zásnuby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
104
13.7.06 13:52

zásnuby

dámy, potrebuju poradit, ale rychlo.

kolega chce dneska pozadat svou pritelkyni o ruku /koupil ji uplne desnej prstynek/, ale ja vim ze ona si lame hlavu jak ho poslat do haje :cry:
jak mu to mam opatrne rict??? je mi ho moc lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
559
13.7.06 13:57

Ahojky,

nevím jak opatrně, já bych byla upřímná, bude to bolet, ale lepší, jak když se ztrapní a bude ještě víc zklamán :!
Není to příjemné, já bych rozhodně nechtěla být na Tvém místě. Ale asi bude vážně lepší mu to sdělit :(
Tak přeji pevné nervy a hodně sil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
13.7.06 13:58

Nemám tohle z vlastní zkušenosti, jen mi to říkala kamarádka, stejný případ, jako píšeš. Neřešit, ty nic neříkej, tohle si oni dva musí říct sami sobě do očí. Vím, že ti ho je líto, ale tohle je věc opravdu jenom na nich samotných. Stejně to od tebe nevezme a když jo, tak to bude špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.7.06 14:00

I když, ale musím uznat, že Amynka má pravdu, je asi lepší se do toho neplést. Protože jak už to bývá, budeš nejhorší nakonec ty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.7.06 14:01

amynka :

kdyz on je chudak takovy nateseny, furt ten prstynek lesti, slozil ji k tomu i basnicku jak ji o tu ruku pozada a koupil ji skleneho motyla, aby mela vzpominku na teno „veliky“ den :?

mam uplne o nej strach, on je takovy workoholik, ale ji moc ma rad, mam strach, ze to s nim prasti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
13.7.06 14:04

Cirruso, ja radim taky nerikat a nechat je at si to vyresi. On to bude muset rozdejchat, co jinyho?

Ja zase porad resim jestli rict kamaradce, ze jsem nekolikrat videla jejiho chlapa s jinou zenskou. Na prochazce, na kafi. Jedna a ta sama zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
13.7.06 14:05

Já vím, dokážu si ho představit a jak pak bude zklamaný, ale představ si, že ty jsi on a teď do týhle euforie by ti nějaká kamarádka řekla, že o tebe ta tvoje nemá zájem a že ten prstýnek leští zbytečně :( jak by ti bylo. Vezmu-li to ze svojí strany a představím si to já, tak mě by bylo hrozně a toho člověka na místě uškrtila, raději bych, kdyby mi to řekla moje drahá osobně. Je to něco jako kdyby oni měli problémy ve vztahu, chtěl se jeden rozejít a řekla jsi to ty. Tohle si myslím, že by si vážně měli oni sami dva vyříkat osobně.
A ještě něco. Ta kamarádka mojí kamarádky tenkrát taky uvažovala, že se ho zbaví a že se rozejdou a výsledek.....jsou svoji a mají ročního chlapečka :wink: nemůžeš vědět, co to udělá s ní, třeba se to otočí :D Držím moc palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.7.06 14:08

hannka : no to ti taky nazavidim, to bych resit nechtela.jednou se mi stalo neco podobnyho u segry, videla jsem jejiho pritele s nejakou zenskou, jenze jsem nemela bryle, na dalku jsem ji nepoznala, tak jsem segre rekla jaka to byla hezka holka a mlada a tak. ti dva se pohadali a pak se prislo na to, ze se svoji 55tiletou mamcou vybiral pro segru darek. a nejvetsi trapas byl, kdyz jsem ji pak videla zblizka a zjistila, ze vypada tak na 100. od te doby nosim radsi bryle an furt a nikomu nerikam s kym ho vidim. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.7.06 14:09

amynka

ok, tak ja nic delat nebudu, akorat nevim jak vydrzim to jak se me furt pta, jestli se ji to bude libit a ja se musim nutit do usmevu a jasani… no nevim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
13.7.06 14:11

Ja jsem taky za to se do toho neplest. V takovych pripadech opravdu nakonec budes spatna ty. Nevim, jaky je tvuj vztah k te vyvolene nebo odkud vi, ze ho nechce, ale jednak bych ji neulehcovala situaci a jednak on tohle od tebe nechce slyset. Jen se prosim postarej o to, aby se on nedozvedel, ze jsi neco tusila. A vazne - kdo vi, jak to vsechno skonci…treba budou stastni az do smrti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
13.7.06 14:12

Tak to je síla, já bych tě uškrtila :lol: Chudák ségra :lol: , ještě, že se to tak vysvětlilo.

Od toho jsi kamarádka a kamarádky pomáhají, nic nedělej, jen ho vyslechni, není umění radit a poradit, ale vyslechnout, nevím, jak vaše kamarádky, ale moje tohle jaksi někdy postrádají, nemám ráda, když za mě chce někdo pořád něco řešit, když chci kolikrát, jenom aby si poslechli co říkám… Neboj se, on to zvládne, co jinýho mu zbyde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
13.7.06 14:13

Jé Saraai mi tu větu ( postarej se o to, aby nevěděl, že jsi tušila ) vzala z pusy, moje řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.7.06 14:15

saraii
tady je ten problem, ze on vi, ze ja jsem s tou slecnou docela dost dobra kamoska, takze zitra mu to bude jasne, ze jsem to vedela a ztrati ke me duveru a to me mrzi. bude to brat jako zradu.
a odkud vim, ze ho nechce?? vim, ze ceka mimco s nekym jinym, ona to vi jen par dnu, ani ne tyden, ale nevi jen jak mu to rict, ze konci a ze ceka dite s nekym tretim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
13.7.06 14:18

Tak to bude jak z filmu az mu tohle bude rikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
13.7.06 14:18

Cirrusa - vím, že tohle bylo adresovaný saraii, ale i tak jestli ještě můžu
( pak slibuju padám pryč :D ) tak tuplem bych mu tohle neříkala, tohle si musí vylízat ona sama a že k tobě ztratí důvěru…nemyslím si, bude naštvaný na všechny kolem sebe, ty za to přeci nemůžeš, že čeká dítě s jiným.....a jestli nebyla schopná mu to říct dřív a čekala až na konec třetího měsíce…tak to je teda od ní fakt nehezký, dostane pořádnou lekci do života :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová