NOČNÍ SŮVY- pro nespavce!

1098
10.8.06 00:54

NOČNÍ SŮVY- pro nespavce!

Napadlo mne založit diskusi pro maminky, těhulky, snažilky, prostě stejně postižené jako já, které místo aby spaly či jinak se bavily, brouzdají tichým emiminem a hledají témata na povídání!!!
Možná že tahle diskuse brzy zanikne, třeba se ani nenajde téma které by se v noci probíralo, ale za pokus to stojí!!!
Asi to tu nepofrčí jako přes den, ale třeba…

Nenapravitelná sůva Danny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1098
10.8.06 01:33

Tak třeba zítra o trošku dříve, nebo to byla fakt blbost :?

Dobré ráno a dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
10.8.06 01:34

Hoj Ahoj Dany, jsem zvědavá kdo ještě chytí a v jakém čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
10.8.06 01:35

Asi jsme se nějak minuly co :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
10.8.06 01:43

Zdravím sůvy… :wink: Já se už tři hodiny marně pokouším rozchodit migrénu :? Půl království za Brufen… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.8.06 01:43

Ahoj, zdravím, já jsem 100% sova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
10.8.06 01:48

Hanaz koukám že jsme na emimi přihlášené jen my dvě… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
10.8.06 01:50

No to ne já tu jsem teď taky
Bludička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
10.8.06 01:52

Jak to, že nespíte, ženské? :wink: Já tady kňučím, jak mě ta svinská hlava bolí… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
10.8.06 01:57

Zatím dobrou, jdu spát až do dalšího kojení, hádám tak kolem čtvrté. To už doufám budeš Noggie sladce spinkat a migréna bude v tahu. Taky se mi ve třetím trimestru stýskalo po brufenu, trpím totiž na záněty dásní tak byla taky lahůdka :roll: . Ještě že u koja se to už může :wink:
Bludička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
10.8.06 02:35

huuuu, huuuu, i ja som sova :wink:

Noggie - na hlavu si nieco daj, ono to samo neprejde… mne chvalabohu stacia aj 2 paracetamoly (tie sa dokonca mozu aj v tehu!), alebo teply obklad, alebo oboje… drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
10.8.06 04:48

Tak já také zdravim sem zase spíš ranní sůva,kdo se přidá?Málokdy sem vzhůru dýl jak v šest ačkoliv dítě sí.Holt brzo ráno je moje doba pro počítač přes den se málokdy dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
10.8.06 04:58

Ahoj Nikkol,
tak já už jsem taky u počítače - a to už jsem si přečetla pár stránek z knížky a inspirovala se nějakým kurzem vegetariánského vaření na satelitu :) . Malej ( 3 roky)nám vlez do postele ve 3 ráno a tak se tam roztahuje, že už jsem nemohla pro to své břicho najít vhodnou polohu na spaní tak jsem vylezla z postele ven, že ten čas raději nějak zužitečním. Rána mám ráda, když je klid, chlapíci spí a já si můžu dělat co chci :) . Jo musím si toho užít, za měsíc až přibude junior/ka č.2 všechno může být úplně jinačí…
Přeji pěkný den.
Pomněnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
10.8.06 05:03

Hurá hurá to sem ráda,že tu nejsem sama ranní pták.Také přesně projdu MMB v klidu,juknu na oblíbené stránky,někdy zmenšuju fotky davám na rodinu a pokud se někdo už vyskytne na ICQ pokecám jenže všichni vstávají kolem sedmé a emimino také.Když mám chut čtu knížku nebo časopisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.8.06 10:26

Koukám jak jsem se s váma hezky minula :? Tak třeba zase dnes v noci… :)
 Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová