NOČNÍ SŮVY- pro nespavce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26857
10.8.06 10:28

Noční sůva nejsem (zatím … uvidíme po porodu 8O ), ale jsem ranní ptáče. Takže doufám, že v 5 ráno tady taky někoho potkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
10.8.06 11:21

tyjo,ze jsem o tehle diskuzi nevedela dneska v noci. Danecek se mi vzbudil kolem pul jedne a pak az do pul ctvrte nespal. Kdyby me to napadlo,podivat se sem, mohla jsem si usetrit ty chvile zoufalstvi,place a toho desnyho nutkani na spanek :cry: ..no nic,ocekavam,ze dnesek bude se synackem asi stejny,tak snad vas tu potkam. tak zatim a tesim se. :wink:

• Citovat
  • Upravit
2518
10.8.06 11:26

Celou noc jsem „strašila“. Trápily mě poslíčci a od 4hod. jsem seděla u TV - zrnění pro slepice:-). Příště zapnu net a emimino:-), nenapadlo mě, že tu někdo v tuhle dobu bude :wink:

Tak večer, holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
10.8.06 20:21

Ahoj holky,
prosím prosím vydržte do příštího týdne!!!Manžel má teď odpolední,ráno nemusí brzy vstávat,takže mě k PC nepustí, ale jindy tu bloumám večer sama,ani nikdo na chatu,ráda s někým pokecám.Ahoj Susana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
10.8.06 20:24

Akorát koukám na metřík a Monaliso ty s náma asi dlouho nebudeš, budeš si muset odskočit do porodnice ( teda jestli si s sebou nevezneš PC), tak ať Ti vše dobře dopadne a přeju rychlý a bezbolestný :lol: porod. Susana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.8.06 20:47

Tak se nám pomalu stmívá, ale na sůvy ještě brzo :D

Sůvy nebo ranní ptáčata, pták jako pták a reagovat můžem stejně jak na noční tak na ranní příspěvky :D

Já totiž u počítače pracuji a nejvíc toho udělám v noci!! Naštěstí mám spící miminko :D
Začnu večer a právě jak se prohlubuje noc, tak už mne to nebaví a odskakuju si na internet!!! Moc toho nenaspím, ale mně to stačí :)

BLUDIČKA: teda spolu jsme se minuly o fous!

TĚHULKY- Taky jsem měla v těhu svojí pátou ráno budíček, prostě jsem otevřela oči a po delší době zírání do stropu jsem musela vstát, protože jsem se cítila vyspaná a nebavilo mě ani ležet!

MONALISA22- Koukám, že se může stát, že nám tady začneš rodit, jestli se tak už nestalo :D

SUSANA- Vypadá to, že se vždycky nějaká sůva najde :wink:

Tak já zase později přilítnu :D
Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 21:46
Susana píše:
Akorát koukám na metřík a Monaliso ty s náma asi dlouho nebudeš, budeš si muset odskočit do porodnice ( teda jestli si s sebou nevezneš PC), tak ať Ti vše dobře dopadne a přeju rychlý a bezbolestný :lol: porod. Susana

Jééé, já se tam už vidím… v té porodnici. Už jsme dnes pro vylodění Vojtíška udělali vše… :lol: Od maliníku - dva hrnky - horké vany a sexíku, tak čekám, že už… a je mi děsně fajn, takže se asi porod odkládá na… to netuším, ale snad to bude brzy, už je to nějaký dlouhý :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 21:48

Halooo, sůvy, kde jste :?: :?: :?:
Já ještě nerodím, jsem tady :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
10.8.06 22:07

ahoj Monaliso nejásej(nebo jásej), porod může začít každou chvilku!!!Já měla dva rychlý,večer se nic nedělo a ráno v 9 už jsme chovali.Já musím pospíchat,za chvilku přijede drahoušek z práce a vyhodí mě od PC,asi budu chtít od Ježíška vlastní PC.
Zdravím Danny,závidím spící miminko,u nás se to záčíná zlepšovat až teď(musím honem zaťukat,nebo zas Zuzka probdí celou noc).Já jsem sova,ranní vstávání bych zrušila,bez kafe jsem ráno nemožná,brala bych den tak od desíti(avšak děti nespolupracují a budí mě v 6-7,děs běs)Susana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
10.8.06 22:09

Ahojky, asi dnes budu za „sůvu“ tak doufám, že v tomto mnou právě objeveném klubíku nebudu dnes sama! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
10.8.06 22:13

Jo Monaliso,já skákala tajně ze schodů(jiné techniky selhaly),u Honzíka jsem to zvládla na poprvý(večer schody ráno porodnice),Zuzku jsem vyklejpala na 3×. Dodnes nechápu,jak se mi povedlo po schodech hopsat s tím pupkem,mám dojem,že teď bych si akorát tak něco udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 22:14

Susi, já dělám vše možné a nic… asi se tam tomu mýmu štěstíčku líbí nebo co :roll: , přitom už bych ho tááák moc chtěla mít u sebe… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
10.8.06 22:14

Ahoj Zuz,konečně ňáká vlaštovka(pardon sůva).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 22:15

Zuz, pokud neusnu, tak tu s Tebou budu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
10.8.06 22:16

Monaliso,však ono vyleze,do Vánoc ho nosit nebudeš.Asi má u Tebe veliký pohodlí a tak se mu nikam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová