Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, v srpnu se chystam na svou 1.IVF a rada bych s nekym probrala sve pocity, zdary a nezdary, zkratka vse, co nas na cesta za miminkem potka. V diskusi IVF + ISCI se jiz vetsina tesi s rostouciho briska, nezkusenym umelinkam ochotne poradi, ale uz jim zacinaji jine starosti…tak me napadlo zalozit novou diskusi pro nas, ktere IVF ceka v lete.
Je tu nekdo, kdo by si chtel „popovidat“?
Ahoj,
mám za sebou 1 IVF teď v červenci.Taky chodím za holkama na IVF a ICSI a nejsou tam všechny těhu.Zkus taky profi snažilky
![]()
Tady na emimi vím o 3 holkách ,které jdou v srpnu na IVF taky.
Určitě tě holky vezmou mezi sebe rádi
,mě taky vzali poměrně nedávno
![]()
Ahoj Jitka
Ahojky Aknel ,
já taky „patřím“ do diskuze IVF+ISCI (ahoj Jituš!) a taky bych tě k nám chtěla pozvat. Ale pokud chceš mít svou novou diskuzi, kde budou pouze ty, co je to všechno čeká, pochopím to a ráda se připojím. Taky mě čeká v srpnu 1. IVF. A holky z „IVF+ISCI“ by ti mohly povykládat, jak se jich neustále na něco ptám a neustále říkám, jak moc se bojím
.
@Aknel ahoj
Taky mě čeká za chvilku IVF. Mám z toho „hrůzu“, ale taky se i těším. Hrozně smíšený pocity, strašný
. No abych se nějak představila. Mě je 22,příteli 24. Snažíme se o miminko přes rok. Už v 17-nácti mi zjistili srůsty ve vejcovodech (při operaci cysty)
. Ale pořád jsme si naivně říkali, že se to podaří. V únoru už jsem to začala řešit s gynekologem a jelikož už jsme předvídali diagnózu, šla jsem zrovna na laparoskopii, odstranění cysty (další) a prozkoumání srůstů. Prognóza byla :nefunkční srostlé vejcovody a nulová možnost přirozeného těhu. No a další měsíc opět laparoskopie a vejcovody mi vzali. Hned po operaci jsme jeli do Brněnské UNICI. Tam nám doporučili dva cyklusy na zhojení a před týdnem jsem už začala brát Marvelon. 7.7. už si jedu pro injekce a na všem se domluvit. Uuuff…to bylo vyčerpávající, tak snad tě zakladatelko nebudu moc nudit ![]()