zásnuby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
13.7.06 15:17

Uf, chudak :( A chudak ta slecna… A chudak ty, bo stejne budes spatna - proste desne blba situace :(:(:( Proste vsude sebou nosit kondomy :D
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.7.06 15:19

ahojky

radím nic neříkat,,, pokud se nejedná přímo o vás… i když jednou jsme měli na toto téma hromadnou „diskusi v hospodě“ a vyšlo najevo, že můj nelepší kámoš.. MŮJ … kdyby zjistil že manželovi zahejbám asi by mu to řek… prostě taková ta chlapská solidarita či co… ale ono se lehce plácá u piva a tíž je to v reále......

neplést se do toho, nemusíte vždycky vidět pravé jádro věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.7.06 15:24

nosit kondomy a hlavne nechlastat kdyz nevite co to s vama udela. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.7.06 15:26

jo, to taky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.7.06 15:27

cirrusa - právníci a podobně???? Připomněla jsi mi Ally McBeal, zřejmě něco velmi velmi podobného, všichni řeší všechno :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.7.06 15:27

lesina
copak taky nejaka spatna zkusenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.7.06 15:28

matiee

no nase firma teda nejsou pravnici, lae krom jednech personalistu je to tu samej pravnik…to je strasna grupa lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.7.06 15:33

To je asi holt v každé větší firmě, kde se trošku snaží o teambuilding… Kdysi jsem dělala v softwarové firmě plné mladých lidí, tam si šéfové brali své asistentky, když byly doma s dětma, tak je podváděli s recepčníma případně dalšíma asistentkama, no a ještě se s tím předváděli před ostatníma :roll: Taky bezvadnej podnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.7.06 15:41

ja jsem tu jedina zenska:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.7.06 16:23

cirrusa - jeste to tak :D Dej pokoj!!!!!
L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.7.06 17:35
Lesina píše:
jo, to taky :oops:

jsem si rikala, podle toho provineneho smajlu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
13.7.06 17:38

Ahojky Cirruso,
chtela jsi poradit hned, takze uz asi pisu pozde. :oops: Jeste me napadla jedna vec. Co to vzit obracene a naznacit kamosce, co se chysta? Treba bude pripravena reagovat tak, aby ho to tolik neranilo, nebo mu rovnou neda moznost se vyjadrit a rekne mu, jak se veci maji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.7.06 17:53

radulka1 taky jsem na to myslela, ale mela jsem spich strach, aby ona nedostala strach a nezdrhla. dost se mu ted v posledni dobe vyhybala, nevedela jak mu to rict a na schuzku dneska ji vytahl jen pod podminkou, ze tam bude vcie lidi./ale pochybuju ze to splnil/. myslim ze rict ji to, tak by zdrhla

btw. zatim nic nevim , nikdo se nehlasil, zadna SMS, nic tak uvidime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
14.7.06 09:43

Hopláááá, jsem zvědavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.7.06 09:48

tak to dopadlo dost spatne, ale hlavne pro me. ona se mu jen vysmala/ coz bylo od ni pekne svinstvo/, ze by si takoveho blba nevzala, on se desne opil a pak mi celou noc volal jak je nestastny. rano mi uz napsal jen SMS, ze vsechny zenske jsou devky a svine a jdou jen po penezich :cry:

a dneska nedosel do prace :x . ale to se asi dalo cekat, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová