Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
nemáte náhodou někdo zkušenosti s možným těhotenstvím při braní HA?? Beru Jeannine a nedostavila se menstruace. Přiznávám, že jsem zapoměla vzít jeden prášek.
Dík Binisi
tak to bys měla velké štěstí kdyby se to povedlo.Myslím,že se nemusíš bát.Ale náhoda je blbec.
Binisi, no nevím… já otěhotněla při braní HA a tomu „zázraku“ je dnes 6,5 roku!
Kamarádka je nyní těhotná a je proto, že nevzala jen jeden prášek
. Nepodcenila bych to, udělej si test
.
Šárka
Ahoj, já taky jednou zapoměla na prášek a hned bylo zaděláno.
Teda holky docela jste mě vyděsily, děti mám ráda, ale mam doma dvojčata 16m takže se mi to teď tedy vůbec nehodí
Při prvním těhotenství jsem měla těhu testy stále negativní, tak nevím pokud budu mít zase negativní, jestli mám začít brát další platíčko nebo radši ne. Měla bych ho začít brát zítra.
Binisi
Binisi, kamarádka otěhotněla kvůli tomu jednomu prášku. Pak ale dostala menses, sice slabší, ale byla, tak začala brát další platíčko. Pak MS nedostala a zjistila to těhu. Jenže kvůli těm práškům musí jít na amnio. Tak si zkus udělat dnes test a kdyžtak bych klíďo zajela i na gyndu do špitálu. Kdybys jim vysvětlila oč jde, určitě by tě vyšetřili a ty by ji měla klid. Pak budeš vědět, jestli zítra můžeš začít brát další balení nebo už ne
. Pak dej určitě vědět, ale chápu tvé obavy
.
Šárka
Ahoj,
hlasim se k otehotnenym kvuli jednomu vyzvracenemu prasku. Charlie uz ma pres rok a pul…
Terik
Teda holky to bych nevěřila že to fakt jde.Já už jich nesnědla tolik a pořád nic.No někdo má fakt štěstí,ikdyž asi nečekané co?
Ja už ho taky zapoměla mockrát, jeden i více a nikdy nic. Tak jsem zvědavá co z toho bude ![]()
Binisi
Ahoj,
tak tě můžu možná uklidnit, že u Jeanine se to stává často.Brala jsem jí 3 měsíce a po každé přišla MS asi s týdením zpožděním
S kamarádkou jsme se schodli,že tahle HA stojí za prd.Přešla jsem na Logest a MS chodí jak hodinky.
pá Yasmin
Myslím že každy reaguje individuálně, já jsem byla doteď s Jeanine moc spokojená, měla jsem menstruaci přesně a vždycky jen tak jeden, dva dny, no pohodička. Teď by se mi taky alespoň jeden den hodil.
Binisi ![]()
Ahojda, také jsem párkát zapoměla vzít prášky, třeba i dva po sobě a nyní mám docela obavy, protože jsem to nedostala, ale test mi vyšel negativní, tak beru dál prášky, myslíte, že bych je měla přestat brát? Jsem zvědavá za 14 dní, protože už 14 uběhlo…
Podívej se do letáku je tam rozepsáno kdy je to vážný zapomenout na prášek a kdy je to ještě relativně v poho, záleží v jakym týdnu si ho zapomněla, každopádně udělej si test…
Jé tak to sem mimo, to byl dotaz z minulýho roku
No neva, takže anonymní já bych na tvém místě prášky nevy:,–(ila ale udělala bych si test ještě za pár dní znovu… teprve pokud by byl test pozitivní tak bych vy:,–(ila…