zásnuby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
751
14.7.06 09:52

Aby si ještě něco neudělal :? Až bude klidnější, tak mu řekni, že může být jen rád, že si ji nevzal, když je taková. Časem mu to určitě dojde, i když to bude moooc bolet. Je mi ho líto. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
14.7.06 09:53

At je rad ze s toho seslo,co by s takovou delal?Ta ma ale charakter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
14.7.06 09:56

Cirruso asi se to dalo opravdu cekat ze neprijde do prace. Mozna bys ho mela opoledne trochu zkontrolovat telefonem. JAk pise Maartik taky jsem osoba ktera ma strach aby si nekdo neco neudelal. Ale ty ho znas a vis jaky je. Je mi ho lito a doufam ze brzo pochopi ze o nic neprisel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
14.7.06 09:58

No, koukám, že kamarádka je fakt „třída“.

• Citovat
  • Upravit
2238
14.7.06 10:07

Cirruso - no, kamarádka je „slušná a citlivá“ slečna, co??? :roll: :roll: :roll: Ona si nechá udělat dítě v opilosti s někým jiným, a pak se vysměje svému příteli, když jí požádá o ruku??? I odmítnout se dá slušně… No, chudák kluk, i když je to třeba moula… Tohle si nezasloužil.

Tobě přeju pevné nervy a radím - na noc vypínat mobil. Jo a taky vysvětlit kamarádce základy slušného jednání s lidma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.7.06 10:24

trosku honicka v praci, kdyz ted musim vzit i jeho praci, ale uz jsem tu zas. :lol:
popravde by me zajimalo jak mu to rekla, vim jenom nejake zpravy od nej/ ktere podaval uz ve znacne opilosti/, ona ma vyply mobil. popravde by me i zajimalo co mu rekla, no uvidime. ja mam docela pevnou vuli, ale popravde dneska v noci jsem zrovna asi moc mila nebyla :cry:

ted uz ma taky vyply mobil, tak uz se neda nic delat, jet ted za nim nemuzu, mame v praci docela honicku a hned po praci specham na vlak, abvych se zas jednou podivala do sve rodne visky :oops:

tak ted fakt nevim co mam delat, nechce se mi ho tu takhle nechavat, ale zase se z toho musi asi dostat sam. a vikend je na to idealni…nebo tu mam pocakt a byt s nim???? co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.7.06 12:13

Hele, na druhou stranu - jak jinak mel ten kluk komentovat odmitnuti - sotva by to vzal s pochopenim - takze se nadavky na onu slecnu daly ocekavat - a pokud ta slecna nebyla varovana - no, je dost mozne, ze v sebeobrane reagovala utokem. To se taky dalo ocekavat. Mozna mu nechtela vykladat o tehu a proste mu rekla, ze by si ho nikdy nevzala… To se da pochopit…

Ty se do toho uz rozhodne nemichej, cokoli udelas bude spatne, spatne a jeste jednou spatne. Snadny vinik by se ted tem dvema urcite hodil, ale proc to brat na sebe, zejo?

Tech dvou je mi lito… Obou.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová