Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě se najde spousta tipů, kde něco dostat bez práce…tak sem s nima! Na mateřské se nám hodí všechno!!!!
![]()
Verou, verou!!!!! Že se nestydíš!!
![]()
Takhle chamtit!
Ale poradím ti: Petulka třeba dostala v nově otevřeném albertu kolečko rohlíku!
Já jsem dostala někde zdarma rýmu.
Tos ale asi neměla namysli, že jo?
M.
Já na ty vzorky zdarma moc nejsem, ale jednou mi došel šampon sunsilk. Teď to nemůžu najít. Několikrát jsem na netu narazila na stránky, kde si s tím někdo dá práci a ty adresy vypíše, teď to nejpřehlednější taky nemůžu najít, ale aspoň toto. Zkus.
Holky myslím, že už tu něco podobnýho bylo, zkusím pohledat, jenže mě právě poblilo dítě.
![]()
Zdarec Vsem
damy nevite jestli se nekde daji sehnat vzorecky kosmetiky, um popr. plinek zdarma? ty ceny jsou docela ranec a nez abych kupovala velky baleni radsi bych si vyzkousela co male sedne
diky za tipy, pac v porodnici ut prej ten kufrik se vzorkama prej nedavaj. ![]()
Houbyyy. A já se na ten kufřík tak těšila.. ![]()
Vím, že se dá v lékárnách koupit maličké balení Sudocrému, zkusila bych se případně zeptat v lékárnách i na to UM, případně u dětského doktora.
Plínky nevím, zkus pobrat u kamarádek:)))
Sunar posila vzorky detem od 6.m. Jinak nutrilon a snad i jiné vzorky um se dají koupit lékárně. Plenky se dají snad po dvou ks koupit jen v Rosmanovi ta jejich značka Babydream. A vlhčené ubrousky má snad Kazda značka v malém cestovním balení třeba po 15 ks, takže můžeš zkoušet takhle.
A co se poptat po známých jestli by nevěnoval vzorky (buď odebrat trošku z nového balení a nebo naopak vzít zbytečky) a třeba 1 či dvě plínky? Případně plínky od nich odkoupit za cenu podle počtu kusů. Nebýt v Anglii, poslala bych Ti pár vzorků.
@Lejaa Kamarádka rodila ani ne před měsícem a kufřík dostala
Ovšem byla tam toho pulka než před dvěma lety ![]()
@Hřiběnka parada
tak to jsem zvedava, taky jsem rodila pred dvema lety a to tam byl i Domestos ![]()
@Lejaa Jojo, Domestos me tenkrát dostal
Ten tam už není, co jsem postřehla, tak 0,5l vody, dvě plinky, vzorek ubrousků, sudokremu a rybilky + časopis maminka a hromada letáků. No, tak aspoň bude co cist ![]()
Zkuste napsat email na bepanthen, mam a nebo Nivea. Já tam psala a všichni se ozvali, ze není problém, ze rádi zašlou. Bepanthen mi došel rychle, na zbytek ještě čekam, tak uvidime