Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uf, chudak
A chudak ta slecna… A chudak ty, bo stejne budes spatna - proste desne blba situace ![]()
![]()
Proste vsude sebou nosit kondomy ![]()
L.
ahojky
radím nic neříkat,,, pokud se nejedná přímo o vás… i když jednou jsme měli na toto téma hromadnou „diskusi v hospodě“ a vyšlo najevo, že můj nelepší kámoš.. MŮJ … kdyby zjistil že manželovi zahejbám asi by mu to řek… prostě taková ta chlapská solidarita či co… ale ono se lehce plácá u piva a tíž je to v reále......
neplést se do toho, nemusíte vždycky vidět pravé jádro věci…
nosit kondomy a hlavne nechlastat kdyz nevite co to s vama udela. ![]()
cirrusa - právníci a podobně???? Připomněla jsi mi Ally McBeal, zřejmě něco velmi velmi podobného, všichni řeší všechno ![]()
matiee
no nase firma teda nejsou pravnici, lae krom jednech personalistu je to tu samej pravnik…to je strasna grupa lidi ![]()
To je asi holt v každé větší firmě, kde se trošku snaží o teambuilding… Kdysi jsem dělala v softwarové firmě plné mladých lidí, tam si šéfové brali své asistentky, když byly doma s dětma, tak je podváděli s recepčníma případně dalšíma asistentkama, no a ještě se s tím předváděli před ostatníma
Taky bezvadnej podnik.
Lesina píše:
jo, to taky
jsem si rikala, podle toho provineneho smajlu
![]()
Ahojky Cirruso,
chtela jsi poradit hned, takze uz asi pisu pozde.
Jeste me napadla jedna vec. Co to vzit obracene a naznacit kamosce, co se chysta? Treba bude pripravena reagovat tak, aby ho to tolik neranilo, nebo mu rovnou neda moznost se vyjadrit a rekne mu, jak se veci maji…
radulka1 taky jsem na to myslela, ale mela jsem spich strach, aby ona nedostala strach a nezdrhla. dost se mu ted v posledni dobe vyhybala, nevedela jak mu to rict a na schuzku dneska ji vytahl jen pod podminkou, ze tam bude vcie lidi./ale pochybuju ze to splnil/. myslim ze rict ji to, tak by zdrhla
btw. zatim nic nevim , nikdo se nehlasil, zadna SMS, nic tak uvidime ![]()
tak to dopadlo dost spatne, ale hlavne pro me. ona se mu jen vysmala/ coz bylo od ni pekne svinstvo/, ze by si takoveho blba nevzala, on se desne opil a pak mi celou noc volal jak je nestastny. rano mi uz napsal jen SMS, ze vsechny zenske jsou devky a svine a jdou jen po penezich ![]()
a dneska nedosel do prace
. ale to se asi dalo cekat, ze?