Ovulační krvácení a zkušenosti. Špinění uprostřed cyklu

3823
2.8.06 14:05

ovulační krvácení

Ahoj, zakládám diskuzi o OVULAČNÍM KRVÁCENÍ a moc prosím o Vaše zkušenosti. Je tu tolik ženských, tak jsem zvědavá jestli se najdou s podobným problémem.

Občas trpím na špinění uprostřed cyklu, ale to je prý normální.
Dle doktora je normální i krvácení uprostřed cyklu - značí ovulaci a může setrvávávat až do příchodu menstruace. Ale mně se to nezdá…

Podbřišek bolí a krvácím už 3.den…2dny špinění, teď 2 dny normální krvácení jako slabší ms. Měřím si BT a je vysoko, takže to na mrchu nevypadá. Fakt nevím. Zažila jste to některá taky? Co to může znamenat? Díky za zkušenosti.

(zoufalá) sunn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
569
2.8.06 15:10

Sunn,
tak přesně tohle mám taky už delší dobu se rozhoduji že se vás na to zeptám.

Týden mám ms pak týden klid a pak hned začnu slabě špinit 3den je to fakt síla uplně černý a pak se to začne ztrácet a tak 5den je konec a do další ms je klid. :?

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
2.8.06 15:12

taky se hlásím do klubu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
2.8.06 15:37

a co s tím??? vám to nevadí??
ptali jste se dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.8.06 16:13

Ja jsem to mela taky tak, Dr. mi dal Duphaston a pak i Estrofem, priznam se ze to pak bylo jeste horsi. Leky jsem vy:,–(ila, koupila jsem si Gynex a za nejake 3 mesice se to srovnalo a to predtim jsem to tak mela rok! Fakt desne otravny. Dr. rikal, ze to je malo hormonu zluteho teliska, je ale fakt, ze docela strilel od boku, protoze mi neudelal ani zadne krevni testy. Nemela jsi nejaky stresik? To by mohlo byt i tim.

Nezoufej, upravi se to. A s Dr. jsi mluvila?

Míša V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
2.8.06 16:17

tak na malo hormonu zluteho teliska /progesteron/ bych to nevidela , protoze jsem to mela behem uzivani utrogestanu…jednou asi tyden po zacatku uzivani a jednu celou dobu uzivani az do ms, takze pres 14dni :? , coz byl teda opruz :x
kazdopadne myslim, ze se spinenim dr. delat nic nebude…
sunn, s tim krvacenim nevim, treba se zkus zeptat na nejake poradne nejakeho gynekol. serveru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
2.8.06 16:36

ahoj Sunn, (my jsme fakt vsude :wink: )
holky ja bych jeste rozlisovala ovulacni spineni a spineni pred ms, pred myslim treba i 14 dni i kdyz to uz je extrem. Podle me zalezi, jestli je to krvaceni pred ovu nebo po ovu.
Sunn, minuly rok jsem zacala krvacet v dobe ovu, vzdycky to trvalo tak tri dni. Fakt krvacet, zadne spineni. Nekdy mesic nic, ale vetsinou jo.
Pokud krvacis pred ovu, tak to podle me nemuze mit s progesteronem nic spolecneho. Teda to je muj laicky nazor. Spis s estrogenem.
Ja byt tebou, tak proste pockam jeden cyklus jak se to vyvrbi, Treba to je fakt mrcha :? A pokud by se to opakovalo tak bych zasla za doktorem aby mi zmeril hormonalni hladinu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
2.8.06 16:41

Ahoj,

tenhle cyklus se mi to taky stalo - 3 dny po konci MS jsem začala špinit (dost silně), za další 3 dny to ustalo. První den mi bylo strašně zle, zvracela jsem… atp. Můj dr. má dovolenou, tak jsem si řekla, že měsíc počkám a uvidím. Trochu mám v podezření koupání na písáku, kde jsem byla den předtím. Tak jestli nějaká rychlá infekce?!?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
3.8.06 08:08

Holky DĚKUJU za rady. Asi opravdu počkám co se z toho vyvrbí.
Dneska už jen špiním, tak snad je to krvácení pryč a opravdu mohlo znamenat ovulaci. Musím počkat.

Jsem ráda, že nejsem sama s tímto problémem. Ikdyž to nepřeju nikomu, je lepší mít klídek bez těchto nepříjemností. Jenže já si taky musím asi užít všechno :lol:

Tak když už si užíváme takhle, tak co si neužít i těhu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
13.8.06 08:28

Jak už jsem psala na profisnažilkách, tak se mi tento měsíc stalo, že jsem v době ovulace krvácela po pohlavním styku. Bylo to takové slabé narůžovělé špinění, které ale na druhý den ustalo. Takže bych to taky viděla na ovu špinění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
13.8.06 08:40

Ahoj holky. Po včerejším zážitku se hlásím do klubu.A bylo to spíš krvácení než špinění. A po sexu to nebylo. Takže asi něco jako ovulační krvácení fakt existuje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CHRIST
1.11.11 20:54

Ahojky, taky se přidávám… Chci se ale zeptat, zda pak dostanete MS normálně v termínu, nebo až za měsíc? Měla jsem v té době nechráněný pohlavní styk, den poté se dostavilo krvácení v půlce cyklu. A můj dotaz zní, mohlo po tomto krvácení dojít k otěhotnění?
Děkuji za odpověď :wink:

• Citovat
  • Upravit
2
21.8.12 10:17

Ahoj holky. Mám asi podobný problém (ovu krvácení). Asi 10 dní po menzes jsem začala dva dny špinit a pak jsem krvácela dva dny. Pak jsem měla den klid a dneska zase špinění. A občas mě docela silně píchne v podbřišku na pravé straně. :,( Myslíte, že to taky ono nebo si mám radši zajít k dr.?
Díky, L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
21.8.12 13:21

Mám to samé. Pět dní klasická MS a v půlce cyklu dva tři dny slabé špinění. Trochu mě pobolívá v podbřišku, jinak mě to neobtěžuje. Doktor mi také říkal, že je to normální. Někdo to tak prostě má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.8.12 14:37

Mě se to teda stalo prvně :-/ po drobnější pauze beru HA, ale už půl roku, takže by to mělo být trochu srovnaný. Tak uvidím, co mi to udělá… Ale mám před sebou dovolenou a nechtěla bych mít u moře problémy. Ale díky za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová