Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co, když začnu špinit dva dny po MS a poté normálně krvácet, sice méně než MS, ale krev…Jsem nyní12DC
Holky ja s tim taky behala k dr a pokazde kdyz jsem tam prisla to byla ovulace
kazdy mesic cca tyden po ms to mam 5 dnu cca max a pak je klid je to jasny ukazatel kdy je u vas ovulka
taky slabe krvacim spinim do hneda nekdy do cerna boli bricho jako pri ms ale vim ze ovulaci mam kdyz tohle budete mit nebo to zacne u vas delejte si ovu testy
me tohle dr podrobne vysvetlil vysetril i ted 12.8 rekl ze budu mit ovulku a presne tyhle priznaky mam a ovulaci uz taky mam za sebou ted uz skoro vubec nespinim a bolet bricha je uz slabsi ![]()
Ahojky všem
poprvé si nevím se svým tělem rady, snažíme se s přítelem rok o miminko zatím neúspěšně.
Měsíčky jsem měla 20-24.8,pravidelně 5 dní, ovulace měla být 4.9.,asi 11.9.se mi zvětšila prsa a hodně bolely, také mě na to začalo bolet břicho v podbříšku tak jsem skoro jásala nebot to bylo takové jiné, ale 12.9. po sexu jsem ve sprše zjistila kapku krve nebo spíše něco tmavšího ve spermatu, přítel asi v pořádku, nic mu prej není, nic ho nebolí
no a dnes 14.9. to vypadá na měsíčky.
Nechápu to, HA neberu již léta, měsíčky jsou pravidelné jako hodinky, jsem z toho hodně nervozní, děvčata setkali jste se s tímto?
Asi budu muset k doktorce že? Četla jsem mnoho příspěvků, ale podobného jsem našla dosti ale né až tolik, omlouvám se pokud se ptám hloupě. Janča
Můžeš mít posunutu ovulku záleží jakou mas dlouhou lutealni fazy já mam to samé o ovulaci
Holky, trochu blbá otázka, ale stalo se mě to poprvé, zitra mě končí ovulace a po včerejším sexu jsem začla krvácet, ted už jen spínim. Ale otázka z ní, muzu i přes tohle ovulační krvácení otěhotnět? Děkuji za odpovědi ![]()
Ahoj, v pátek jsem byla na UTZ, dr. říkala že za pár dnů budu ovulovat, od úterka do dneška slabounce špiním, sexík byl v úterý.. co to špinění znamená?
poradte mi ![]()
Ahoj, ráda bych se poradila. Měla jsem před pár lety operovanou endometriózu, pak se nám narodil krásný kluk. Ale už přes dva roky se nám nedaří druhé dítko, tak jsem začala podnikat kroky. Na hp před půl rokem mi vyšlo lehce zvýšené fsh (cca 13 nevim čeho) a jasné doporučení ivf s vysokou dávkou hormonů… Ale jednak jsem od té doby byla několikrát nemocná a druhak jsem se rozhodla dát se před ivf co nejvíce do kupy a začala jsem v lednu cvičit hormonální jógu. Poslední 3 cykly cca 9./10. den špiním, ale ovulaci mám z ultrazvuku a testy potvrzenou 14./15. den cyklu. Teď se bojim, aby to špinění nebyl návrat endometriózy v důsledku cvičení nebo jestli to může být ovulační krvácení takhle několik dní před. Nutno dodat, že poprvé za ty dva roky a kus, jsem teď na prohlídce 6DC měla drobné folikuly na obou stranách, a to mi doktoři říkali, že mi levý vaječník nefunguje
ale podbřišek mám od té doby, co cvičím fest citlivý…
Předem děkuji za odpověď a přeji všem krásný den
Ahoj holky
jdu se mezi vás přidat, snad tu ještě někdo chodí
mám teď ovulaci, včera a předevčírem ovu testy pozitivní, dneska už méně.
A teď jsem byla na wc, utřu se a červená
stalo se mi to poprvé… opravdu to patří k té ovulce?? Nemusím plašit?? Snažíme se o miminko, i dneska ráno jsme se tulili.
Díky za každou odpověď ![]()
obnovuju diskuzi
holky a když máte to špinění při ovu několik dní (já měla teď 5 dní narůžovělý výtok), tak který ten den je teda dobré se snažit?
já tohle neznám. Děje se mi to až po zářijovém potratu.
taky se holky přidávám se stejným „problémem“ a zajímá mě podobné. Mohu i přes toto špinění v období uprostřed cyklu otěhotnět? Který den je dobré se snažit? ![]()
Ahoj holky
mě bylo řečeno, že to krvácení-špinění je jakoby hyperovulace, psaly mi to holky tady ale v jiné diskuzi, zažila jsem to jen jednou, když jsme chodili do caru, a dávali mi injekce ovitrellu, abych měla ovulaci načasovanou. Sice se nám to tenkrát nepodařilo, ale normálně ten den jsme se snažili i dva dny po tom takže v tom problém nevidím..
@Jouda také tím trpím. Mohu zeptat jak to nakonec po těch letech dopadlo? Přestalo to ovulacni krvácení? Potykam se s nim již rok. Děkuji.
Ahoj holky, take mám podobný problém. Vse začalo v prosinci, byla jsem i u dr. a ten mi řekl ze je to ovulacni krvaceni a ze to muze trvat i klidne půl roku a pak to muze sama zmizet, ale docela už mi to vadí že sotva mi skončí MS tak 5dni na to spineni nebo krvaceni..trva to někdy 3dny někdy až do další MS. Už nevím co s tím.. ![]()
Holky stalo se mi to samé. Začala jsem pít kontryhel abych srovnala ms. Protože se mi cyklus pořád zkracoval. Ms jsem dostala po 28 dnech 28.9.. V den kontroly u Dr. 13DC 10.10. jsem začala lehce krvácet. Dr říkal, že to může být buď pozůstatek MS nebo hormonální nerovnováha a nebo ovulační krvácení. Jenže mi to na ovulační krvácení přišlo silné. Taková slabší MS, krvácení trvalo 5 dní. Potom 5 dní před očekávanou ms jsem začala špinit to trvalo těch 5 dní a pak nic. Stalo se vám někomu že po tom ovulační krvácení jste měli slabou Ms. Nevím jestli to špinění mám jako MS brát? Snad to píšu aspoň trochu srozumitelně a někdo mě pochopí.