Vzpoura ve školce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7250
22.2.11 10:42

Vzpoura ve školce

Dcerka chodí od září do školky.Vždy bylo vše v pořádku.Ze začátku asi týden plakala při odchodu,ale vše se srovnalo a dcerka se do školky vždy těšila.Za 14 dní jí budou 4 roky.Od minulého čtvrtka začala při mém odchodu plakat a že chce se mnou domů.Vydržela jsem a čekala,že se to spraví.V pondělí a ve středu jí vodí sousedka (chodí tam i její dcerka) a té tohle nedělá.Dneska jsem ji vedla já a zase v autě,že jí bolí bříško.Při převlékání vše v pořádku a že jí dám do třídy a začal pláč a že jí mám vyzvednout po obědě.Budu ji vyzvedávat opět tak po půl třetí.Říkám si taky,jestli to nemůže byýt tím,že je babička týden v důchodu a dcerka povídala paní učitelce,že mají zavolat babičce,že pro ni přijede a bude s ní doma.Po mém odchodu se prý zklidní,zapojí se mezi děti a vše je v pořádku.Co s ní mám dělat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ditrych
22.2.11 10:47

Jak to popisuješ, tak mám pocit, že to dcerka pouze zkouší- pokud to nedělá sousedce, ale jen tobě, tak si to troufám tvrdit- Mně tohle dcera dělala taky.Po mém odchodu bylo vše v pořádku :nevim: .Ale nechci to znevažovat.Pokud ale jednou ustoupíš, mohl by z toho být problém.Já bych se dohodla s učitelkou, že ti třeba dcerka ráno říkala, že jí bolí bříško-pokud něco, at ti hned zavolají.Ale v žádném případě to dcerka nesmí slyšet, jsou to potvory vyčůrané

• Citovat
  • Upravit
ditrych
22.2.11 10:50

No a s tím vyzvedáváním. dělej to jak tobě to vyhovuje, tím, že jednou ustoupíš, budou akorát problémy.Dcerka si zvykne, uvidíš, hlavně píšeš, že je pak vše v pořádku.Podle mě tě jen vydírá.Promluv si s učitelkou, jestli nemá porblém s kamarádkou?S někým ve školce?Jestli je veselá, v pohodě.POkud ano, tak to neřeš

• Citovat
  • Upravit
2673
22.2.11 11:00

Máme to samé,kluk řval jak peklo,ale jak byl už ve třídě,byl klid.Taky jsem probírala s učitelkou jestli ho někdo netrápí :-( Ale spíš to na nás jen zkouší.No a teď už je od ledna doma,protože byl pořád nemocnej.Takže to bude síla ho tam zase dostat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
22.2.11 11:09

Sousedce to nedělá,jenom mě.Taky si myslím,že vydírá.Je to chytrá holčina,až moc.Jinak ustupovat nebudu.Jezdím pro ni tak po půl třetí.Vím,že jakmile ustoupím,bude to ještě horší.Myslela jsem si,že když je od září vše v pořádku,že to bude dobré a takhle se nám to teď zvrtlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
22.2.11 11:19

Bud v klidu, my jsme měli první týdn bez problémů a pak to začala, každý ráno jsem musela odtahovat křesla , abych malou dostala ven.Bylo to pro mě taky hrozný ale člověk nesmí nechat nic znát

• Citovat
  • Upravit
15319
22.2.11 12:08

Buď to zkouší nebo tam má problém, se kterým se ti nesvěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
22.2.11 14:19

Muj starsi byl vylozene spolecensky typ.Ze skolky jsem ho domu odvadela s revem.Vzdy se tam neskutecne tesil a rano vstaval o to driv.Za rok chozeni do skolky se ale neco zmenilo.Ustoupilo teseni a pak ve 4letech nasledovalo to,co popisujes.Prve jsem si myslela,ze je to zkouseni,ale pak jsem zjistila,ze je ve skolce novy chlapecek,ktery bi je ostatni../ucitelky zadny problem nevidely,muj kluk ve skolce samozrejme uz neplakal,nic nerikal,ze by bylo spatne../
Zkusila bych si i promluvit,co se ve skolce zmenilo a i kdyz ucitelky problem videt nemusi,z detskeho pohledu je to kolikrat jine..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
22.2.11 14:22
Any píše:
Muj starsi byl vylozene spolecensky typ.Ze skolky jsem ho domu odvadela s revem.Vzdy se tam neskutecne tesil a rano vstaval o to driv.Za rok chozeni do skolky se ale neco zmenilo.Ustoupilo teseni a pak ve 4letech nasledovalo to,co popisujes.Prve jsem si myslela,ze je to zkouseni,ale pak jsem zjistila,ze je ve skolce novy chlapecek,ktery bi je ostatni../ucitelky zadny problem nevidely,muj kluk ve skolce samozrejme uz neplakal,nic nerikal,ze by bylo spatne../
Zkusila bych si i promluvit,co se ve skolce zmenilo a i kdyz ucitelky problem videt nemusi,z detskeho pohledu je to kolikrat jine..

No někdy je to těžký rozpoznat, obzvlášt, když učitelky nic nevidí.A bohužel některý děti prostě nic neřeknou

• Citovat
  • Upravit
17026
22.2.11 14:34
ditrych píše:
Any píše:
Zkusila bych si i promluvit,co se ve skolce zmenilo a i kdyz ucitelky problem videt nemusi,z detskeho pohledu je to kolikrat jine..
No někdy je to těžký rozpoznat, obzvlášt, když učitelky nic nevidí.A bohužel některý děti prostě nic neřeknou

To mas pravdu.Ale zvlastni,ze ten muj je tak ukecany,kazdemu(i cizimu)vykeca kde co,kazdy den mi z nej jde hlava kolem :lol: a tohle ne..
(i kdyz tam byl i problem,ze hodne dlouho se ten ulizovaci chlapecek obhajoval,ze za to vlastne nemuze..a ostatni deti to odnasely..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
22.2.11 17:16
Any píše:
ditrych píše:
Any píše:
To mas pravdu.Ale zvlastni,ze ten muj je tak ukecany,kazdemu(i cizimu)vykeca kde co,kazdy den mi z nej jde hlava kolem :lol: a tohle ne..
(i kdyz tam byl i problem,ze hodne dlouho se ten ulizovaci chlapecek obhajoval,ze za to vlastne nemuze..a ostatni deti to odnasely..)

Nejhůř s eobčas mluví o tom, co nás trápí, no.A děti jsou trdla.Já se děsím toho, že s ebudou moje děti trápit a já to z nich nedostanu.Zatím mi řeknou, ale až budou v pubertě?

• Citovat
  • Upravit
7250
22.2.11 18:08

Tak jsem mluvila s učitelkou a ta říkala,že jaklmile jsem odjela,tak že se otočila utřela slzy a šla si normálně hrát s dětma.Prý mají děti takové období,tak jsem zvědavá,jak dlouho to bude trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.3.11 12:00

můj dnes už 4,5 letý syn taky ze začátku nechtěl chodit do školky,bolelo ho bříško a plakal jednou jsem si ho málem odvedla domů jak mě ho bylo líto,ale jakmile jsem odešla bylo vše v pořádku měl skvělé zážitky atd..ráno vše nanovo.nakonec jsem zjistila že ve školce musí poslouchat ,oblíkat se atd.prostě určitý řád.doma je to přece jenom volnější.ted už je vše v pořádku zážitky překonali řád ,má nej kamarády a těší se.a protože jsem na md tak vím že i ostatní děti dělají maminkám scény a ve školce jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí