nově otevřeném albertu kolečko rohlíku!
Já jsem dostala někde zdarma rýmu.

Tos ale asi neměla namysli, že jo? :D :D :D :D :D M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
14.8.06 23:09
:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.8.06 07:46

Já na ty vzorky zdarma moc nejsem, ale jednou mi došel šampon sunsilk. Teď to nemůžu najít. Několikrát jsem na netu narazila na stránky, kde si s tím někdo dá práci a ty adresy vypíše, teď to nejpřehlednější taky nemůžu najít, ale aspoň toto. Zkus.

http://www.vzorky-zdarma.wz.cz/uvod.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
15.8.06 07:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
15.8.06 09:06

Holky myslím, že už tu něco podobnýho bylo, zkusím pohledat, jenže mě právě poblilo dítě. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
15.8.06 09:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.15 15:39

Zdarec Vsem :P damy nevite jestli se nekde daji sehnat vzorecky kosmetiky, um popr. plinek zdarma? ty ceny jsou docela ranec a nez abych kupovala velky baleni radsi bych si vyzkousela co male sedne :potlesk: diky za tipy, pac v porodnici ut prej ten kufrik se vzorkama prej nedavaj. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
14.7.15 15:44

Houbyyy. A já se na ten kufřík tak těšila.. :cert:
Vím, že se dá v lékárnách koupit maličké balení Sudocrému, zkusila bych se případně zeptat v lékárnách i na to UM, případně u dětského doktora.
Plínky nevím, zkus pobrat u kamarádek:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
14.7.15 15:50

Sunar posila vzorky detem od 6.m. Jinak nutrilon a snad i jiné vzorky um se dají koupit lékárně. Plenky se dají snad po dvou ks koupit jen v Rosmanovi ta jejich značka Babydream. A vlhčené ubrousky má snad Kazda značka v malém cestovním balení třeba po 15 ks, takže můžeš zkoušet takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
14.7.15 15:55

A co se poptat po známých jestli by nevěnoval vzorky (buď odebrat trošku z nového balení a nebo naopak vzít zbytečky) a třeba 1 či dvě plínky? Případně plínky od nich odkoupit za cenu podle počtu kusů. Nebýt v Anglii, poslala bych Ti pár vzorků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
14.7.15 15:57

@Lejaa Kamarádka rodila ani ne před měsícem a kufřík dostala :) Ovšem byla tam toho pulka než před dvěma lety :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
14.7.15 16:06

@Hřiběnka parada :mrgreen: tak to jsem zvedava, taky jsem rodila pred dvema lety a to tam byl i Domestos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
14.7.15 16:25

@Lejaa Jojo, Domestos me tenkrát dostal :-D Ten tam už není, co jsem postřehla, tak 0,5l vody, dvě plinky, vzorek ubrousků, sudokremu a rybilky + časopis maminka a hromada letáků. No, tak aspoň bude co cist :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
14.7.15 16:35

Zkuste napsat email na bepanthen, mam a nebo Nivea. Já tam psala a všichni se ozvali, ze není problém, ze rádi zašlou. Bepanthen mi došel rychle, na zbytek ještě čekam, tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová