VZP proplacení pohybové aktivity

Anonymní
5.9.23 21:49

VZP proplacení pohybové aktivity

Ahoj, nevíte někdo jestli bych měla nárok aby mi přispěla pojišťovna na plavání s miminkem (1000 Kč )když v době kurzu mu převážně ještě nebude rok? Píšou že se může žádat od roku a účtenka nesmí být starší než 3 měsíce. Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2773
5.9.23 21:52

To nevím, ale zkusila bych se s nimi domluvit, aby vystavila doklad s pozdějším datumem a zažádat až pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
5.9.23 21:57

Do 1 roku věku můžeš žádat o 500 Kč na plavání. Po 1. narozeninách pak o 1000 Kč. Obojí klidně v jednom roce, pokud splníš ty podmínky (věk méně/více než 1 rok ke dni podání žádosti, doklad ne starší než 3 měsíce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.23 22:07
@aanysek píše:
Do 1 roku věku můžeš žádat o 500 Kč na plavání. Po 1. narozeninách pak o 1000 Kč. Obojí klidně v jednom roce, pokud splníš ty podmínky (věk méně/více než 1 rok ke dni podání žádosti, doklad ne starší než 3 měsíce).

Ahoj, na vanickovani už jsem uspesne zadala.Kurz plavání je od zítřka do 22.11 a synovi bude 14.11 rok tak co myslis?

• Citovat
  • Upravit
1977
6.9.23 10:34
@Anonymní píše:
Ahoj, na vanickovani už jsem uspesne zadala.Kurz plavání je od zítřka do 22.11 a synovi bude 14.11 rok tak co myslis?

Tak to by mělo být v pohodě. Ze kdy máš doklad o zaplacení? Teoreticky hned 15. 11. Můžeš online podat tu žádost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10321
6.9.23 15:20
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte někdo jestli bych měla nárok aby mi přispěla pojišťovna na plavání s miminkem (1000 Kč )když v době kurzu mu převážně ještě nebude rok? Píšou že se může žádat od roku a účtenka nesmí být starší než 3 měsíce. Dekuji.

Doporučuji zkusit na pobočce, případně si aktivovat aplikaci MojeVzp a tam jde přímo v ní žádat o proplacení bonusů.
Nejhorší co se může stát, že ti to zamítnou, takže zkusil bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
29.7.24 17:44

Obnovuji diskuzi

Koukala jsem, že letos má VZP zvýšený příspěvek za pohybové aktivity.
Máte prosím někdo zkušenost, co vše po mě budou na pobočce chtít? Bude stačit doklad, který mi vystavila obec o zaplacení? Nebo budou chtít i něco víc? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
29.7.24 18:12
@Janča1212 píše: Více

U nás už to na pobočce nejde, pouze přes moje VZP a tam jsou podmínky popsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
29.7.24 18:38

Ja to teda zadavala online, musela jsem vyplnit zadost + pridat ten doklad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
29.7.24 19:50

@Beruska999999 🤔 Já jsem to taky zkoušela, jenže 🙈 🙈
V červnu, kdy jsem platila přes účet poplatek za fotbal, jsem poslala v jedné platbě obě děti. Tudíž mám na účtu strženou jednu částku, ale za obě děti…
No a já prostě nevím, jak to odeslat v těch jejich přílohách, když nemám každé dítě zvlášť 🙈
Protože oni vyžadují výpis z bankovního účtu. Já sice mám u odchozí platby název FOTBAL… Ale pochybuju, že to takhle uznají 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
29.7.24 20:16

@Janča1212 Já taky online, přikládá se faktura od sportovního klubu, resp. organizátora té aktivity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
29.7.24 22:17

@Dadda8 ano, přikládá se faktura od sportovního klubu + výpis z bankovního účtu (kontrola, jestli platba opravdu proběhla). Ale jak jsem psala výše - mám 2 děti a platbu jsem provedla jednu (za obě děti najednou), protože jsou oba ve stejném sportovním klubu. A teď nevím, jak postupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11286
29.7.24 22:32

Tak tam dej fakturu za to dite, platbu za 2 a napis do nekam do komentare, ze platba byla za 2 deti.
Nebo klidne i obe faktury, at to sedi, ale castku si tam dej za to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
29.7.24 22:37

Udělala bych to taky, jak radí @Tarena . Dala bych fakturu a výpis z účtu s poznámkou, že platba je za obě děti. U druhého to samé. Nebo tam zavolej a poraď se s nima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
30.7.24 09:42

Napsala bych na fakturu ze platba je za dve deti (upresnila jmeno, rodne cislo) a zvyraznila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová